TERORISM DE STAT : Coldea & Kovesi – DEMISIILE !

kovesi-sima-coldea2Elena Udrea a declarat, duminică seara (8 Februarie 2014), în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că are prieteni judecători şi procurori care i-au spus că iau decizii ca urmare a presiunilor care sunt făcute asupra lor.

„Lumea m-a întrebat de ce aşa de târziu. Am avut teama mea să spun aceste lucruri public. Am spus-o când mi-am dat seama că drumul este clar fără întoarcere. şi că ce mă aştepatm să se întâmple se întâmplă matematic. Mereu am fost dintre cei care au criticat clasa politică şi am criticat parlamentul şi am lăudat SRI-ul şi DNA-ul. Dar acum este exercitarea puterii la vedere”, a afirmat Elena Udrea.

Deputatul a mai spus că are prieteni procurori şi judecători, care îi spun că iau decizii ca urmare a presiunii care se exercită asupra lor.

”Eu sunt avocat şi am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. Eu nu spun că sunt eu nevinovată. Dar asta e o altă poveste. Nu spun că dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns să aibă toată puterea”, a afirmat Elena Udrea.

”Câtă vreme eu ştiu un secret şi pot să vă şi arestez, dacă dau un telefon şi vă spun la emisiune să nu pomeniţi numele meu, ce faceţi, mă mai pomeniţi? Sunt oameni care au copii, au cariere şi se gândesc ce rost are eroismul acesta, la ce foloseşte”, a completat deputatul Elena Udrea.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Se pare ca invataturile Microsoft – FUD (Frica, Incertitudine, Dubiu) isi fac efectul de frauda, coruptie si teroare.

Politicieni, ofiteri si procurori au fraudat impreuna cu Microsoft in baza unui ecosistem de coruptie complex care acum terorizeaza si influenteaza martorii si procurorii care pot investiga infractiunile astfel documentate de entitati straine.

Cititi ce spun Cristian Sima, care se teme si el pentru viata lui, si altii care incep sa vorbeasca si veti intelege ca ceea ce spune Udrea este doar o versiune cosmetizata a unui adevar mult mai grav. Apar în ecuaţie Cabinetul de avocatură ZRP şi, implicit, Cătălin Predoiu. Prin el, ajung să-l cunosc pe Dăianu şi apoi pe Coldea. Asta, în episodul următor. Ţineţi aproape! Dacă supravieţuiesc, o să vă termin povestea.”