Şi dacă şi Codruţa Kovesi va ajunge în cătuşe?” Ion Cristoiu

coldea-vartic-kovesi-moraru-gates-tariceanu-ballmer-artoAcum eu am unele îndoieli în fecioria morală a Codruţei Kovesi. Purtătorii de cuvînt ai Binomului SRI-DNA mă fac cu ou şi cu oţet, pentru că nu iau poziţie de drepţi cînd scriu ilustrul nume. Şi dacă şi Codruţa Kovesi va ajunge în cătuşe? Nu de alta, dar şi ea se bucură acum de imaginea de feciorie morală! Nu l-am criticat pe Horia Georgescu la vremea atotputerniciei sale. Sunt sigur că dacă aş fi făcut-o, deontologii şi deontoloagele m-ar fi mînjit cu rujul de buze devenit lături. Pe Horia Georgescu l-a înhăţat DNA. Şefa unei instituţii de forţă care a ştiut cum să opteze în 16 noiembrie 2014 profită de asta şi-l arestează pe un alt şef al unei instituţii de forţă. După Alina Bica, şefa DNA, Codruţa Kovesi, a mai înlăturat un concurent  din bătălia pentru putere mascată sub faldurile luptei împotriva corupţiei. Ion Cristoiu

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Maestre lasati orice indoiala referitor la fecioria morala a Codrutei Kovesi, cind abordati acest subiect. Ce mai poate fi neclar oricui vrea sa inteleaga ? … si Dumneavoastra chiar intelegeti, si mai si scrieti spre deosebire de altii.

Codruta Kovesi e promovata din adincul mitelor din gaz primite via Medias de Vasile Blaga, si pastrata printr-un troc politic mizeralbil, ca sa apere in continuare interesele „sergentilor majori mesianici” si ilegalitatile comise de ea insasi, cu pixul din dotare, incepind din 2006 pina in prezentul mereu continuu.

Aceasta la rindul ei il promoveaza pe Tiberiu Nitu in fosta ei functie de sefa suprema, ca sa fie toata lumea multumita si total protejata de „statul de drept”.

Adulatorii de serviciu, vezi Dan Tapalaga si multi altii sar in sus de bucurie ca au „obiectul muncii”, respectiv niste nulitati obscene, obraznice si orgolioase. Cine isi poate dori mai multa „materie prima” ? … sa tot lauzi in compensarea lipsei de orice fel de merit sau/si realizare… vorbe, vorbe, vorbe … numai vorbe.

Prostul pina nu e fudul nu este prost destul … spune o veche vorba, transformata in obligatie, respectiv odata cu functia si salariile degeaba, sa nu mai pomenim si alte avantaje conexe si colaterale, acestia vor obligatoriu sa fie foarte respectati indiferent de ce fac, ca daca nu, se zice ca nu respectam institutiile si democratia adica suntem un fel de teroristi. Dupa ce ca au fost impusi cu forta (politica) acum ne impun ei cu forta calusul in gura.

Astazi fostul Presedinte Traian Basescu, este chemat sa bata drumul si sa piarda timpul la Marele Parchet, doar pentru a fi umilit si folosit de exemplu pentru alti amatori. Vedeti ca orice idiot poate depune o plingere si noi daca vrem devenim brusc foarte vigilenti si profesionisti si iti facem viata un iad in timp real si foarte prezent.

Kovesi ar trebui sa fie demult in catuse, pentru ce a semnat cu manutza ei diafana si feciorelnica, pentru a ii proteja pe Microsoft si pe asociatii acesteia care „operau” sute de milioane de euro in mita, si pe care acum se face ca ii ancheteaza cind ea este mai shantajabila chiar si decit Firea si Pandele la un loc … cit mai racoros.

…. vom reveni