Kovesi – Coldea, ce credea Udrea că justiţia se face fără bani mulţi ? Nu plăteşti la Binomu’ nu primeşti la Justiţia ! Gata Microsoft, gata Cocoş, gata Justiţie în care să creadă Udrea:

kovesi-udrea-coldea-cocos-ballmer-niro-gates-maior-arto-hota-gatesElena Udrea se desparte definitiv de trecut. Mesaj pe placul corupţilor

Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.

Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei. Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor„, scrie Elena Udrea. Spre deosebire de ultimele mesaje, postarea de vineri nu mai este semnată „Echipa de comunicare”, semn că Elena Udrea a ţinut să-şi asume personal cele scrise.
http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-se-desparte-definitiv-de-trecut-mesaj-pe-placul-coruptilor_953173.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Nutzi ca esti mai prostutza (asa, ca cum ai fi Kovesi) stim cu totii, nu trebuie sa ne mai convingi, si la pushcarie iti poti exersa capabilitatea de a mai si tacea decit sa spui numai prostii … asta este privilegiul lui Kovesi, Coldea, Maior si altor “destepti”.

Adica cum nu stiai ca “politia politica” inseamna amestecul oricarei forme de “forta” in actul de justitie, si ca orice institutie doreste sa isi maximizeze importanta si eventual bugetele, si daca este si corupta sa isi imbogateasca conducatorii ?

Amestec inseamna ca asa cum Timofte nu are ce cauta la Vintu si nici Alessandro Buttice, tot asa Coldea nu are ce cauta la DNA, la PICCJ sau pe unde mai umbla Kovesi.

Coldea trebuie sa-i scrie pe foi A4 inregistrate, si trimise cu posta SRI, lui Kovesi nu sa o puna pe ea sa-si scrie lui pe A4 neinregistrate nicaieri (vezi Bica).

Coldea (Maior) nu are ce sa ceara favoruri si bani lui Cocos si sa ii faca acestuia favoruri care fac bani, ca inseamna crima organizata si nu poate susbzista decit daca o cumperi si pe Kovesi, la pachet/parchet.

Coldea-Maior au aflat ca Florica a dat tot in primire la Munchen inca din 2010, adica si pe Cocos, si ca vine tzunamiul, asa ca Coldea a adus-o pe Kovesi de la Bruxelles, ca sa nu intre la pushcarie cu voi care ii plateati sa va faca pe plac, si sa va bucurati de bani furati si de putere uzurpata in paguba celor care munceau sau/si erau furati de agoniseala lor si a stramosilor lor – era tare bine si credeai in sistem pentru ca lucra pentru voi.

Daca raminea Daniel Morar Procuror General si mai aparea si Guccifer, pe linga alte investigatii facute de OLAF si DoJ, erati deja cu totii la pushcarie in frunte cu Kovesi si Coldea, asa te-ai dus numai tu, ca informatia era la ei si ei nu vor la pushcarie, ei vor sa fie vedete de medie manipulata.

Kovesi isi face singura concursuri de popularitate, Maior isi da interviuri singur in Financial Times, iar Coldea face alba negra cu dosare de le tremura la toti indispensabilii, mai putin Tariceanu, Vladescu, Artopolescu, Hotaran si inca citiva care au furat impreuna cu SRI inca din timpuri imemoriale.

Cred ca vreti sa spuneti ce spunea Pastorul Martin Niemöller (1892–1984)

First they came for the Socialists, and I did not speak out—
Because I was not a Socialist.
Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out—
Because I was not a Trade Unionist.
Then they came for the Jews, and I did not speak out—
Because I was not a Jew.
Then they came for me—and there was no one left to speak for me.

Prima data au venit pentru cei mai buni ca mine, si nu am spus nimic –
Pentru ca m-am bucurat
Apoi au venit dupa banii mei si nu am spus nimic –
Pentru ca m-am temut
Apoi au venit pentru mine si acum vorbesc –
Pentru ca m-am eliberat

Mesaj pentru Kovesi – Coldea, nu va bucurati de raul altuia ca veti ajunge cu siguranta in aceeasi situatie ! si pe voi chiar ca nu vine nimeni sa va mai scoata pentru ce ati facut.