“Somnul ratiunii naste monstri” trezeste-te DNA ! … ca deja e cam tirziu …

kovesi-coldea-moraru-vartic-ghita-udrea-nastase-gates-tari-ballmer-boc-artoDin intunericul cosmarului unor ratiuni definitiv si iremediabil pervertite si contorsionate, Udrea face trimitere la Kafka, Ghita face trimitere la Microsoft, Cocos nu face trimitere la Coldea, Micul Guccifer face trimitere la Maior si Maior isi face trimitere in neant …

… ramin pe faza Coldea si Kovesi sa ne explice ei cum e cu “Critica ratiunii pure” … respectiv ei fac legea si restul trebuie sa ne supunem legilor facute de ei … ca daca nu te supui, devii cu celeritate foarte grav vinovat de “ceva” sau “ceav-uri” numai de ei stiute … probele ticluite si martorii mincinosi apar ulterior … dar mereu la timp …

Teroarea impusa astfel de certitudinea ca legea o “fac” (denatureaza) doi oameni care au la dispozitie toate institutiile unui stat, in care daca vrei sa supravietuiesti trebuie neaparat sa comiti un fel sau altul de infractiune, si in care chiar daca nu comiti nici o infractiune tot infractiune se cheama, scoate la iveala “monstrii”, astazi si ei terorizati de cei care i-au zamislit, iubit, exploatat si protejat.

Teroarea se bate pe viata si pe moarte cu teroarea ! … cu siguranta va cistiga cea mai mare si mai tare teroare ! Traiasca TEROAREA !

Udrea, Ghita, Artopolescu, Cocos, Maior, Hotaran, Pinalti, Nica, Blaga, Bica, Nastase, Socol si multi altii vin sa ne spuna ca nu ei sunt vinovati de faptul ca toate partidele politice jefuiesc cetatenii acestei tari pentru a indestula o banda de paraziti hulpavi, si ca multinationalele sunt mai corupte decit sunt ei, si ca asa nu se mai poate …

In fapt ei nu noua ne spun ca ei saracii sunt niste mici omuleti artificiali si foarte defecti, creati de o societate bolnava, ei ne folosesc pentru a se adresa adevaratului Frankenstein mama si tatal lor naturali si institutionali, respectiv Kovesi si Coldea.

Ei vin si cer indurare celor care i-au creat in lipsa de orice logica si in contradictie cu orice ratiune, din piese defecte si nocive, si i-au “operat” timp de o viata de jigodie, si care acum vor sa se lepede de propriile lor progenituri devenite toxice. Indurare !

Kovesi si Coldea, va pling “copiii” abandonati, se pling avocatii amenintati, va injura oamenii pe care i-ati nenorocit, va blestema oamenii pe care i-ati omorit … eroii nostri dragi !

… vom reveni