Tăricene (Băşinică) dă-te prins ! ochii plînşi a’ lu’ Ghiţă te aşteaptă la Portiţa … Albă

tariceanu_ghita_vladescu_blaga_moisescu_gatesGhita se plinge ca procurorii au identificat ca este un tilhar periculos, ceea ce in opinia sa, opinie formata dupa lungi si dese discutii cu “serviciile” inseamna nici mai mult nici mai putin decit un atac fara precedent la democratia instituita de banda de tilhari condusa initial de Nastase, preluata de Tariceanu si ajunsa ulterior la Ponta si Ghita.

Fiecare transfer de tara bogata si popor sarac (inclusiv cu duhul), a multiplicat jaful si tilharia si a promovat mutanti genetici, criminali nativi de tipul Ghita, pe linga care un Vintu sau Voicu par niste fiinte diafane, niste romantici un pic intirziati.

Felicitari DNA – SRI ! si la mai MARE … si Tare ceanu …

Asteptam cu nerabdare sa ne cerem scuze pentru faptul ca v-am criticat (constructiv) si sa ne punem un Vezuviu de cenusa in cap, galeata cu galeata, cite una pentru fiecare “Ghita” de’ l trimiteti la Portita … Alba.

Veti ramine in ISTORIE daca scapati tara asta de aceste lighioane abjecte, cu peruci sau fara, cu Hermes sau fara, cu Maseratti sau pe jos, cu soacre sau fara, beieti sau/si fete cu sau fara pereche …

Si daca tot curatati locul, sa nu ii uitati si pe “sponsorii” acestora Microsoft – Siemens – EADS, Ericsson si altii, care i-au invatat Evanghelisme, i-au hranit si finantat si i-au pus si ei la furat, ca de’ e de unde, vorba aia a lu’ Bill Gates decorat de Tariceanu “sat fara caini umbli fara ciomag”.

Adica cum i-ar spune lu’ Bill Gates bunul sau prieten si admirator Tariceanu direct de la Poarta Alba cu “soapte reci” : “Sa-mi moara mie ma-ta ?”

P.S.

„În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi au colaborat cu Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.” – Mdaaa incepe sa ne placa cum suna fraza asta!


http://revistablogurilor.ro/dna-spune-ca-l-a-prins-pe-sebastian-ghita-cu-ajutorul-sri-noile-acuzatii-ale-dna-il-termina-pe-ghita/

DNA spune că l-a prins pe Sebastian Ghiţă cu ajutorul SRI! Noile acuzaţii ale DNA îl termină pe Ghiţă

24.06.2015 – Cristi Teodorescu

Văzut ca om al Serviciilor Secrete, Sebastian Ghiţă a fost prins de DNA chiar cu ajutorul SRI. Procurorii fac noi acuzaţii la adresa lui Ghiţă şi introduc o premieră în România. Sebastian Ghiţă e primul parlamentar căruia i se interzice să mai intre în Parlament.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus, faţă de inculpatul GHIŢĂ SEBASTIAN AURELIAN, deputat, modificarea condiţiilor controlului judiciar dispus anterior şi prelungit, cu impunerea unor obligaţii suplimentare, şi anume:

– să nu desfăşoare activitate în calitatea de deputat în Parlamentul României, în exercitarea căreia a săvârşit fapta,

– să nu părăsească localitatea Ploieşti, decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului competent.

Acestora li se adaugă obligaţiile anterioare, respectiv:

– să se prezinte la Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti, ori de câte ori este chemat,

– să informeze de îndată Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti cu privire la schimbarea locuinţei,

– să se prezinte la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova – Biroul Supravegheri Judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat,

– să nu se apropie de persoanele menţionate în ordonanţa procurorilor şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale,

– să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme,

Măsura controlului judiciar cu noile obligaţii se aplică începând de la data de 24 iunie 2015, până la data de 14.08.2015 (când expiră durata măsurii).

Obligaţiile suplimentare din conţinutul măsurii de control judiciar au fost determinate de extinderea acţiunii penale faţă de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian pentru săvârşirea infracţiunilor de:

– trafic de influenţă,

– complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinaţiei fondurilor europene,

– spălare de bani, în formă continuată,

– evaziune fiscală, în formă continuată,

– coruperea alegătorilor,

– efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, în formă continuată.

Aceste noi infracţiuni se adaugă celei iniţial reţinute în sarcina inculpatului, respectiv cea de sprijinire a unui grup infracţional organizat.

Din ordonanţa de modificare a controlului judiciar întocmită de procurori a rezultat că există probe şi date din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt :

În perioada 2000 – 2015, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian a obţinut importante sume de bani în mod nelegal – prin traficarea influenţei – sau aparent legal din fonduri publice, pe care le-a introdus într-un circuit financiar care nu are la bază operaţiuni reale. Banii au fost “spălaţi” printr-o multitudine de operaţiuni financiar – bancare fără justificare economică, iar ulterior, o parte din aceştia au fost folosiţi în scopuri ilicite, respectiv pentru coruperea alegătorilor la alegerile parlamentare din anul 2012 si preşedinţiale din anul 2014. Tranzacţiile financiare menţionate au avut ca scop şi rezultat inclusiv sustragerea de la plata către stat a unor sume de bani însemnate ca valoare, reprezentând impozit pe profit şi T.V.A.

Cuantumul total al sumelor provenite din fonduri publice supuse procesului de “spălare” se ridică la valoarea de 129.343.768 lei, iar prejudiciul cauzat statului prin sustragerea de la plata impozitului pe profit şi taxei pe valoare adăugată a fost stabilită la o valoare minimă de 37.720.325 lei.

Probele administrate au relevat două situaţii relevante pentru măsurile ce vor fi dispuse.

1.În primul rând, în derularea activităţii infracţionale de sprijinire a asocierii dintre S.C. Grossman Engineering Group S.R.L. şi S.C. Euroconstruct Trading 98 S.R.L. prin exercitarea de presiuni şi influenţe asupra şefului Unităţii de Implementare a Proiectelor din cadrul S.C. Hidro Prahova S.A., inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian s-a folosit inclusiv de funcţia de deputat pe care o deţine din anul 2012, în încercarea de a-l determina pe şeful U.I.P. să efectueze plăţi către S.C. Grossman Engineering Group S.R.L. în condiţii de nelegalitate şi în contextul în care urma să încaseze, din cuantumul acestor plăţi, comisionul stabilit pentru traficul de influenţă exercitat în favoarea agentului economic arătat.

Folosirea ascendentului conferit de funcţia de demnitar – deputat în Parlamentul României, s-a materializat prin întocmirea unei solicitări înregistrată la Cabinetului Parlamentar Ghiţă Sebastian Aurelian şi adresată directorului S.C. Hidro Prahova S.A., persoană care avea posibilitatea să îl schimbe din funcţie pe şeful U.I.P. şi asupra căruia deputatul exercita, de asemenea, presiuni în acelaşi scop. Demersul s-a soldat cu înlocuirea din funcţie a şefului U.I.P.

2.În al doilea rând, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian controlează încă, direct sau indirect (prin interpuşi – 23 persoane fizice) 54 de firme pe care le-a deţinut până în anul 2012. Operaţiunile efectuate de inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian, prin intermediul acestor societăţi sunt incompatibile cu funcţia de deputat în Parlamentul României. În acest sens stau dispoziţiile Legii nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor şi ale Legii nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

O parte din sumele de bani obţinute ilicit prin trafic de influenţă sau devenite ilicite prin transferuri bancare efectuate pentru disimularea naturii provenienţei lor şi păstrate în conturile societăţilor controlate, au fost folosite de către Ghiţă Sebastian Aurelian, la momente diferite, pentru atingerea unor scopuri personale sau de grup, economice sau politice.

Astfel, în concret, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din anul 2012, când inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian a candidat şi a câştigat un post în Camera Deputaţilor, o parte din banii „ economisiţi” în modalitatea arătată, în cuantum de 279.000 lei, au fost extraşi şi folosiţi pentru achiziţionarea de pe piaţa neagră de aşa zise materiale electorale (de exemplu tigăi), ce au fost utilizate pentru a determina un număr important de persoane să îl voteze.

Pentru justificarea aparentă a cheltuielilor, au fost întocmite documente fictive prin intermediul societăţilor controlate de acesta.

În acelaşi registru infracţional, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian a conceput, iniţiat şi coordonat o activitate de corupere a alegătorilor din Republica Moldova, la alegerile prezidenţiale din anul 2014, în scopul obţinerii de voturi pentru candidatul Ponta Victor Viorel. Suma remisă de inculpat pentru influenţarea opţiunilor electorale a fost în cuantum de 350.000 euro.

Inculpatului Ghiţă Sebastian Aurelian i s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală de inculpat şi noile acuzaţii, conformitate cu art. 309 din Codul de procedură penală.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi au colaborat cu Brigada Specială de Intervenţie a
Jandarmeriei.


http://www.stiripesurse.ro/ghita-acuzatii-fara-precedent-am-fost-presat-basescu-e-terorizat-e-o-lovitura-de-palat_959632.html

Ghiţă, acuzaţii fără precedent: Am fost presat, Băsescu e terorizat, e o lovitură de palat

Autor: Florin Puşcaş, Redactor

Publicat: 12:49

Procurorii DNA au luat o serie de măsuri dure faţă de deputatul Sebastian Ghiţă. Acesta nu are voie să plece din Ploieşti, nu are voie să-şi exercite funcţia de parlamentar, are sechestru pe toată averea şi nu are voie să ia legătura cu Victor Ponta. La ieşirea de la DNA Ploieşti, Ghiţă a lansat o serie de acuzaţii fără precedent.

Vezi şi: BOMBĂ – Ghiţă are interzis să vorbească cu Ponta. DETALII din dosar

Declaraţii făcute de Sebastian Ghiţă:

– Aşa cum mă aşteptam, nişte lucruri destul de grave s-au întâmplat.

– Asupra mea s-a luat o nouă măsură fără să ştiu ce am făcut, probabil pentru a fi umilit. Măsura este să nu părăsesc Ploieştiul. Nu am încălcat cu nimic cealaltă măsură, de a nu părăsi ţara.

– Am solicitat explicatii, procurorul Onea mi-a spus ca asa crede dansul si ca nemultumirile sa le adresez la ICCJ.

– Astazi mi-am dat seama despre ce este vorba in acest dosar. Abuzurile asupra unui cetatean nu pot fi tolerate.

– Astazi mi-am dat seama ca tot acest dosar este doar o etapa din ceea ce mi s-a intamplat in ultimele doua saptamani: discutii, presiuni, intrebari care vizau demisia lui Victor Ponta. Nu am aceasta influenta asupra primului ministru, chiar daca dansii asa cred.

– O parte din dosar vizeaza alegerile prezidentiale. Nu-mi pare rau ca PSD, Ponta, eu si multi altii am incercat sa obtinem increderea electoratului.

– Am interdictie sa vorbesc cu cu domnul Victor Ponta. Nu o inteleg. Aceasta chestiune ma face sa inteleg ca e un dosar politic care vizeza daramarea acestui guvern si convingerea lui Victor Ponta ca daca nu-si da demisia cand vor acesti oameni, mama, sora, cumnatul, prietenii vor plati.

– Absolut toata lumea din familia mea are sechestru pe conturi.

– Vorbesc foarte mult si foarte des cu multe persoane din servicii.

– Societatea e debalansata. Avem un prim-ministru caruia i se impun tot felul de lucruri.

– Avem un fost presedinte, Traian Basescu, care e terorizat sa nu spuna aceste lucruri.

– Multe elemente din societate deja gandesc ca ceea ce se intampla este groaznic.

– Este o tentativa de lovitura de palat.

– Depun plangere la procurorul general

– Sa interzici unui ales sa mearga in parlament este un atentat la democratie.

– I-am zis procurorului ca nu cred ca ar trebui sa faca teste, sa fiu cobaiul lor.

– Dupa acest procuror, eu controlez sute de firme, piata media, partidele de la Bucuresti.

– Au pus sechestru pe conturile mamei. Cu greu mi-au dat voie sa vorbesc cu cumnatul meu si cu mama mea.

– Voi spune procurorului general despre implicarea serviciilor secrete.