Atentie DNA – SRI “Beneficiarii actelor de corupţie nu au fost de la corporaţia Microsoft, ci de la Fujitsu Siemens (FS), care nu este o firmă americană”

gates_ballmer_nastase_tariceanu_nica_vladescu_maior_coldea_bulgaru_paun_kovesi-y_pop„Pe americani fără îndoială că îi deranjează folosirea sintagmei „Afacerea Microsoft”, pentru desemnarea actelor de corupţie comise în legătură cu achiziţionarea licenţelor de software de către Ministerul Educaţiei din România, mai ales că această sintagmă nu e folosită doar de presă, ci şi de către cei competenţi. Beneficiarii actelor de corupţie nu au fost de la corporaţia Microsoft, ci de la Fujitsu Siemens (FS), care nu este o firmă americană. Pe lângă FS, mai erau în România alte trei firme distribuitoare de licenţe Microsoft, dar autorităţile române, în loc să organizeze o licitaţie cu participarea acestora, au preferat să cumpere direct de la FS, la preţuri umflate. Americanii se întreabă acum dacă nu cumva au de a face cu o nouă manifestare de ostilitate faţă de firmele din SUA.”
George Scarlat Hotnews 20 Iulie 2015

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

George Scarlat este un expert in ceea ce isi doresc americanii si scrie articole la comanda, pe care Hotnews le publica in vederea sustinerii unei propagande stingace.

Sub aparenta unui analist bine informat, George Scarlat aduce la cunostinta publicului larg mai multe neadevaruri care sunt publicate pe Hotnews.

„Pe lângă FS, mai erau în România alte trei firme distribuitoare de licenţe Microsoft, dar autorităţile române, în loc să organizeze o licitaţie cu participarea acestora, au preferat să cumpere direct de la FS, la preţuri umflate. Americanii se întreabă acum dacă nu cumva au de a face cu o nouă manifestare de ostilitate faţă de firmele din SUA”

Microsoft Romania (Silviu Hotaran – Ovidiu Artopolescu) sunt cei care au avizat FS (Claudiu Florica) ca fiind singura companie din Romania capabila sa presteze (maximizeze) serviciile de mita Microsoft, astfel incit autoritatile romane nu au mai putut organiza nici o licitatie.

Microsoft nu este o victima a autoritatilor competente romane, Microsoft – autorul celebrelor politici strict secrete de Evangelism – este initiatorul, promotorul si protectorul mai multor ilegalitati deosebit de grave, comise in complicitate cu infractori deosebit de periculosi.

Este de la sine inteles ca autoritatile americane nu pot fi satisfacute de activitatile Microsoft in Romania, atit timp cit acestea incalca mai multe legi americane (mita, abuz de pozitie dominanta, piraterie, grup infractional, inducerea deliberata in eroarea a autoritatilor etc).

Autoritatile americane sustin eforturile facute de catre DNA si altii pentru aflarea adevarului si indeplinirea actului de justitie, dupa cum acestea continua sa ne informeze.

Intrebarea este de ce dezinformeaza Hotnews deliberat, publicind un articol propagandistic denigratoriu la adresa autoritatilor romane ?

Este vorba de un articol platit de Microsoft, care incearca astfel sa puna presiune pe procurori, sau sunt alte interese obscure la mijloc ?

Indiferent de cauzele publicarii acestui articol, concluziile sunt clare: Microsoft face tot posibilul sa delege intreaga vina pentru abuzurile facute in Romania catre Siemens, care la rindul sau plaseaza vina catre Microsoft, initiatorul si vehiculul principal al jafului si tilhariilor facute in Romania impreuna cu politicieni corupti, astfel protejati de catre serviciile secrete si de catre justitie.

Dar, daca doriti sa aflati mai mult despre acest subiect, puteti accesa emisiunea Nasul din 20 Iulie 2015 ora 21.00.