Draga binom KoCo va roaga un om, un suflet curat (Sebastian Vladescu) sa il anchetati … si voi nu si nu … ce aveti cu saracul om … care nu se considera … decit o victima a Omnis, a noastra si a OLAF … sau bagati OLAF la Tubulatura ca va cam contrazic obraznicii …

Sebastian Vladescu pirateaza, prin RSC (Romanian Soft Comapany) o companie interpusa companiei Medist (asociata in Leader Hight Tech cu Calin Popescu Tariceanu), in Parteneriat Gold cu Microsoft, soft de valoare si recunoastere mondiala, scris de prima companie privata de software din Romania (Omnis Group – 1990), si il fac cadou la SRI si MAI (2002), dupa care fura si niste fonduri Phare (2002 – 2004).

Omnis informeaza autoritatile “competente” referitor la fraudele comise, si ii adreseaza o scrisoare deschisa (Document 1) Primului Ministru, cind acesta il numeste pe Sebastian Vladescu Ministru de Finante, pe 1 Septembrie 2005.

Ministrul de Finante Sebastian Vladescu ii solicita Procurorului General Ilie Botos sa investigheze “calomniile si denigrarile” comise de noi deliberat in vederea aducerii unor prejudicii deosebit de importante “securitatii nationale” si “interesului national” (Document 2).

Copia demersului legal facut de Ministerul de Finante este trimisa si noua impreuna cu o scrisoare adresata Omnis Group (Document 3).

Intre timp Sebastian Vladescu si Microsoft sunt exonerati de procurorii : Nicoleta Bulgaru (Stuparu), Claudiu Dumitrescu, Irinel Paun, Doru Tulus, Monica Pop si LAURA CODRUTA KOVESI ! si Sebastian Vladescu este gasit vinovat de OLAF, in timp ce SRI si MAI continua sa beneficieze de fraudele comise sub protectia PICCJ si DNA.

Ce faceti binomule ?,

ca vrea Vladescu sa anchetati,
nu sa faceti politie politica de dragul Microsoft ! …

se aude ? …. si ecoul zice : KoCo, KoCo, KoCo … riguuuu

 

 

Document 1

Document 2

Document 3