Kovesi Coldea : Dacă în dosarul EADS se lucrează ritmic fără ofiţeri acoperiţi, în dosarul Microsoft cum se lucrează cu procurori terorizaţi, contraritmic ? Crimele comise de SRI şi Microsoft în dosare DNA vechi de zece ani cum sunt tratate … în marşarier ? de “colegii cunoscuţi şi cu calitate morală” clasa întâi, care nu vă voiau la DNA nici morţi, dar care acum vă adoră în frunte cu Coldea.

kovesi_coldea_vartic_bulgaru_paun_tulus

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi ai ajuns sa traiesti in lumea ta si crezi ca toti vrem sa o populam.

Poti sa ti-o pastrezi si sa traiesti pina la adinci batrineti impreuna cu Feti Frumosii tai, si sa le spui povestile astea inepte nepotilor tai care vor lucra la SRI si la Microsoft filiala Bragadiru.

DNA manipula dosare la comanda ta si inainte sa vii tu la Bucale, si cind ai venit direct Procuror General si acum cind esti Procuror Sef, nu de alta dar o mana spala pe alta si la cite ilegalitati au comis cu maxima moralitate si eficienta pentru SRI si Microsoft, civili fiind colegii tai in care ai totala incredere, desi ei te vor la Bruxelles impreuna cu Ghita si Micul Guccifer, nici nu poate fi altfel.

Macar nu te mai da pe sticla, ca nu dai bine si nici haz nu mai ai, daca o-i fi avut vreodata, in afara de admiratia pe care ti-o poarta Fat Frumos si Vitoria Lipan.

http://www.puterea.ro/dezvaluiri/laura-kovesi-in-dosarul-eads-se-lucreaza-ritmic-este-o-ancheta-de-amploare-a-dna-113712.html

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, duminică dimineaţa, în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că dosarul EADS generează o anchetă de amploare a DNA, iar procurorii lucrează ritmic. Kovesi a ţinut să precizeze că această anchetă implică foarte multe persoane, fapte şi documente. „În dosarul EADS se lucrează ritmic. Avem audieri. Sunt multe audieri care se fac şi s-au făcut. Se verifică documente. Avem cereri de asistenţă judiciară internaţională. Nu e doar un act material. Vorbim de fapte săvârşite pe o perioadă de 7-8 ani. Avem foarte multe acte de verificat. Nu este un dosar de soluţionat în trei luni. Implică foarte mult persoane, fapte, documente. Nu pot să menţionez statele cu care colaborăm, din motive de confidenţialitate. Acordăm asistenţă tuturor statelor care ne solicită acest lucru”, a precizat Laura Codruţa Kovesi.

http://www.puterea.ro/dezvaluiri/laura-codruta-kovesi-nu-cred-ca-sunt-ofiteri-acoperiti-in-dna-113718.html

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că nu crede că există ofiţeri acoperiţi în DNA. Kovesi a ţinut să precizeze că se bazează pe „calitatea morală a colegilor cu care lucrează”.

„Nu cred că există acoperiţi în DNA. Mă bazez pe calitatea morală a colegilor cu care lucrez, în primul rând pe acest lucru mă bazez şi îmi cunosc colegii foarte bine, le cunosc atitudinea profesională şi morală (…) şi nu cred că SRI are nevoie de acoperiţi în DNA”, a afirmat Laura Codruţa Kovesi. Declaraţia procurorului şef al DNA a fost făcută în contextul în care CSM a cerut CSAT să facă verificări cu privire la calitatea magistraţilor, respectiv dacă sunt ofiţeri acoperiţi. Laura Codruţa Kovesi a mai spus că este de acord să fie făcute verificări pentru a se stabili dacă în cadrul structurii din Ministerul Public pe care o coordonează există lucrători în structurile de securitate. „Nu am nicio problemă dacă se verifică acum, foarte bine, să se verifice. (…) Eu nu cred că sunt ofiţeri acoperiţi în DNA, dar să se facă verificări”, a subliniat Laura Codruţa Kovesi.