Vă înşelaţi Maestre cînd spuneţi despre Kovesi că “se poartă ca un Ştab deranjat de faptul c-a fost contrazis în hachiţele sale”. E mult mai grav !

kovesi_gates_coldea_ballmer_bulgaru_horaran_vartic_arto_moraru-mihaela_arto_coriDupa cum spuneti nu conteaza numele, putea fi oricine, un stab mai mare sau mai micut, abuzul tot se producea … sau nu, functie de caracterul stabului.

Sunt stabi mai rai si stabi mai buni ? Sau doar pentru a ajunge stab nemernicia este o trasatura indispensabila … putem filozofa la nesfirsit, dar ceea ce este important este ca cei despre care se face vorbire, au nume si au (lipsa de ) caractere monumentala.

“Culmea tupeului” poate pentru Dumneavoastra, pentru Kovesi este de fapt o dragalasenie raportat la ce crime a facut si continua sa faca, este un fel de pauza de cafea de la programul incarcat de manipulat dosare si distrus companii, cariere si vieti.

Kovesi nu are “hachiţele sale” are inconstienta criminala de a asculta orbeste si prosteste ordinele date de ucigasi profesionisti foarte economici si “umani”, ei nu ii este frica de nimic decit de Coldea, Ghita, Maior si alti citiva prezenti capi de Mafie.

Probabil ca nici de ei nu ii este frica atit timp cit este demult asimilata Binomului cu mai multe capete un fel de Hydra mai autohtona.

Kovesi conduce cu o mina (pix) de fier manipularile judiciare, tergiversarile calculate si executiile la comanda de cind a venit la “butoane” in cazuri mult mai grele, si o nu face cu “hachiţele sale”, o face cu metoda si perseverenta criminala.

Nu Livia Staciu trebuie sa plece, Kovesi trebuie sa plece si nu numai din cauza acestui caz care a devenit emblematic, ci din cauza distrugerii metodice a sistemului judiciar, a abuzurilor permanente facute impotriva propriilor colegi terorizati de catre aceasta si a ilegalitatilor flagrante comise timp de un deceniu.

Si nu mai fiti atit de parcimonios : sa plece si Coldea si Stanciu si toata gasca lor, de ce numai Kovesi ?

“Aceasta e esenţa Cazului Livia Stanciu, aşa cum o percep românii.”


În urma plîngerii calomnioase depuse de fosta procuroare ceauşistă, Mariana Rarinca a făcut şase luni de puşcărie, i s-a terfelit imaginea şi, iată, continuă să fie ameninţată cu întoarcerea în puşcărie pentru că aşa vrea Sistemul mafiot. Dacă totul s-ar fi rezumat la un dosar care să-şi fi urmat cursul normal, ca în cazul şantajului de care e acuzat Traian Băsescu, n-ar fi fost nici o problemă.

Mariana Rarinca a fost ţinută în arest preventiv şi după ce a fost trimisă în judecată, printr-o acţiune expeditivă, în forţă.

Culmea tupeului, în loc să anunţe o anchetă internă, amica de cafeluţă şi partenerea de arestări abuzive a Liviei Stanciu, numita Codruţa Kovesi declanşează o prigoană împotriva judecătorilor care au dat o sentinţă definitivă în cazul Rarinca, trimite Diviziei Presă a Binomului SRI-DNA, spre publicare, texte compromiţătoare despre Mariana Rarinca şi despre judecători, într-un cuvînt se poartă ca un Ştab deranjat de faptul c-a fost contrazis în hachiţele sale.

De aceea, m-am numărat printre cei care au cerut demisia de onoare a Liviei Stanciu. Mie şi tuturor celor care am cerut ca cineva să plătească pentru un abuz al Instituţiilor de forţă, Traian Băsescu ne-a răspuns, marţi, 2 iunie 2015, acuzîndu-ne că gîndim că Dan Voiculescu:”

vezi tot articolul