Kovesi Coldea : Luaţi arhiva de la Sima, şi vedeţi cum e cu celebrul cont în care Microsoft a dat mită lui Nastase, via Miky Le Bacşiş, 1 milion EUR în 2000 în “celebrul cont de la Bank Pictet !”, că protecţie nu îi puteţi garanta în România … împotriva voastră “Ajung să-l cunosc pe Coldea … dacă supravieţuiesc, o să vă termin povestea”

nastase_gates_nica_hota_maior_arto_nballmer_tari_kove_bulgaruSima stie multe, mult prea multe, pentru linistea “sistemului ticalosit”, si are si “tone” de probe irefutabile administrate de procurori din mai multe tari, mai putin Romania.

Sima cere protectie pentru ca-i este frica ca urmeaza sa fie lichidat din cauza lui Coldea, a Microsoft si a altor operatori “autorizati” si extrem de profitabili (miliarde EUR) de frauda fonduri publice, piraterie, crima cibernetica, coruptie, albire de bani, crima organizata internationala, si mult terorism mai alb (tortura psihica) si mai negru (accidente nemeritate si foarte “naturale”.

“Apar în ecuație Cabinetul de avocatură ZRP și, implicit, Cătălin Predoiu. Prin el, ajung să-l cunosc pe Dăianu și apoi pe Coldea. Asta, în episodul următor. Țineți aproape! Dacă supraviețuiesc, o să vă termin povestea.”

Oare asa periculos sa fie sa vorbesti despre Coldea si reteaua criminala pe care acesta o controleaza, impreuna cu Kovesi … se intreaba astazi si Bica, si Udrea, si Sima … noi nu ne intrebam pentru ca stim cum functioneaza mecanismul, ca doar il testam pe viata noastra din anul 2000 pina in prezentul mereu continuu.

In conformitate cu declaratiile lui Cristian Sima – “Să vă spun o poveste. Vara lui 2000. Restaurantul Basilicum, de lângă Kiseleff. La o masă, Bogdan Chirieac şi Bebitză, alias Mickey Şpagă. Microsoft dorea să cumpere clădirea Bancorex de pe Calea Victoriei ca să facă acolo un centru de soft cu mulţi programatori tineri români. Li se cere o contribuţie de 1 milion de dolari pentru campania electorală din 2000. Microsoft plăteşte în celebrul cont de la Banca Pictet. Năstase devine prim-ministru şi uită de promisiunea făcută, cerându-le 300 de milioane pentru clădirea Bancorex. Microsoft e foarte nervos. Mickey vine cu ideea de a achiziţiona licenţe soft pentru toată România la preţ mare. Aşa a început totul. Toată lumea a fost fericită, Microsoft nu s-a băgat direct, iar Mickey a optimizat afacerea la maximum.

Toata lumea a fost fericita cind se imparteau cistigurile fara numar, dar acum cind e de platit nu mai este, pentru ca nu mai stiu cum sa dea vina unul pe altul si in general pe nimeni ca de’ totul a fost facut in interesul tarii si al poporului prin reprezentantii si aparatorii sai : SRI, MAI, Parchete, Microsoft si alti parteneri strategici.

Sima macar este simpatic in felul lui, si mandru tare ca a participat si el cit a putut la constructia eminamente criminala pe care acum doreste sa o demaste, din orgoliu si de frica ca va trebui si el sa plateasca, intr-un fel sau altul, ticalosiile pe care le-a comis cu dezinvoltura imperiala timp de decenii.

Sima a plecat din tara de frica celor care au ramas, se pare pereni in continuitatea ilegalitatilor si a acoperii acestora.

Kovesi Coldea, de ce nu luati arhiva, va este frica ca va trebui sa raspundeti si la alte intrebari, cum ar fi : a dat Microsoft mita in 2000 lui Nastase, stia SRI despre tranzactie, a piratat Microsoft si SRI software si fonduri UE, au fost si sunt ilegal acoperiti de DNA, ameninta directorul Microsoft cu moartea in contextul in care SRI si DNA ofera suport si protectie pentru acte de terorism, si multe altele pe care, vorba lui Sima, daca supravietuim, le vom adresa noi in cartea pe care o finalizam in curind.

Vom publica dupa ce publica Sima, in timp ce vom contempla in continuare determinarea cu care SRI si DNA, impreuna cu Microsoft, continua seria actelor de terorism impotriva intregii lumi, in general, si a noastra, in particularul exhaustiv dovedit.

… vom reveni