Grupul infracţional, terorist şi torţionar Kovesi Coldea Blaga Vlădescu Artopolescu Ghiţă au devenit mult mai pro-americani decît Obama, care este în mintea lor un trădător al românilor de pretutindeni şi un spion şi agent de influenţă al ruşilor, astfel demascat de Ghiţă ! Hai Ghiţă, nu te lăsa asta nu e ţara ta, asta e america .. cu curu’n sus

coldea-bush-kovesi-obama-git-ballmer-gates-arto-hota-ghitaIn America, americanii de regula nu au inchisori secrete, nu tortureaza, nu pirateaza software, nu dau mita, nu opereaza organizatii criminale si nu practica terorism, prin exceptie cind acestia fac astfel de ilegalitati sunt extrem de aspru pedepsiti.

In Romania este exact invers !

Ghira si cei mentionati fiind exemple extreme ale acestei axiome.

Sebastian Ghiţă, atac virulent la Ion Iliescu
http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-atac-virulent-la-ion-iliescu_953782.html

Deputatul independent, Sebastian Ghiţă, membru în Comisia de control a SRI, sare la gâtul lui Ion Iliescu, după ce fostul preşedinte al României a recunoscut existenţa închisorilor CIA pe teritoriul României.

„Nu ştiu cui foloseşte poziţionarea antiromânească a fostului preşedinte Iliescu. Este evident că Rusia are un plan de destabilizare a ţărilor din jurul Ucrainei.

Nu-l suspectez pe Iliescu de naivitate. Cred că greşeşte flagrant într-un moment nepotrivit. Consecinţele unor astfel de declaraţii pot fi deosebit de grave. Românii din ţară dar şi cetăţenii români care trăiesc în afară ţării pot suferi din cauza acestei declaraţii ce poate să nască interpretări.

Subiectul a fost tratat de instituţiile statului român şi răspunsurile oficiale au fost transmise partenerilor României. Ceea ce încearcă Ion Iliescu este greşit şi profund incorect”, a declarat deputatul Sebastian Ghiţă

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

La Ghita si la asociatii sai totul e invers, ei mint in ”folosul” SUA cu japca, care saraca spune si ea adevarul, dar asta ii supara pe cei care depind de SUA sa nu se duca la pushcarie in frunte cu Kovesi si Coldea.

Obama spune si probeaza ca au fost inchisori secrete in Romania unde a fost practicata tortura extrema fara sa fie obtinute nici un fel de rezultate informative, conform raportului Congresului SUA. Doar au fost cheltuite mai multe milioane de dolari pentru mita la sefii serviciilor, pentru amenajarea si operarea „gaurii negre” Black hole/site.

Coldea cit a luat ?, sau a luat tzeapa de la Timofte si si-a scos pirleala mai tirziu, cind a prins si el cheag pe linga Basescu.

Dupa un deceniu, Iliescu vine si el fortat de altii (nemti) sa recunoasca un adevar evident, ceea ce il scoate din minti pe Ghita si pe acolitii sai, care cauta cu orice pret sa lege Ukraina, Rusia si Vanuatu, de ceea ce a declarat Obama, care devine astfel un mare tradator al SUA si al cetatenilor romani oriunde s-ar afla acestia.

Noroc cu Ghita, care ne ia apararea la toti, si in primul rind lui si grupului de crima organizata din care face parte, chiar cu riscul de a ii trivializa pe Obama si Congresul SUA. Si de fapt ce stiu astia in comparatie cu Ghita, care chiar le stie pe toate, chiar dinainte, daca asa s-a hotarit pe unitate sau la unitatile din dotare ?

Zi Ghita cum a fost la Bruxelles cu Vladescu si cu RSC cind v-ati dus la tilharie astfel protejati si promovati de Maior, Coldea, Kovesi si iti mai zic – ulterior.

… vom reveni