Kovesi Coldea : “Se duce Maior in departari, si pe voi cui va lasa … cu ochii in soare ?” ca noi nu il vom lasa sa scape de bratul lung al legii, mai cu seama ca am citit ca aveti cinci maini si cu ale lui Coldea sapte … si il lasati sa va scape printre toate degetele …

maior-iliescu-coldea-kovesi-gatesDar George Maior nu pleaca singur, dupa ce a nenorocit si batjocorit o tara intreaga si pe noi aproape toti (minus Kovesi Coldea si ai lor), cum nimeni nu a mai facut de la jaful austro-ungar pina la neamul lui, in frunte cu el.

El pleaca cu sotia sa, si ea o mai umila infractoare, dupa cum o dovedesc documentele pe care urmeaza sa vi le prezentam.

Dar inainte sa v-o prezentam pe Mioara cea viitoare Ambasadoare, sa facem un scurt rezumat al unui tradator nemernic de tara si de poporul de la care s-a imbogatit, si pe care l-a tradat metodic si perseverent, fara nici o limita si fara nici o lege.

Intrebarea la care dorim sa raspundem este : Pe Maior il exportam noi, sa scape de inchisoare, sau il importa CIA si Microsoft, sa il “extraga” cu loialitate pentru serviciile prestate, sau ambele – respectiv import-export ? … ca tot este Maior expert in tratate şi afaceri strategice.

Maior i-a adus pe Microsoft la mita si la jaf, a semnat contra mita achizitionarea celebrelor fregate si a supravegheat colaborarea ilegala cu CIA in cazul inchisorilor secrete si a torturii inutile, in timp ce controla parchetele pentru a putea aplica tortura si exterminarea celor care indrazneau sa creada ca, in afara legii lui Maior, mai exista drepturi ale omului sau vreun fel de libertate.

George Maior a deţinut funcţia de director al SRI timp de peste opt ani şi a demisionat din funcţie în ianuarie 2015. Timp in care a tradat Constitutia, a nesocotit flagrant Drepturile Fundamentale ale Omului si a instaurat un regim de „politie politica” prin controlul criminal asupra justitiei, presei si societatii civile, culminind cu arestarea ilegala la domiciliu a propriilor ofiteri din cadrul SRI, care incercau sa ii aminteasca ca si in Romania exista lege, alta decit a lui.

In aceasta perioada Maior a controlat si protejat reteaua infractionala expusa de Micul Guccifer, pe care Maior l-a avertizat in vederea distrugerii probelor, astfel incit sa nu poata fi dovedite activitatile subversive pe care reteaua Maior – Vladescu – Ghita le desfasura la Bruxelles. Lehel „Micul Guccifer” il acuza pe Maior pentru faptul ca este grav abuzat in inchisoare.

Anterior desemnării sale la conducerea SRI, Maior a fost senator PSD, el fiind şi preşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională din Senat. Celebrele investigatii in tradarea Constitutiei si bataia de joc a partenerilor nostri strategici UE sunt opera lui Maior.

În perioada 2000-2004 a fost secretar de stat şi şef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantică şi Politica de Apărare în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. În această calitate a coordonat, din punct de vedere strategic şi militar, aderarea României la Organizaţia Tratatului Nord-Atlantic. Calitate in care stie foarte bine ca „S-au aprobat, într-adevăr, de către CSAT, elemente importante de cooperare, platforme de cooperare pe diverse domenii de importanţă pentru securitatea noastră naţională şi securitatea naţională a SUA, în colaborarea dintre servicii, în ceea ce priveşte contraterorismul sau contraproliferarea. Este cu totul altceva acest lucru.” Mai ramine sa il invete americana pe Obama, care spune ca este tortura.

Maior califica rapoartele SUA drept ridicole si pleaca Ambasador, sa aprofundeze tema.

Între anii 1992 şi 1997 a lucrat ca diplomat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la Departamentul Tratate şi la Departamentul Afaceri Strategice. Din anul 1997 până în anul 1999 a îndeplinit funcţia de Însărcinat cu Afaceri a.i. al Ambasadei României din Dublin, Irlanda. În anul 2004 i-a fost conferit gradul diplomatic de Ambasador în Ministerul Afacerilor Externe. Drept rasplata pentru jaful de sute de milioane de euro organizat stiintific cu Microsoft.

Maior si sotia in schimb sunt saraci si curati, avind in vedere ca salariul directorului SRI, numit politic si civil, e cu mult mai mic decat al celorlalti, care sunt militari. Asta da sacrificiu, cum nu am mai vazut decit la Kovesi, care a venit de la bani multi la Bruxelles sa-si numere mainile si capetele pe un salariu de mizerie la DNA.

Noroc ca sotia lui Maior are o firma, culmea la adresa de domiciliu, oare care este protectia adusa sefului SRI de catre colegii sai militari mai bine platiti.

Dupa declaratiile de avere ale lui Maior, rezulta ca sotia lui a avut dividend, dar nu a nominalizat cf legii sursa venitului, adica firma unde este actionara in baza transparentei si a legii ANI. Ceilalti demnitari sau/si persoane mai putin nemuritoare sunt obligate sa completeze de unde au sursa de venit, dar Maior nu a trecut sursa veniturilor membrilor familiei sale.

Firma, interesant, se ocupa de asigurari de pensii etc., oare cate asigurari a facut si cui. Oare si pentru cei mai cinstiti doctori de gen Yassin si alti nevoiasi de asigurari.

O investigatie a ANI si cel putin una jurnalistica cred ca ar descoperi ceva interesant in relatiile comerciale ale firmei si familia Maior….mai interesant e faptul ca nu au declarat ca detin o proprietate la adresa de domiciliu in Puskin, chiar mai mult, au mai si inchiriat alte apartemente pt a obtine venituri.

Oare cum au stat in locuinta de la RAPPS, cand aveau resedinta in Bucuresti si alte apartamente pe care le inchiriau. Foarte ciudat, aveau locuinta declarata in buletin si au inchiriat alte apartamente…. de fapt cred ca au stat in locuinta de protocol platita de stat, adica de noi, si au obtinut venituri din inchirieri !

Oare nu o fi ilegal…..documentele se pot descarca de pe site-ul ANI si veti constata ca Maior a gresit la completare, dar nu si la faptul ca nu a declarat sursa de venit a sotiei.

In 2014 in declaratie apare ca a inchiriat doua apartemente, oare si cel din Puskin pt. firma (vezi documente atasate)… si el avea casa de protocol, ca de’, trebuie sa mai maninca si gurile lor cite ceva, ca din milioanele de la Microsoft, CIA, BAE nu e suficient

Oare chiar asta a fost seful SRI si viitorul Ambasador, care de fapt “ciupea” venituri din orice, spune orice prostie (numai prostii) si calca toate legile ?

Kovesi Coldea pierdeti si pierdem o sursa inepuizabila de informatii referitor la crimele comise de catre toti pe care ii “investigati”, pentru ca Maior a luat si a avut “parte” in toate faradelegile la cel mai inalt nivel.

Cum veti mai afla ce grade au ofiterii acoperiti care au lucrat la Microsoft, conspirati in Directori Generali de dat mita, si cum operau Vladescu si Ghita pe emailurile private ale lui Maior ? Sau, de fapt, este mult mai bine sa negam ca totul s-a intimplat si ca noi existam si ca voi sunteti niste criminali tortionari si teroristi, dupa chipul si asemanarea modelului si stapinului vostru Maior.

Sau plecati si voi Ambasadori impreuna cu Ghita si restul de interlopi pe care ii protejati?

Propunem sa fie deschise cite zece ambasade in toate tarile recunoscute de ONU, inclusiv ONU, si asta pentru primul tur de numiti … oricum ne-ar costa mult mai putin decit jaful pe care acestia, adica voi, il faceti stind in tara pe salarii mici, din nesimtirea datoriei de criminali, care sunt oameni numai putin duminica, cind oricum totul este inchis.

… vom reveni

Documente: DA_MAIOR_05-06-2014 DA_MAIOR_10-06-2013 DA_MAIOR_11-06-2012 DA_MAIOR_15-01-2009

JUST LIFE ! – AGENT DE ASIGURARE SRL
INFORMAŢII DE IDENTIFICARE
Sediu social: Bucureşti Sectorul 1, Str. Puskin Alexandru, Nr. 22, Etaj 5, Ap. 12 Contacte sediu social telefon: 0744651718, 0212114115
Numar de ordine in Registrul Comertului: J40/11925/2004, atribuit in data de 26.07.2004
Stare firma: funcţiune
Semnale firma: certificat de înmatriculare preschimbat, mandat administratori expirat
Forma de organizare: societate cu raspundere limitata
Cod unic de inregistrare: 16626940 atribuit in data de 26.07.2004
Certificat de inregistrare: B1114617, emis pe data de 20.11.2007 si eliberat la data 21.11.2007
Data ultimei inregistrari in registrul comertului: 02.03.2012
Durată: nelimitată;
Contacte firma telefon: 0744651718, 0212114115
Act constitutiv actualizat prin mentiunea nr. 484116 din 15.11.2007

SEDIU SOCIAL
Act sediu: Contract de comodat, din data 30.12.2011
Data de început a valabilităţii pentru dovada de sediu: 01.01.2012.
Data expirării dovezii de sediu: 31.12.2016.
Durata: 4 ani 11 luni 30 zile.

CAPITAL SOCIAL
Capital social subscris: 200 RON , integral vărsat
Număr părţi sociale: 20
Valoarea unei părţi sociale: 10 RON

ASOCIAŢI PERSOANE JURIDICE
Nu există înregistrări.

ASOCIAŢI PERSOANE FIZICE
BUZURA MARIA OLIMPIA
Calitate: asociat
Cetăţenie: română
Stare civilă: nedeclarat
Data şi locul naşterii: 18.02.1941, Hideaga,Maramures
Sex: feminin
Aport la capital: 100 RON
Aport vărsat total: 100 RON
Număr parţi sociale: 10
Cota de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%
MAIOR
ANAMARIA
Calitate: asociat
Cetăţenie: română
Stare civilă: nedeclarat
Data şi locul naşterii: 23.02.1972, Cluj Napoca,Cluj
Sex: feminin
Aport la capital: 100 RON
Aport vărsat total: 100 RON
Număr parţi sociale: 10
Cota de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%

ASOCIATI LISTA
Nu există înregistrări.

PERSOANE IMPUTERNICITE
MAIOR ANAMARIA
Calitate: administrator
Funcţie: nespecificata
Cetăţenie: română
Sex: feminin
Data şi locul naşterii: 23.02.1972, Cluj Napoca,Cluj
Data numirii în funcţie: 13.11.2007
Data expirării mandatului: 13.11.2011
Durată mandat: 4 ani ,

DOMENII DE ACTIVITATE
Activitatea principală: conform codificarii (Ordin 601/2002) Rev. Caen (1)
6720 – Activităţi auxiliare ale caselor de asigurări şi de pensii