KoCo : “în dosar (Microsoft – EADS n.r.) sunt implicaţi chiar şi ambasadori străini” … straini din cosmos ? … sau straini de voi … ca vine altii noi … dar nu ca voi …

… io-te brâu … chiar aşa …
şi ce făcea ei stranieri
i pentru Microsoft şi pentru Kovesi şi Coldea ? …

… îi preamărea, asta făcea…

… că prostu’ pînă nu’i fudul nu e prost destul … adică să le dăm „imagine” să se vadă şi ei în spaţiu’ public cosmic, dacă tot nu fac nimic, doar atunci cînd nu fac rău, înseamnă că există …

cogito ergo sum = mă văd exist

Kovesi = cea mai curajoasă – aşa zice, aşa e …

Maior = cel mai cel mai cel – aşa zice, aşa nu mai e …

Coldea = aproape bastinos Myflower … aşa zice ? … zice greşit …

… bei flower power Binom NKVD – SECURITATE – PROSTIE … mai lăsaţi-ne că ne-am mai săturat şi noi de proşti ca voi … vrem alţii noi … dar nu tot noi …

http://www.stiripesurse.ro/udrea-ataca-la-baioneta-dna-ul-lui-kovesi-lasa-in-libertate-hotii_950904.html


Udrea atacă la baionetă: DNA-ul lui Kovesi lasă în libertate hoţii

Vestea că procurorii DNA şi-au retras acuzaţiile la adresa principalilor săi denunţători din Dosarul Microsoft a fost primită foarte prost de Elena Udrea. Aceasta se războieşte în continuare cu Laura Codruţa Kovesi şi generalul Florian Coldea, pe Facebook.

Sub titlul „Când DNA-ul lui Koveşi lasă în libertate hoţii”, Udrea scrie un mesaj-fluviu în care acuză DNA şi SRI.

S-a mai scris despre „denunţătorii buni şi denunţătorii răi” pe această pagină de Facebook. „Denunţătorul bun” nu numai că nu merge la WC în celulă, dar nu este nici acuzat şi rămâne şi cu banii furaţi. Uitaţi-vă la Florică şi Pescariu. Şi vor mai fi şi alţii.

Cum disting oamenii lui Koveşi între denunţătorii buni şi cei răi? Răspuns: În funcţie de victima pe care şi-au ales-o, de omul pe care vor să-l vadă după gratii.

Exemplu: patru oameni fură şi DNA are ţintă doar pe unul dintre ei. Ce se întâmplă atunci? Îi cheamă pe ceilalţi trei să declare împotriva celui pe care şi l-au ales drept trofeu şi-i fac scăpaţi pe ceilalţi. Chiar dacă ei nu ar trebui să beneficieze de rigorile pozitive ale legii. Florică şi Pescariu au fost iniţiatorii unui grup infracţional organizat.

Cine a fost ţintă în dosarul Microsoft? Dorin Cocoş! Şi asta pentru că era soţul Elenei Udrea şi trebuia neapărat să se ajungă la ea. Aţi mai văzut pe altcineva arestat în plină campanie în afară de Cocoş şi Pinalti? Răspuns: NU. Şi asta în ciuda faptului că în dosar sunt implicaţi 9 miniştri, zeci de oameni de afaceri şi oficiali guvernamentali, ba chiar şi ambasadori străini„, scrie Elena Udrea.

Udrea insistă pe faptul că apărătorul denunţătorilor ar avea legătură cu prim-adjunctul SRI, Florian Coldea şi că totul ar fi, de fapt, un scenariu bine pus la punct.

Ce este interesant este că denunţătorii au un element comun în persoana avocatului. Vorbim de Rareş Dan, fiul fostului general de securitate Gheorghe Dan, un fel de mentor al lui Florian Coldea. Cum preia Rareş Dan un caz, cum DNA-ul îi face scăpaţi clienţii. Aceste lucruri se pot verifica şi îndemn presa de bună-credinţă să o facă.

În curând, probabil la el vor apela şi denunţătorii din „Gala Bute”. Să nu mire pe nimeni dacă toţi cei care au declarat împotriva mea, deşi şi-au recunoscut vina şi comiterea unor infracţiuni de corupţie, vor fi liberi, exoneraţi de orice vină şi săltaţi pe braţe ca adevăraţi eroi naţionali.

Nu aşa se înfăptuieşte Justiţia sau dreptatea şi nu aşa vom afla adevărul.

PS 1. Dosarul Microsoft a apărut în iulie, iar Pescariu şi Florică au făcut declaraţii în august. Nu trebuiau să beneficieze de „spălarea păcatelor” – nu au făcut denunţurile înainte de pornirea acţiunii penale.

PS 2. Ar fi de interes să se verifice cum procurorii (care sunt asistenţi ai doamnei Koveşi) au negociat imunitate pentru Stelian Gheorghe în dosarul Microsoft care se extinde şi asupra Anei Maria Topoliceanu în dosarul Gala Bute„, mai scrie Elena Udrea.