Tupeul Codruţei Kovesi! Prostia lui Florian Coldea ! „dibacia” Mihaelei Moraru … si nu numai …

Gîndul de Breaking news, luni, 16 februarie 2015

coldea-kovesi-vartic-moraru-udrea-ghitaAdevărurile Statului mafiot: Elena Udrea o denunţă pe Codruţa Kovesi pentru legăturile cu Traian Berbeceanu. Drept răspuns, Codruţa Kovesi îi trînteşte încă trei dosare penale şi încă o arestare preventivă!

Lovitură uriaşă dată de Radu Moraru.
Pe Naşul Tv, apare în variantă fotografiată, Denunţul Elenei Udrea la DNA.

Spun lovitură de presă, dar şi de adevăr, pentru că, în toiul campaniei declanşate de presa dependentă de DNA prin dosarele de corupţie (din sertare) ale Patronilor, cineva are curajul de a-i da cuvîntul şi Elenei Udrea.

Am citit cu mare atenţie Documentul, pentru a vedea şi dacă sunt lucruri noi faţă de Spovedanii şi faţă de Jurnal.
Da, sunt lucruri noi!
Printre altele (despre care voi scrie), Elena Udrea dezvăluie şi implicarea Codruţei Kovesi în Scandalul Traian Berbeceanu.

Abia acum mi-a căzut fisa.
La vremea respectivă am fost surprins de două ciudăţenii:

  1. Anchetat de DIICOT, Traian Bărbuceanu e apărat brusc de DNA, care deschide o anchetă împotriva procurorului DIICOT răspunzător de caz!!!
  2. Presa dependentă de DNA a purces imediat la idealizarea Comisarului, prezentat ca un fel de Incoruptibil al României mafiote.

Habar n-aveam de adevărul în cazul Traian Berbeceanu.
Nu puteam însă să nu remarc aberaţia care a fost intervenţia altei Structuri de forţă într-o anchetă desfăşurată de DIICOT. Impresia de instituţii care se răfuiesc arestîndu-şi oamenii reciproc nu putea fi înlăturată.

Ce scrie Elena Udrea în Denunţ?
Despre intervenţia Codruţei Kovesi în apărarea lui Traian Berbeceanu:
„Tot între Bica şi Kovesi a mai fost un scandal. Bica l-a anchetat şi reţinut pe Berbeceanu. Acesta se pare era un apropiat de Kovesi. (Iniţial, Elena Udrea a scris foarte apropiat. Tăierea lui foarte ţine nu numai de gramatică, dar şi de denunţul calomnios. Se înţelegea că cei doi erau apropiaţi mai mult decît trebuie din punct de vedere oficial n. n.). Bica mi-a spus că a găsit poze cu Berbeceanu şi Kovesi într-un laptop (calculator) al acestuia. Kovesi a început cercetarea  celor care luaseră decizia de  a cere arest preventiv pentru Berbeceanu, Bica a aflat că la audierea procurorului DIICOT care instrumentase cazul, fusese întrebat despre ea (Elena Udrea scrie, de ea, sensul e însă cel de despre ea n.n.), în sensul în care se încerca acuzarea ei, ca  cea care dispusese acţiunea de la Alba. I s-a părut evident că este o încercare de a fi acuzată şi a mers la SRI şi la Preşedinţie să le spună că hărţuirea ei este comandă şi că este periculos să înceapă o vendetă şi o luptă  între ea  şi Kovesi, între DIICOT şi DNA. Codruţa Kovesi a negat c-au fost puse întrebări legate de ea (de Bica n.n) în ancheta împotriva  procurorului  DIICOT. Bica i-a cerut înregistrarea audierii. I-a promis în faţa preşedintelui (Traian Băsescu n.n) că i-o va trimite. Nu i-a trimis-o niciodată.”

Aceste lucruri le-a scris Elena Udrea în denunţul adresat procuroarei Mihaela Moraru.

Sinucigaşă şi Elena Udrea asta!
S-o denunţi la DNA pe şefa DNA!
Denunţul a ajuns la Codruţa Kovesi.
Urmarea?

  1. Denunţul a fost respins de DNA (cum să declanşezi o anchetă în care una dintre suspecte e chiar şefa DNA?).
  2. Elena Udrea s-a mai pricopsit cu trei dosare făcute de DNA, condusă de Codruţa Kovesi, şi o cerere de arestare preventivă.

Ştiţi ce mă uluieşte în acest Scandal?
Tupeul Codruţei Kovesi!
Ca şefă a DNA, Codruţa Kovesi e obligată să ţină cont de imaginea DNA de imparţialitate în lupta împotriva corupţiei. Orice instituţie de forţă, chiar şi Securitatea, se gîndeşte să facă în aşa fel încît să nu pută cînd vine vorba de un abuz.

Ei şi ce dacă pute a răfuială personală năpustirea DNA asupra Elenei Udrea?
Stăpînă temporară a cătuşelor (pînă cînd un alt stăpîn i le va pune şi ei!), Codruţei Kovesi i se rupe de opinia publică.

N.B: După apariţia denunţului făcut de Elena Udrea, sunt întrebat de ce nu public şi eu Jurnalul Elenei Udrea. Răspund:
Pentru că mi-a fost dat să-l citesc şi nu să-l public.
Dacă Elena Udrea vrea să-l public, şi va putea să-mi transmită de acolo, de sub dosarele cu care ţine s-o îngroape Codruţa Kovesi, să-mi dea semn. Pînă atunci, jurnalist corect, îi respect voinţa, împotriva tentaţiilor de a da o lovitură de presă.

 

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Radu Moraru a avut curajul sa ne dea si noua cuvintul, sa spunem adevarul despre ce fac Maior, Coldea si Kovesi … nu intelegem ce va uluieste la tupeul lui Kovesi si Coldea … dupa cum spuneti sunt stapinii inelelor (catuselor) pina cind isi prind singuri mainile in ele, si se pare ca momentul nu este prea departe … sa continuam sa speram …