“Să te simţi vinovat că aperi nişte terorişti, nişte brute care îşi zic magistraţi dar calcă în picioare drepturi, destine, vieţi. Nu poţi ţine până în pânzele albe cu abuzul, cu tortura, cu arbitrarul, nu? Cum poţi aplauda la nesfârşit noua inchiziţie? Până când să stai alături de măcelari, de călăi care decapitează toată România cu sătârul unor legi strâmbe?” Dan Tăpălagă Joi 4 Iunie 2015

kovesi_coldea_vartic_bulgaru_paun-irinel_tulus_pop_arto_coriDomnule Tapalaga am inteles ca sunteti naiv si bine intentionat, dar asa cum spuneti toate au o limita … „daca il faci pe prostul toata viata asa vei muri”.

Domnul Cristoiu, si alti analisti mult mai bine informati si cu mult mai multa experienta, au identificat ca ceea ce se intimpla in ultimul timp in Justitie nu este decit o reglare de conturi intre mai multe grupari infractionale, astfel arbitrate de catre Binomul SRI-DNA.

De altfel SRI isi si asuma public acest rol prin Directorul Directiei Juridice Dumitru Dumbrava si prin prezenta cvasi permanenta a Procurorului Sef DNA Laura Codruta Kovesi in spatiul public, cu solicitari din ce in ce mai agresive referitor la retineri cit mai prelungite si alte metode din ce in ce mai ilegale.

Cazul de abuz si manipulare judiciara, pe care il mentionati, in derizoriu de altfel, este unul dintre cele mai minore ilegalitati flagrante comise de catre cei mentionati din punct de vedere al intereselor financiare, dar major din punct de vedere al torturii „din pricipiu” comise cu determinare tortionara si terorista.

Incercati sa manipulati, prin dramatizarea spre trivializare a unor fapte deosebit de grave, care in opinia dumneavoastra sunt oricum mult mai acceptabile decit „sa stai alaturi de macelari, de calai care decapiteaza toata Romania cu satarul unor legi strambe”.

Pentru a va face datoria pina la capat va invitam sa solicitati SRI-DNA informatii despre „abuzul, cu tortura, cu arbitrarul” comise incepind din anul 2002 de catre „niste teroristi, niste brute care isi zic magistrati dar calca in picioare drepturi, destine, vieti”, pentru a nu fi acuzat ca tineti „pana in panzele albe cu abuzul, cu tortura, cu arbitrarul”.

Va punem la dispozitie referintele Dosarelor 216/P/2005, 21/P/2006, 66/P/2007, 275/P/2007, 654/P/2011, 85/P/2011 urmind sa va punem la dispozitie si alte documente dupa ce veti intelege ca traiti intr-o lume in care „niste teroristi, niste brute care isi zic magistrati dar calca in picioare drepturi, destine, vieti” au nume si impart si in prezent „dreptatea” sunt cei pe care ii „poti aplauda la nesfarsit noua inchizitie”.

Daca nu esti parte a solutiei, esti parte a problemei ! Dumneavoastra sunteti parte a problemei. Intrebarea este : Din naivitate sau/si din interes ?

Daca din naivitate, va putem ajuta sa intelegeti, daca din interes va poate ajuta Binomul SRI-DNA, pentru a continua sa „ne faceti din vorbe”.

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-5-iunie-2015/

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20211004-cum-fac-astia-din-vorbe.htm