Udrea nu te lasa asasinata la Gerota ! … unde si ofiterii MAI refuza sa se duca de frica unora ca Doctorul Moarte, astfel protejati de DNA … cunoscatorii stiu de ce … si cel mai bine stie Kovesi ! (Dosar 21/P/2006)

kovesi-cico-moraru-murea-vartic-coldea-arto-hotaran-tulus-paun

Stimata Doamna Elena Udrea, faceti tot posibilul sa nu ajungeti la Gerota sub nici un motiv, oricare ar fi acela, si la niciunul dintre doctori, mai cu seama pe mina Doctorului Moarte, asasin dovedit si unul dintre favoritii doamnei Kovesi.

AVERTISMENT ! Acest mesaj nu este o gluma proasta sau/si macabra, este un avertisment bazat pe experiente personale, probe judiciare si informatii verificate incepind din anul 2001 pina in prezent … ul, se pare, continuu.

La Gerota oamenii sunt asasinati pentru a le fi folosita identitatea in scopuri si mai criminale decit omuciderea, si pentru alte “obiective” mult mai banoase, la care vom reveni, dupa ce Kovesi nu va mai fi Procuror Sef DNA si nu va mai proteja organizatia criminala din cadrul Spitalului Prof. Dr. Dimitrie Gerota.

DNA protejeaza aceste retele constituite inca din anul 1989, la comanda unora ca Cico Dumitrescu si alti asasini “la vedere” la Revolutie si la Mineriade, si in aparenta “discretie”, astfel garantata de DNA ulterior, in cazurile pe care le puteti citi in presa referitor la “aventurile” Doctorului Moarte si, in curind, a complicilor sai din DNA.

Exista o legatura directa intre organizatia criminala din MAI – Sectia Fundatia si Spitalul Prof. Dr. Dimitrie Gerota si “Afacerea Microsoft” si EADS, astfel protejate si incurajate de Kovesi, incepind din anul 2006 pina in prezentul continuu.

Sunt destui cei care doresc (ar da orice) sa va inchida gura, Dumneavoastra si Doamnei Bica, pentru ca “dati din casa”. De noi nu le-a pasat ca dadeam doar din gura … si tot au vrut de mai multe ori sa ne-o inchida.

Nu aveti nicio sansa daca ajungeti la Gerota. Va rog sa ne credeti ca nici nu glumim, nici nu dramatizam gratuit in vederea trivializarii. Faceti toate demersurile sa nu ajungeti pe mina asasinilor de la Gerota, astfel protejati de Kovesi !

… vom reveni … dar indiferent de ce invoca oricine, nu va lasati dusa nici cu forta la Gerota. Va fi ultimul drum pe care il veti mai face sanatoasa sau/si in viata… Kovesi stie de ce  !