Kovesi Coldea : Atentie la Tariceanu „institutiile judiciare pot sa ancheteze, dar nu trebuie sa schimbe nici majoritati parlamentare si nici guverne. In caz contrar, democratia in Romania ar fi doar o lozinca si ne-am intoarce la perioada de instabilitate politica si conflicte, pe care am lasat-o in urma acum sase luni”. Adica pe loc repaus !

kovesi12_tariceanu3_coldea7_vladescu6_vartic_arto2_blaga-profil_arto_coriKovesi Coldea, vedeti ce patiti ? pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti !

A iesit Tariceanu la santajul final – respectiv vedeti-va de treaba, ca stiu cite ilegalitati ati facut de dragul meu si al castigurilor voastre garantate de mandatul meu de Prim Ministru, asa ca nu va luati acum de Ponta, ca ma iau eu de voi si mergem la puscarie impreuna … cu Blaga cu tot, ca doar piticul e si el lacom, cum sunteti si voi.

Ii acoperiti si protejati pe Tariceanu, Vladescu, Blaga si altii pentru infractiuni mult mai mari si mai grave decit a facut Ponta si Sova si tot neamul lor direct vreodata, ca doar le-ati facut impreuna. Ponta si Sova – mici copii gingasi, care mai au de invatat de la profesionisti consacrati.

Ne referim specific la dosarele 285/P/2007 si 286/P/2007 in care Tariceanu si Vladescu sunt dovediti ca au fraudat fonduri Europene impreuna cu SRI, MAI, Microsoft, astfel protejati de DNA, ORDA, PTMB, DGPMB, PICCJ si altii.

Tariceanu este unul dintre cei mai corupti politicieni din tara asta, gratie voua, Kovesi Coldea, Blaga si cei care l-ati protejat si inca il protejati.

Tariceanu va ameninta, pe buna dreptate, ca cei de la care vreti sa preluati toata puterea infractionala vor face corp comun (si mai comun decat pina acum) si vor genera instabilitate politica, practic un razboi civil rece intre ei si voi, intre voi si restul populatiei si intre Romania si restul lumii civilizate. Deocamdata suntem la faza de “guerilla urbana” virtuala. Respectiv, va amenintati in presa si pe sticla.

„Romania este acum pe un drum bun: avem o crestere economica solida, printre cele mai mari din Europa, avem o agenda de masuri economice liberale” asta ne spunea Tariceanu si in 2008, inainte sa bage tara in faliment controlat de unii ca Udrea, Cocos si beneficiarii mitei Microsoft, Siemens, EADS si Vladescu (RSC – Medist) & Ghita (Asesoft -Teamnet), respectiv Coldea, Maior si cei „preferati” de populatie in sondaje platite din mita si adulati de o presa aservita, respectiv Kovesi & comp.

Daca unul ca Ciorapeanu ajunge sa va si sa ne ameninte, ba chiar sa va dea ordine, mai ramine sa va dea ordine si sa va santajeze Micul Guccifer si Gina Pistol, acum cind Tariceanu se crede Simon Bolivar.

Kovesi, vezi ca nu esti Ana Ipatescu, asa cum te mai alinta unii si altii, esti doar o Luluta fata cu reactiunea unui Ciorapeanu-Adesgo, care te are la mana ca l-ai protejat interesat, la fel ca si Coldea, care nu este chiar un Alain Delon de Arad, ci doar un acar de mita Microsoft astfel aprobata, semnata si parafata de Tariceanu, un umil tilhar asociat si el cu granzii Vladescu & Ghita.

Lasati oamenii in pace sa fure ca si pina acum si pastrati linistea voastra de tilhari, nu mai bagati tara si norodu’ asta iar in jocurile voastre mizere !

Sa vina Microsoft si EADS sa va invete cum se face, ca de cind ii tot investigati, ati ajuns sa va certati pe mita trecuta, prezenta si viitoare, vorba lu’ Tariceanu – „in caz contrar” deveniti din minuscule loaze, uriase lozinci.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20213911-calin-tariceanu-eventuala-rasturnare-guvernului-cale-judiciara-cea-mai-grava-incalcare-statului-drept.htm