Kovesi – Coldea : Închisori clandestine CIA tortură psihică şi fizică aplicată teroriştilor – Închisori virtuale DNA tortură psihică şi fizică aplicată concurenţei Microsoft şi celor care nu ridică ode coaliţiei politico-militară-mediatică

iliescu-timofte-basescu-coldea-kovesi-ballmer-gatestari-vlade

„În acel moment, mie, ca preşedinte, acea solicitare nu mi s-a părut mare lucru. Eram aliaţi (…), nu am intrat în detalii. Dacă aş fi ştiut ce se putea face acolo, răspunsul nu ar fi fost pozitiv”, a subliniat Iliescu, citat de Mediafax.

Respectiv, urma sa ne tradam aliatii asa cum stie Ilici cel mai bine si cum face si acum, cind in fapt se scuza acuzind cei mai buni aliati pe care Romania i-a avut vreodata in toata istoria sa.

Ilici doar este cel mai mare luptator impotriva teroristilor, pe care i-a invins la Revolutie cu pretul a mii de morti si vieti distruse. Noroc cu Mineriadele, ca s-au plantat panselute si cruci in tot orasul dupa disparitia teroristilor in posturi cheie in toate institutiile statului. Tiberiu Nitu inca continua lupta impotriva teroristilor care lui i-au aparut in vizor inaintea tuturor, puternic sustinut de Kovesi si de Coldea.

Acum teroristii suntem noi, cei care ne opunem coalitiei politico-militara-mediatica.

S-a scris si se va scrie inca mult pe tema inchisorilor secrete si a metodelor de tortura aplicate de catre CIA, in locatii dintre cele mai diverse (avioane, vapoare, locatii clandestine, etc.). Investigatia inceputa de Congresul SUA pe 16 Ianuarie 2009 si finalizata pe 10 August 2014 are la baza studierea a peste 6,5 milioane de pagini, care au dus la elaborarea unui raport de 6.500 de pagini prezentat intr-o varianta publica constind in 450 de pagini cu multe date inca secretizate.

Mai multe tari printre care si Romania au solicitat desecretizarea respectivelor date, ceea ce va duce la aflarea numelor (si sumelor) celor care au primit bani (milioane intre 1 si 9) de la CIA pentru a permite operarea respectivelor “black site” – locatii negre.

Astfel dupa cum putem constata, in urma studierii rapoartelor referitoare la acest subiect, parerile sunt impartite si de multe ori diametral opuse :

– unii sustin ca nu poti lupta impotriva terorismului fara sa aplici metode “dure”, neconventionale, in vederea obtinerii de informatii vitale pentru garantarea securitatii, intr-o confruntare atipica cu inamici deosebit de determinati si de periculosi

– altii considera ca nu au fost obtinute nici un fel de informatii relevante si ca in fapt tortura nu a folosit la nimic altceva decit la cheltuirea multor milioane degeaba.

Nu putem decit constata ca evolutia si amplificarea pericolelor prezentate de terorism continua sa creasca si sa se agraveze, astfel incit SUA si aliatii acesteia nu au de ce sa isi ceara scuze pentru faptul ca lupta, de cele mai multe ori cu pretul vietii propriilor cetateni si ai aliatilor sai, impotriva terorismului la scara mondiala.

Presedintele SUA a recunoscut, intr-un discurs istoric, existenta unor posibile abuzuri comise datorita faptului ca nimeni nu a fost pregatit sa faca fata agresiunii comise pe teritoriul SUA pe 11 Septembrie 2001 si razboiului asimetric ce urma sa se declanseze, dar nu si-a cerut scuze si nici nu a acuzat pe nimeni, si cu atit mai putin pe aliatii SUA !

Romania nu trebuie sa isi ceara scuze, prin gura lui Iliescu, ca lupta alaturi de aliatii sai impotriva terorismului practicat la scara mondiala. Romania nu trebuie sa pretinda ca nu a stiut, si ca daca ar fi stiut nu ar fi acceptat, si asta dupa ce evenimentele sunt de mult timp consumate si pozitia SUA este cunoscuta inca din 10 August 2014.

In perioada 2003 – 2006, despre existenta inchisorilor secrete au stiut Presedintii, Prim Ministrii si sefii serviciilor secrete, in conformitate cu raportul Congresului SUA.

Deci au stiut Coldea, Blaga, Tariceanu si altii care la adapostul acestei informatii operau mecanismele de coruptie si crima organizata, astfel initiate de Nastase, Nica, Maior, Timofte, Hotaran, Artopolescu si altii, astfel protejati si promovati de catre Laura Codruta Kovesi.

Incepind din anul 2004 cind au aparut primele informatii referitor la inchisorile secrete operate de CIA, au stiut cu siguranta si Microsoft, dealtfel in 2005 informatia era deja formal confirmata de Dick Marty, in baza informatiilor primite chiar de la CIA.

Astfel Microsoft si asociatii acestora au considerat ca este oportun sa exploateze razboiul legitim pe care autoritatile SUA il duceau impotriva terorismului, pentru a isi duce propriul razboi terorist “Evangelism is War – Jihad”, “Evanghelismul inseamna Razboi” conform cu politicile secrete Microsoft, in vederea monopolizarii pietelor IT si a exterminarii competitiei credibile.

Cei care au refuzat sa participe la “ecosistemul” de frauda, piraterie, crima cibernetica, coruptie, albire de bani, crima organizata si terorism astfel impus si operat de catre Microsoft si asociatii acesteia, sunt considerati dusmani si sunt anihilati cu metode teroriste astfel puse in opera de catre DNA, SRI, MAI si altii.

…. vom reveni