Kovesi esti o mincinoasa, ticaloasa si asasina cu un tupeu inimaginabil si o gura incredibil de mare … restul doar un vid dureros cu pix si binom ! … nu mai meriti demisia, meriti ani multi de temnita grea !

kovesi-cico-moraru-murea-vartic-gates-coldea-arto-maior-hotaranProtejarea intentionata a unor criminali, asasini, infractori periculosi si a urmasilor lor astfel asociati cu Microsoft, RSC, Asesoft, Teamnet si altii se numeste COMPLICITATE !

9 Septembrie 2009

Băsescu: Ce se întâmplă cu aceste dosare de la domnul general Voinea, care, înţeleg, s-a pensionat. A vrut, n-a vrut să mai lucreze, nu mai ştiu, dar lasă o speranţă că se va soluţiona într-un sfârşit.

Kovesi: Domnule preşedinte, depinde ce înţelegeţi prin speranţă. Am spus că vom soluţiona cu celeritate, pentru că 18 ani nu am avut soluţie. V-am promis că vom găsi o soluţie şi nici nu pot să îndrept ceea ce de 18 ani nu s-a făcut.

Băsescu: Doamna procuror, cred că aţi înţeles foarte bine ce v-am spus şi am o rugăminte: nu mă confundaţi cu un ziarist căruia îi faceţi o declaraţie. Vorbiţi cu şeful statului, care vă spune aşa: au murit 1600 de oameni la Revoluţie, iar voi închideţi dosarul. Au murit oameni la Mineriada din 13-15. Ce vreţi să spuneţi, că vă impun o soluţie? Vă impune realitatea să spuneţi dacă s-au împuşcat singuri oamenii ăia sau au fost împuşcaţi de cineva. Nu mă confundaţi cu ziarişti cărora le faceţi declaraţii să fie prinse pe telex. Au murit oameni? Da! De ce n-avem vinovaţi!
http://www.stiripesurse.ro/video-traian-basescu-atac-devastator-la-adresa-laurei-codru-a-kovesi_949485.html

7 Iulie 2007

Potrivit acestui document, Ion Iliescu a fost salvat de la urmărire penală de nimeni alta decît Codruţa Kovesi, la vremea respectivă Procuror general al României. Mai precis, aşa cum arată prima şi ultima pagină din Rezoluţia semnată de mînuţa Codruţei Kovesi, Dan Voinea, procurorul de caz în Dosarul Mineriadei, a dispus începerea urmării penale împotriva lui Ion Iliescu. Ion Iliescu a făcut plîngere la Codruţa Kovesi. Iar Codruţa Kovesi a dispus pur şi simplu NUP în dosarul instrumentat de Dan Voinea […] Şi astfel în Dosarul Mineriadei, Ion Illiescu are două NUP-uri! Tot Laura Codruţa Kovesi îl salvează pe Ion Iliescu şi de la urmărirea penală în Dosarul Revoluţiei prin punerea NUP în 9 aprilie 2009. Să zicem că Procurorul General Codruţa Kovesi avea dreptate să dea ea NUP lui Ion Iliescu. Dar atunci cum se explică Decizia Procurorului General Tiberiu Niţu din 5 februarie 2015 de infirmare a NUP-urilor anterioare, decizie confirmată de ÎCCJ, privind redeschiderea Dosarului în cazul Ion Iliescu? Ceva nu-i în regulă în statul român poreclit şi de drept. Aceeaşi persoană – Ion Iliescu – primeşte NUP în 2007 de la Procurorul General pentru ca peste 8 ani, să afle că NUP-ul nu mai e valabil. Dvs. cum vă explicaţi aiureala asta? Şi-a vîrît coada politicul în ambele cazuri, atît în NUP-ul din 2007, cît şi în Infirmare NUP-ului din 2015?
http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-10-martie-2015/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Realitatea “va forteaza” sa dispari cit mai repede si sa-i lasi pe adevaratii procurori sa isi faca treaba … esti o impostoare toxica, care ajungi sa distrugi orice respect fata de toata munca facuta de procurori si ofiteri inteligenti si cinstiti … faci ce face si Microsoft si asociatii sai … capusesti pe munca altora si incerci sa iti arogi meritele altora …