Doamna Udrea “Binomul CoKo nu e binomul KoCo !” … sa fim clari …

udrea-kove-ghita-coldea-hota-moraru-arto-vartic„În fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Koveşi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituţiilor importante din România şi punerea pe poziţii a unor oameni perfect controlabili. A început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul şi acum avem cazul ANI. Urmează Senatul – cu dosare, dacă nu se reuşeşte prin aritmetică parlamentară. Nu ar fi de mirare, să vină rândul şi şefului Camerei Deputaţilor. Ţinta finală este schimbarea majorităţii parlamentare şi înlocuirea Executivului, Puterea aparentă urmând să fie exercitată de binomul Iohannis – PNL, controlat şi el de CoKo. De aceea, liderii PNL par în acest moment intangibili”, mai acuză acelaşi mesaj.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamna Udrea, suntem experti in legislatia care reglementeaza drepturile de autor, precum si in lupta impotriva plagiatului, dupa 15 ani de confruntare cu Microsoft si asociatii acesteia, respectiv toata industria corupta IT si protectorii “proprietarii” acestora, SRI, MAI, DNA, OLAF, etc.

Va incurajam sa folositi gratuit sintagma KoCo, fara sa ne citati chiar daca suntem autorii acesteia, dar va interzicem formal sa schimbati, aparent fara intentie acest “brand”.

Binomul KoCo nu e binomul CoKo ! … sa fim foarte clari.

Coldea si tot SRI ul si MAI ul si oricare alte „…ul”, nu pot face politie politica fara participarea, controlul si initiativa activa a procurorilor.

Fara procurori si judecatori poat sa isi imagineze Coldea, Zamfir, Cocoru, Soare, Ghita, Vladescu, Maior si cine or mai fi ei oricite abuzuri, furaciuni, denigrari, manipulari, ticluiri, coruptii, crime organizate sau spontane, shantajuri, torturi albe sau/si neagre si terorisme cit ii duce si pe ei mintea, ca nu pot face nimic fara de PROCURORI. Procuroarele si procurorii sunt fruncea, si nu gloata securistilor vechi si noi (adica ei). Sa nu uitati ca statul de drept nu sta strimb din cauza militarilor, sta strimb din cauza procurorilor si judecatorilor.

Capul fraudelor, coruptiei, crimei organizate, torturii si terorismului este Kovesi si nu Coldea. O fi el capul la multe altele si altii dar nu la ticluit probe, influentat martori, tergiversat si manipulat dosare, pus catuse si distrus vieti … ca nu are pix … asa ca sta coada si nu cap … la faimosul binom.

Deci binomul este Kovesi – Coldea (KoCo), si nu Coldea – Kovesi (CoKo), ca vorbim de un binom foarte profesionist si eficient care nu tine cont de sex, orientare politica (transpartinic), sau/si religie, respectiv este hermafrodit, nu ii protejeaza nici pe PNListi si nu are nici mama, nici tata nici Dumnezeu si nici patrie adorata …

… are o orientare pragmatica bazata pe facut multi bani dupa modelul Evanghelist al Microsoft, o mare putere euro atlantica, confundata de binom (si nu numai de el) cu Statele Unite ale Americii …

… care si ele (saracele) confunda citeodata binomul cu un fel de Dracula (Vlad Tepes fratele lui Radu cel Frumos) al luptei impotriva coruptiei zilelor noastre … si cele ce maine vor ride la soare …

… de unde si confuzia generalizata, atit intre cine este sau nu la putere, cine protejeaza pe cine, cine este cel mai frumos si cine este cea mai curajoasa, si cum ii zice de fapt la (sic!) binomul KoCo care nu e binomul CoKo …

… speram ca am clarificat macar o parte a confuziilor … vom reveni ))))