Kovesi – Coldea : Tariceanu e mai puternic si periculos chiar si decit Mazare ! … dupa cum stiti foarte bine, la citi bani proveniti din mita Microsoft si de la Capsunarii din Diaspora a impartit … la cei autorizati si la protectorii sai adica voi.

tariceanu-gates-kove-arto-hota-vlade-ballmer-coldea

Tariceanu e tare-n plisc! Presedintele Senatului jigneste diaspora cu tupeu!

http://www.ziuanews.ro/revista-presei/tariceanu-e-tare-n-plisc-presedintele-senatului-jigneste-diaspora-cu-tupeu-195907

„Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac fara precedent la adresa romanilor care traiesc in diaspora, dupa ce la prezidentiale s-a facut de rusine, cat despre partidul pe care intentiona sa-l faureasca… mai bine lasa.

”Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere” , a declarat Tariceanu, potrivit gazetaromaneasca.

Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatului a fost facuta in cadrul seminarului „Organizarea alegerilor in strainatate, experienta franceza”, seminar organizat de catre Ambasadorul Frantei la Bucuresti.

Tariceanu nu se opreste aici si sustine ca exista riscul ca romanii din strainatate sa-si vanda plicul primit cu ocazia votului prin corespondenta.

„Pentru cei cu o constiinta civica politica redusa (exista riscul n.r.) de a da plicul cu vot pentru o suma de bani sau pentru un mic si o bere la o fiesta in strainatate”, considera Tariceanu.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Cum spuneam despre cretinoidul de Ciorapeanu, indispensabilul prezentator de indispensabili, „moarte lor” pasiunilor si celor din diaspora, care mi-au adus miliarde sa ma falesc din 2004 si pina hat tirziu prin 2008, cu erectie economica unica in Evropa, si sa am de unde sa fur si sa imi cumpar protectie de la cei mai tari experti in viata.

Pentru mine si Ministrul meu de Finante (cel mai bun din istoria Romaniei), un epicurian declarat, a fost o fiesta (Festival religios în ţările de limbă spaniolă cu ocazia unui sfânt ref. dex).

Ne-am sarbatorit toate numele Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu si am pomenit si de mucenicii Bill Gates, Ovidiu Artopolescu, Laura Codruta Kovesi, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Florian Coldea, Sebastian Ghita si Corina Artopolescu sa ii numim doar pe cei mai cuviosi dintre cei care sunt gata sa ucida pentru noi, mult mai rau decit pentru Mazare.

Mazare, in comparatie cu noi este doar un caraghios si gingas mascarici, noi suntem criminali seriosi si foarte profesionisti, lucram cu sume mari si oameni si mai mari, pe care ii decoram ii binecuvintam cu bani de la buget (si ei pe noi cu mita) si ii aparam de cele sfinte, ca la noi totul este invers, cinste-i crima, legea-i prostie pentru mincatori de mici si bere – noi cu shampanie si icre negre, ca de epicurieni.

Pai daca pentru Mazare, un primar acolo si el, sunt unii gata sa faca moarte de om, pentru al doilea om in stat merita exterminata toata populatia care indrazneste sa il deranjeze.

Asa ca Kovesi – Coldea, la treaba, ca nu ati terminat ce ati inceput acum zece ani, si oamenii au si ei dreptatea lor, au dat banu’ vor protectie nu inspectie, frectie si investigatie … chiar si la amuzament (mishto) ca le strica imaginea de epicurieni, indispensabilii nostri dragi …