Kovesi – Coldea lasati-o pe Doamna Moraru sa (va) ancheteze nu faceti ca Tariceanu ! … ca o sa ajungeti ca el … daca aveti curaj sa il lasati anchetat …

kovesi-coldea-vartic-moraru-vladescu-tariceanu-macoveiEuroparlamentarul Monica Macovei a declarat, duminică seara, la B1 TV, că atunci când era ministru şi DNA începuse anchetarea lui George Copos, premierul de la acea vreme, Călin Popescu Tăriceanu i-a cerut ”să găsească o cale prin care să fie informat că se fac anchete care privesc un ministru”.

Monica Macovei a afirmat că atunci când DNA a anchetat primul politician de rang înalt, vicepremierul de atunci, George Copos, premierul Călin Popescu Tăriceanu i-a spus, în Guvern, că vrea să fie informat de aceste cazuri. ”Am avut această discuţie în Guverm, când s-a făcut DNA. Primul politician de rang înalt pe care DNA l-a anchetat a fost prim-viceministrul Copos, care era în guvern cu noi. La prima şedinţă de Guvern, când a apărut informaţia în presă despre Copos, că este chemat la DNA, Tăriceanu mi-a spus << Monica, trebuie să găseşti o cale prin care eu să fiu informat că se fac investigaţii împotriva unui ministru, sau împotriva unui alt politician de rang înalt>>. Şi eu am spus: Nu, nu veţi fi informat”, a afirmat Monica Macovei. ”

Aceasta este problema, unde se duc informaţiile. Informaţiile se duc doar la procurori”, nu la premier, sau la miniştri, a completat europarlamentarul.

Monica Macovei a mai afirmat că discuţia, care s-a purtat în şedinţa de Guvern a durat destul de mult, ”pe un ton ridicat”. ”

Unii mai ţipă. Ţipau toţi, la un moment dat”, a susţinut Monica Macovei, despre acel moment.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Tariceanu se referea la el si la asociatul si prietenul sau Sebastian Vladescu, cu care tocmai era in procesul de a frauda fonduri Phare, de a pirata impreuna cu Microsoft, SRI si MAI, soft de la Omnis, si de luat mita cu zecile de milioane de euro de la Microsoft, in complicitate/favorizare cu DNA.

Monica Macovei nu l-a informat, dar au avut grija Florian Coldea, Irinel Paun, Codruta Kovesi si alti procurori deosebit de curajosi si onesti, sa il informeze si sa il exonereze impreuna ca asociatii sai criminali.

Oricum pe Monica Macovei a dat-o afara impreuna cu Ionut Popescu, si i-a inlocuit cu Chiuariu si Vladescu, in completarea lui David la MAI, Corina Artopolescu la Schengen, Ovidiu Artopolescu Director General Microsoft, adica numai infractori, in frunte cu Tariceanu.

Cine indrazneste sa spuna ceva despre aceasta organizatie criminala, este exemplar exterminat, denigrat, amenintat, torturat si terorizat, asa ca Kovesi si Coldea nu au de ce sa se teama ca a mai ramas cineva sa confirme si sa probeze cele afirmate cu atit de multa politete de Monica Macovei.

Kovesi la rindul ei mai tipa si ea la Doamna Moraru si la Domnul Vartic, care la rindul lor tipa si ei la victimele organizatiei criminale, care la rindul lor ramin fara grai … de atita prostie si violenta !

… vom reveni