Tariceanu (Ciorapeanu) cel penal isi foloseste toata influenta si prestigiul cistigat dupa Revolutia din 1989 sa sparga Omerta impusa de UE.

tariceanu_vladescu_scheele_buttice_ghita_ponta_nastase_nica_bulgaru_paun„Nu-mi place ca in prezent este o confruntare deschisa intre doua puteri ale statului, Parlament si sistemul judiciar, care se critica reciproc in public, in media. Asta nu e bine pentru niciuna dintre ele si sper ca toata lumea intelege acest lucru in Romania”, a afirmat Timmermans.

„Totodata sunt nevoit sa va aduc la cunostinta ca Romania are mai multe probleme de rezolvat pentru a fi cu adevarat un stat de drept. Rezolvarea acestor probleme intra in competenta Parlamentului, iar eu imi folosesc toata influenta si prestigiul castigat dupa Revolutia din 1989 pentru ca Romania sa fie un stat de drept, dupa modelul democratiilor liberale din Europa.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Timmermans e suparat pe Tariceanu ca face si el ce poate sa intimideze procurori si judecatori si sa critice serviciile secrete, ca sa mai ramina in libertate macar citeva zile, inainte sa fie pus sub acuzare pentru nenumaratele ilegalitati comise in complicitate cu Microsoft, Siemens, Vladescu, Ghita, Moisescu, Ponta etc.

Tiemmermans isi doreste liniste si discretie dupa modelul consacrat chiar de Tariceanu in asociere cu Jonathan Sceele, Alessandro Buttice si alti inalti oficiali UE in timpul guvernarii 2004-2008. Se fraudau fonduri UE in liniste, pace si discretie absoluta garantata de Tariceanu insusi si protejata de procurori „profesionisti” de tipul Nicoleta Bulgaru, Irinel Paun si multi altii..

Acum cind procurorii incep sa scape de teroarea impusa de Nastase, Tariceanu, Ponta, Ghita si multi altii, plini de „influenta si prestigiu” de infractori periculosi, emanati „dupa Revolutia in 1989”, si serviciile incep sa ii lase din mana, Tariceanu si Timmermans intra in cacofonie si ajung sa critice impreuna sistemul alimentat chiar de ei „Omerta UE”.

Stimate Doamne si Domni Procurori va solicitam cu respect si fermitate sa va indurati de chinurile acestui manechin expirat si sa ii folositi „influenta si prestigiul” de infractor, drept exemplu cit mai convingator ca statul de drept este posibil si in Romania, in pofida convingerilor sale exprimate cu atita barbatzie.