Kovesi mai usor cu mângâiatul, exoneratul, injuratul, ticluitul, torturatul, teroritul, politia politica si alte combinatii si jocuri, ca le faci deja la vedere si cam fara acoperire si fara plasa de salvare, si o sa cazi in bot ! … dupa ce recunosti tot … si la bulau nu e mixt pe sexe, doar pe vina … si pe vine la turcescu …

gates-kovesi-cico-coldea-blaga-mureaElena Udrea, aflată în arest preventiv în dosarul Gala Bute, afirmă pe pagina sa de Facebook că procurorul-şef al DNA Laura Codruţa Kovesi „l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga”, susţinând că acest lucru denotă „protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă”.

„Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare”, se spune în mesajul lui Udrea semnat „echipa de comunicare”.

„Am putea fi de acord cu declaraţia doamnei Kovesi că denunţurile nu erau suficiente dacă nu exista o fractură logică evidentă şi pentru un copil de clasa întâi: pe baza denunţurilor făcute în care se aminteşte de Vasile Blaga şi alţi lideri PNL, în cazurile lui Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu în dosarul Microsoft”. Aceasta ar însemna că „procurorii au crezut în veridicitatea declaraţiilor şi au probe în acest sens”, se mai afirmă în postare.

„Echipa de comunicare” insistă totodată că ” în cazul Elenei Udrea, s-au luat decizii impuse de conducerea DNA chiar dacă existau doar denunţuri apărute din senin şi doar pe ultima sută de metri a anchetei”, deci „argumentul doamnei Kovesi nu stă în picioare”.

„Echipa de comunicare” afirmă totodată că „Elena Udrea nu se bate şi nu atacă instituţiile statului: SRI, DNA sau Înalta Curte”, ci „lupta” sa este cu şefii a două instituţii, Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea, „care exercită puterea în România de o manieră ocultă”.

Noul atac al lui Udrea vine în contextul în care Laura Codruţa Kovesi a declarat, marţi, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor că la instituţia pe care o conduce nu există niciun dosar care să se bazeze doar pe un denunţ, fiecare lucrare penală conţinând şi alte probe.

Întrebată totodată dacă a fost începătă urmărirea penală în cazul lui Vasile Blaga, şefa DNA a declarat: „Nu a fost începută urmărirea penlaă faţă de persoana de care m-aţi întrebat”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi il mângâie pe Blaga si Coldea unde vor ei de cind a venit Procuratoare Generala si a gasit in dosare cazurile Microsoft, RSC, Medist, Murea, Cico si multe altele … si le tot mângâie de dau sa lesine de atita dragoste materna …

Kovesi o mângâie unde vrea ea pe Nicoleta Bulgaru, Monica Pop, Alexandra Sinc, si multe alte eroine ale luptei lui Kovesi cu Constitutia, Coruptia si cu noi cei care dam sa le stricam “jocurile si combinatiile” de multe miliarde de euro facute de Blaga, Coldea, Vladescu, Tariceanu, Nica, Nastase, Gates, Ballmer, astfel mângâiati de Koldea … cita putere de mângâie are Lulutza !!!! Bravo tie KoCo !

… vom reveni