Felicitari DNA – SRI ! 92.3 miliarde de $ a reusit Microsoft sa “parcheze” in conturi off-shore … si asta este doar cifra oficiala … cind te gindesti cita mita “lobby” intra in suma asta … ii intelegi si pe KoCo … ce sa faca si ei “saracii” …

gates-kovesi-ballmer-coldea-hotaran-vartic-arto-moraru… din cele peste 2.10 trilioane de $ parcate in conturi off-shore Microsoft, Apple si Google detin peste 400 de miliarde de $.

“Microsoft Corp., Apple Inc., Google Inc. and five other tech firms now account for more than a fifth of the $2.10 trillion in profits that U.S. companies are holding overseas, according to a Bloomberg News review of the securities filings of 304 corporations. The total amount held outside the U.S. by the companies was up 8 percent from the previous year, though 58 companies reported smaller stockpiles.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

KoCo sincere felicitari, ati reusit din nou sa va aduceti aportul patriotic la propasirea lui Bill Gates (cel mai bogat om al planetei) si a Microsoft ! …

… asteptam cu infrigurare sa recuperati atit banii tilhariti de acestia precum si daunele aduse societatii in ansamblul sau (securitate – coruptie, educatie – cercetare, sanatate – dezastru, social – mizerie, etc.).

Se pare (un eufemism pentru evident) ca ati luat de exemplu si ati glorificat, protejat si beneficiat in urma si in asociere cu una dintre cele mai periculoase (si profitabile) organizatii criminale din univers …

… si acum va este frica sa nu intrati in categoria dusmanilor acestora pentru ca stiti ce patiti, pentru ca aveti experienta directa a tilhariilor, jafului, torturii si actelor de terorism comise in numele idolilor Bill Gates, Steve Ballmer si Microsoft… si pentru propriile buzunare.

Ati auzit de vorba “ce tie nu-ti place altuia nu-i face ?” …

Zi bre binomule a dus vagabondu’ de Alin Cocos “caramizile” (500.000 euro) lui Sebastian Ghita, ca asa i-a zis interlopu’ de tac-su ca a primit “ordin” de la zarzavagiu’ de Coldea ? … ca nevestele, mai cu seama alea bagaretze, stie ele mai bine ca toata lumea ?

Hai Lulutza nu ne mai fierbe si lasa-o pe Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga sa va curete de pete impreuna cu asociatii vostri Hotaran, Vladescu, Artopolescu, Varujan, Lopatan, Bill Gates si Steve Ballmer … sa vedeti si voi cum e sa fiti torturati si terorizati la Tubulatura … asa sa va ajute Dumnezeu !