„Corruption, Transnational Crime and Terrorism” Bill Gates îşi vizitează copiii (avortonii) criminali din România.

gates-ballmer-nica-hotaran-arto-tari-vlade

Ovidiu Artopolescu Dir. Gen MICROSOFT, 21/01/2007 – Walll-Street.ro
Este una dintre cele mai importante vizite din decada 2000-2010 (decada mitei n.r.) pentru Romania. In plus, este prima oara cand Bill Gates vine in aceasta parte a Europei, un om care, prin viziunea lui, a influentat evolutia omenirii si continua sa o faca„, a mai declarat Artopolescu … in timp ce lua mita cu ambele membre si profera amenintari cu moartea, celor care nu impartaseau viziunea de frauda, piraterie, coruptie, crima organizata transfrontaliera si terorism practicate de Bill Gates si avortonii sai.

Bill Gates 27.06.2010
Deci trebuie sa te hotarasti – ori respecti legile (cutumele, obiceiurile, modus operandi, mita, amenintari n.n.) tarilor in care te afli, ori nu. Daca nu, s-ar putea sa nu mai faci afaceri pe-acolo”.

Steve Ballmer 28.03.2001 Conferinta leaderilor guvernamentali Seattle
Un partener bun cu o viziune pe termen lung, produse de valoare, si o mare disponibilitate de a ajuta, asta e ceea ce vrem sa fim, asa vrem sa participam, si desigur va multumim pentru timpul acordat si pentru faptul ca ati venit si ati discutat cu noi si cu colegii dv. Privesc inainte spre a avea sansa de a va intalni pe multi dintre dv. in tara dv. data viitoare, si desigur echipele noastre sunt nerabdatoare si doresc sa va ajute in orice fel.

Dan Nica 30.10.2003  Acord de aderare a Guvernului Romaniei la Microsoft Government Security Program, Bucuresti:
“Acest acord privind programul guvernamental de securitate privind codul sursa al Microsoft, ofera institutiilor care reprezinta statul roman conditii de securitate deosebite (acordul cu Microsoft ofera acum oficialilor care reprezinta statul roman conditii de securitate, la Tubulatura si la Beciul Domnesc, n.n), posibilitatea unei reactii rapide in cazul unor incidente de securitate, permite luarea masurilor necesare atunci cand realitatea le impune (mobilizarea generala a politicienilor, serviciilor secrete, interlopilor si magistratilor pentru a asigura cadrul infractional, astfel impus de realitatea Microsoft, n.n)… Cine are codul sursa, are puterea.”

Calin Popescu Tariceanu 31.01.2007, Inaugurarea Centrului Global de Suport Tehnic al MICROSOFT Romania
Nu cunosc toate acţiunile fundaţiei pe care o conduce, dar mi se pare remarcabil faptul că se gândeşte să intervină şi să încerce să rezolve anumite probleme. Vin la o întâlnire cu o mare admiraţie pentru un om care a reuşit în afaceri şi mă impresionează componenta legată de cultura corporatistă

Sebastian Vladescu Aprilie 2007
Fiul meu ştie că sunt incapabil să-l deschid, ştie că sunt incapabil să învăţ”, îi spune Vlădescu reporterului, adăugând că este un „computer illiterate”.

Silviu Hotaran 04.08.2008
Am avut onoarea sa fiu invitat de catre Steve si Bill acum patru ani la o conferinta de strategie a Microsoft – se strang 30-40 de colegi din lumea intreaga cateva zile si dezbat idei si schimba opinii. Am dezbatut idei foarte interesante care, de altfel, au stat si la baza acestei ambitii a noastre de a fi o tara-pilot pentru diverse modele de business si tehnologii disruptive (modele bazate pe spagi la guvern, servicii secrete, procuratura, politie etc., n.n) din anumite puncte de vedere, Bill a fost un model pentru mine si cred ca este pentru foarte multi oameni care nu lucreaza neaparat la Microsoft.”

Ovidiu Artopolescu 31.01.2007
In cele cateva dati cand m-am intalnit cu Bill Gates mi-am dat seama ca este uluitor de normal.”

Kostas Loukas 10.11.2014
Transparenţa este un factor cheie de accelerare a transformării Microsoft pentru a-i ajuta pe clienţii şi partenerii noştri să fie de succes într-o lume bazată pe mobilitate şi cloud – şi continuăm să fim deschişi la feedback-ul tuturor părţilor interesate. Investim de aproape 18 ani în România şi viziunea noastră este să fim liderul tehnologic şi partenerul de încredere pentru viitorul ţării.”

Laura Codruta Kovesi 20.11.2014
In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.”

Kostas Loukas 11.11.2014
Nimic din comunicatele de presă ale DNA nu indică vreo activitate ilegală din partea Microsoft”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Creierele (descreierate) ale Scandalului Microsoft, grupul infractional mai sus mentionat numit „Românii lui Bill Gates”  si protectorii si beneficiarii acestuia sunt si astazi mindri si gata sa continue sa faca ceea ce stiu ei mai bine : sa minta, sa tilhareasca si sa terorizeze …

… vom reveni  …

… daca nu ajungem pe horn la Bolintin Vale … cu multumirile de rigoare lui Kovesi, Coldea, Artopolescu, Bill Gates si interlopilor ucigasi la care vor recurge ca si pina in prezent …

… cind manipularile judiciare , inscenarile denigratoare, „jocurile si combinatiile”, „trasformarile tehnice” si propaganda nu mai ajung sa rezolve „cazul”, se recurge „natural” la eliminare fizica.