EXCLUSIV. FRĂŢIA SEBASTIAN – GHIŢĂ şi VLĂDESCU. Contracte umflate cu milioane de euro din banii europeni pentru spitale! Până când UE a spus ”STOP! AJUNGE!” Daniel Befu – România Curată 24 Iunie 2015

ponta_tariceanu_ghita_vladescu_maior_hotaran_coldea_arto_paun_pop“EXCLUSIV. Codul sursă din spatele contractelor lui Sebastian Ghiţă cu spitalele e un apropiat al lui Tăriceanu din PNL. Tot el i-a deschis lui Ghiţă şi uşa premierului din Republica Moldova. Relaţiile nu sunt doar transpartinice, ci şi transservicii. Sebastian Ghiţă nu a ciocnit pahare de whisky doar cu Vlad Moisescu, interlocutorul său pe teme de IQ, ci puntea transpartinică ce leagă grupul PSD de grupul PNL e una mai bogată.”

“Sebastian Ghiţă este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Victor Ponta (că doar nu pleci în concediu în Dubai cu adversarii). Prietenia lui Sebastian Vlădescu cu Călin Popescu Tăriceanu este, la rândul ei, notorie. Alianţa politică dintre Ponta şi Tăriceanu e de dată mai recentă decât alianţa economică dintre Ghiţă şi Vlădescu. Mai ales atunci când e vorba împărţirea banilor publici (fonduri europene pentru spitale româneşti).”

“Cele două firme din domeniul IT au în comun şi sprijinul serviciilor secrete, după cum vom arăta în episodul al doilea. Mai mult, conform corespondenţei electronice a lui George Maior făcută publică de hackerul Guccifer, fostul şef al SRI ar fi fost informat încă din 2010, de dinaintea încheierii acestor contracte, că Sebastian Ghiţă făurise un sistem de câştigare a contractelor, bazându-se pe şpagă. În acele mailuri se face referire şi la interesul lui Sebastian Ghiţă pentru Republica Moldova şi la uşa pe care i-ar fi deschis-o Sebastian Vlădescu până la nivel de premier al Moldovei.”

Ce nu apare în SEAP

“Asocierea dintre cele două companii a fost bine mascată de ochiul public, astfel că deşi au lucrat în tandem la cele patru proiecte de informatizare a unităţilor spitaliceşti, pe SEAP nu găsim drept câştigător al licitaţiilor decât firma Teamnet, ca şi cum Romanian Soft Company n-ar fi existat în aceste contracte. Nu înţelegem resortul pentru care s-a optat pentru omiterea menţionării împreună a celor două nume.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

“Nu înţelegem resortul pentru care s-a optat pentru omiterea menţionării împreună a celor două nume.”

Il intelegem noi foarte bine, dupa cum urmeaza sa vi-l prezentam pe scurt :

MICROSOFT prin intermediul Partenerilor sai SRI, MAI, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si altii controleaza TOTAL institutiile statului in frunte cu DNA si terminind cu intreaga JUSTITIE!

Motivul pentru care cele doua companii omit sa fie mentionate impreuna, respectiv RSC nu apare in clar in aceste fraude cu bani UE, este acela ca DNA in tot acest timp, respectiv incepind din anul 2005 se face ca investigheaza fraude extrem de grave comise de RSC si Medist in asociere cu SRI si MAI incepind din anul 2002 pina in prezent. In fapt DNA si alte institutii nu fac decit sa protejeze si sa promoveze interesele grupului infractional constituit de Micrsooft in participare cu cei mentionati dupa cum urmeaza :

In anul 2000 Microsoft a dat mita un milion de dolari, dar nu regimului de trista amintire Emil Constantinescu, mita a fost data viitorului regim de groaznica amintire Ion Iliescu.

Mita a fost data de Microsoft direct, in beneficiul lui Adrian Nastase prin instrumente de plata bancare in contul bancii Pictet din Elvetia, in vederea achizitionarii in conditii “avantajoase” a unei cladiri de birouri (cladirea fostului sediu Bancorex – Calea Victoriei).

Cristian Sima in “Marea Spovedanie” sustine ca are datele tranzactiei, pe care le-a oferit DNA care refuza sa le primeasca, si numeste contul respectiv “celebrul cont” Pictet. Nu stim inca de ce, dar putem presupune logic, ca acesta era un cont colector pentru mita destinata inaltilor si iubitilor nostri demnitari, fiind astfel folosit de mai multe ori, pina cind Sima, un beneficiar si expert operator al sistemului ticalosit, l-a invatat pe de rost, dar cu mult rost.

Nastase a luat banii si ulterior a cerut peste 300 milioane $ pentru sediul respectiv fara sa mai doreasca sa returneze mita deja primita de la Microsoft, care a refuzat sa plateasca suma care se pare ca nu mai era “preferentiala”. Putem aprecia calitatile de negociator ale lui Nastase care intelege sa-si apere cu determinare shpagile.

In 2001 Microsoft impreuna cu proaspatul guvern Nastase prin intermediul lui Miky Le Bacsis – (Shpaga) pun la punct mecanismul de mita indirecta platita prin intermediul Siemens (Claudiu Florica). Microsoft pune la dispozitia guvernului o reducere medie de 50% din pretul pentru orice numar (fara numar) de licente.

Directorii Microsoft considera ca numai Siemens poate onora intermedierea tranzactiei si ii aloca acestuia ilegal calitatea de unic furnizor de licente. Platile sunt facute in conturi din Austria de unde banii sunt impartiti intre Microsoft (50%), Siemens (15%) si restul sunt trimisi in conturi off-shore in Cipru, Vanuatu si alte locatii. O parte din bani se regasesc investiti in tranzactii care pot (sunt) asociate unor acte ilegale (trafic de arme, droguri, terorism, etc.).

Persoanele care au participat la initierea acestor mecanisme sunt incepind din anul 2001, Adrian Nastase, Dan Nica, Silviu Hotaran, George Maior, Alexandru Farcas, Ovidiu Artopolescu si altii.

Astfel Microsoft impreuna cu noii sai partenerii au trecut la implementarea in forta a politicilor si metodelor strict secrete cunoscute astazi sub numele Evanghelism, care prevad alocarea ilegala a pietelor de creatie si comercializare de software, intre companii protejate de catre persoane cu influenta politica si din “servicii” in vederea fraudarii banilor publici prin supra evalaurea (nesimtita – incredibila – halucinanta) a produselor si serviciilor, in vederea impartirii rezultatelor provenite din jaf si tilharie, si exterminarea tuturor celor care refuza sa participe sau/si mai rau au indraznela sa critice organizatia criminala pe care acestia numesc cu pretiozitate docta “ecosystem”.

Sistemul a fost astfel implementat, finantat, dezvoltat si perfectionat in timp, pina a ajuns pe mina lui Ghita si Vladescu.

Problema este ca Vladescu (RSC) era deja, la vremea contractelor facute cu Ghita (2010), investigat (protejat) pentru mai multe infractiuni deosebit de grave si nu putea, pina la finalizarea inscenarilor judiciare menite sa il exonereze, sa “iasa la fata” pe o piata in care nu facuse decit sa plagieze si sa fraudeze.

Intre timp OLAF a identificat (25 Augus 2014) faptul ca Sebastian Vladescu a creat o companie interpusa companiei Medist, numita RSC, prin intermediul careia a fraudat fonduri UE, si a cerut rambursarea fondurilor respective, impreuna cu Recomandari facute DNA in vederea investigarii penale in maximum de 12 luni, a celor mentionate.

DNA continua, in conformitate cu istoricul de un deceniu al acestui caz, sa protejeze Microsoft, care la rindul sau continua sa induca in eroare deliberat DNA, care la rindul sau se face ca nu intelege, si continua sa protejeze “ecosystemul” lui Vladescu + Ghita + Microsoft.

Vom reveni cu o expunere mai detaliata, dupa ce apare episodul doi al investigatiei publicate in Romania Curata.

Apreciem curajul deosebit pe care autorul acestei investigatii il are pentru a investiga si publica, referitor la ceea ce DNA stie dar prefera sa mistifice si sa ascunda.

Speram ca odata cu disparitia din “peisaj” a Marilor Sebestiiani Ghita si Vladescu, sa le revina curajul si celor care au datoria sa ne apere de Microsoft si alte bestii pradatoare, criminale si teroriste.