O.da lu’ generalu’ parte a binomului KoCo… contestatarele si avocatele inculpatelor Bica – Udrea, si cele ale partilor vatamate, mor de frica lu’ generalu’ zarzavagiu Coldea si a binomului sau Kovesi respectiv KoCo ! … ce faceti Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela MORARU IORGA ? … tot moarta de frica sunteti ?

kovesi-coldea-moraru-vartic-udrea-arto-blaga-cori-hotaranElena Udrea și Alina Bica începuseră un atac concertat la adresa prim-adjunctului SRI, Florian Coldea. Între timp, Coldea este bine mersi în funcție, în timp ce Bica și Udrea înfundă cu succes celulele de la Arestul Central.

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, susține că nu vrea să mai vorbească despre Florian Coldea, pentru că se vede ce pățesc cei care au curaj să-l atace pe șeful operativ al spionilor. ”Nici nu vreau să mai aud de numele Coldea şi de SRI pentru că cine vorbește urât de SRI e clar că nu stă bine, sau n-o sfîrşeşte bine. Nu vreau să mai vorbesc de Coldea. Îi doresc să fie sănătos şi să-şi exercite profesia onorabil, ca şi până acum”, a declarat Laura Voicu, la România TV, în cadrul emisiunii ”Ediția de Seară”.

Ca prin minune, atât Alina Bica, cât și Elena Udrea au încetat total atacurile la Florian Coldea, încă un semn că pușcăria chiar este un centru de reeducare foarte bun.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Fara de comentarii „Nu vreau să mai vorbesc de Coldea. Îi doresc să fie sănătos şi să-şi exercite profesia onorabil, ca şi până acum” … adica sa se duca la pirnaie impreuna cu Kovesi daca ar fi pe lege, dar cum de nu e pe lege, sa fie toti sanatosi ca avem copii acasa la noi in Romanika unde nu te pui cu Securitatea lu’ binomu’ KoCo ! …

… ei na’ nu … ca cum o fi sa ne dikteze Mioritic viata, un zarzavagiu si o repetenta la pa(r)chet, impreuna cu Microsoft & asociatii, adica niste impostori, tradatori si deosebit de bicisnici si periculosi.

 

„Balada lu’ KoCo” – (folclor urban cules, ingrijit si publicat de Dragos Riscanu, astfel infricosat, torturat, terorizat si neadus la mioritica tacere de catre binomul criminal).

Miorita laie, laie bucalaie ..!
Generale generale,
Procuroare procuroare,
De umblati la buzunare,
Buzunare goale goale,
Ca nu mai aveti masura,
Si doar dati din gura’n gura,
Ca voi sunteti mari si tari,
Ca aveti si SRIsti,
Combinati cu STSiti,
Combinati cu cocalari,
Combinati cu pistolari,
Cu judecatori’ ai’ mari,
Si aveti multe catuse,
Si aveti mii de capuse,
Si va dati toti tari in plexu’
Si mai tare decit sexu’
Aveti in mina „pixu’”,
Ca sunteti stapini de boi,
Ca sa zica toti ca voi,
Ca de nu’ cu taraboi,
Ii bagati la „mititica”
Ca pe Udrea si pe Bica,
Sa ramineti siguri voi
Paznici la turma de oi …
Adica mereu tot noi !
Muti de’atita suferinta,
Nu mai deschidem gurita
Suntem toti o miorita,
Asteptind jandarmi’n soare
Sa vina sa ne omoare,
Daca stam intre hotare,
Unde ati ajuns teroare,
Unde legea este moft
Buna doar lui Microsoft
Si celor de ii servesc,
Si pe toti ne umilesc,
Cu ei ati facut tot banu’
Ati luat numai cu toptanu’
Si acu’ aveti chiar vrerea
Sa furati toata puterea …
Miorita laie, laie bucalaie ..! …