ATENTIE MAI, SRI, DNA : Salvati-o pe Irina Socol ! Salvati-l pe Bill Gates ! Au fost si decorati pentru jaful exemplar pe care l-au “operat” decenii la rind … Contractele sa mearga la Romanian Software Company (Teamnet) !

kovesi_socol_vladescu_tulus_tariceanu_bulgaru_arto_pop„Au fost declarate admisibile doar ofertele depuse de Romanian Soft Company, Ager Business Tech si Romsys, cu care s-a incheiat si acordul cadru.

In SEAP sunt precizate si detalii legate de ofertele acestora:

  • SC ROMSYS SRL: Valoare Acord-cadru: 41866221 LEI, DIN CARE 66% SUBCONTRACTANTI (27631705.86 LEI)
  • SC AGER BUSINESS TECH SA: VALOARE Ac-cadru: 36826053,60 LEI, FARA SUBCONTRACTANTI
  • SC ROMANIAN SOFT COMPANY SRL: VALOARE Ac-cadru: 33851687,06 LEI, DIN CARE 51% SUBCONTRACTANTI (17264360,40 LEI)

Achizitionarea serviciilor este necesara pentru protejarea impotriva virusilor informatici si software-ului de tip malware, spyware, spam si de alta natura, in masura sa afecteze securitatea si disponibilitatea retelei de calculatoare a MAI si echipamentelor de calcul individuale neconectate in retea, inclusiv a dispozitivelor portabile”, se arata in caietul de sarcini al licitatiei.

 

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Saraca batrinica Irina Socol (n. 1957) a furat si ea niste milioane, a stat in arest acasa si acum se face ca se duce la pushcarie (ce magarie) citeva zile.

Are peste 55 de ani, si cu recurs cu tot isi termina condamnarea „Singura sub dus” la ea acasa (cumparata din jaf si tilharie) cum ar spune admiratorul ei, marele autor Dan Chisu.

Calculul este foarte bine facut avind in vedere ca SRI – unul din „garantii” lui Socol – nu iese din cimpul tactic pina la finalizarea „operatiunilor” incepute inca din anul 1991, de cei mai „grei” din Securitate (ICI), chiar cu mult inainte ca acestia se asocieze cu Bill Gates.Irina Socol a fost decorata de nenumarate ori de Ion Iliescu, bunul prieten al tatalui sau, la fel cum Bill Gates a fost decorat de Traian Basescu, la solicitarea bunului sau prieten Calin Popescu Tariceanu, partenerul si prietenul lui Sebastian Vladescu, proprietarul Romanian Software Company (RSC), asociata cu Teamnet a lui Sebastian Ghita, si el premiat de Victor Ponta cu niste sute de milioane, dintre care mai multe dintre ele furate de la UE (vezi licitatii IT castigate de RSC).

Sebastian Vladescu si fosta sa sotie Carmen Vladescu (Medist, RSC) au fost gasiti vinovati in data de 25 August 2014, de OLAF, de comiterea mai multor fraude deosebit de grave, comise incepind din anul 2000,.

Dupa cum putem constata, RSC beneficiaza de o protectie deosebita din partea MAI, SRI si DNA, astfel incit saraca batrinica Socol devine o victima inocenta prin comparatie.

Nu putem intelege si accepta aceasta discriminare, avind in vedere ca ambele companii sunt asociate la cel mai inalt nivel posibil cu Microsoft, care le garanteaza protectie si mijloace de frauda dintre cele mai profitabile si diverse inca din anul 2000 pina in prezent.

Singura explicatie poate fi doar aceea ca RSC a fraudat SRI si MAI, in complicitate cu SRI si MAI – adica statul – in domeniul medical incepind din anul 2002, in timp ce Siveco s-a specializat pe jaful din invatamint, adica a fraudat tot statul, in parteneriat de AUR (Gold Partners) cu Microsoft.

Siveco a fost „garantat” de Domnul Profesor Virgil Magureanu, in timp ce RSC este garantat de Ambasadorul Director George Maior si Generalul Florian Coldea.

Oricum privim problema, nu este corect ca batrinica decorata multiplu Irina Socol sa stea singura sub dus inca citeva luni (desi e vara), in timp ce Sebastian Vladescu sa cistige licitatii la MAI si meciuri de tenis in Herastrau.

Unde mai este dreptatea, egalitatea si libertatea in tara asta ? se intreaba si Ghita, care oricum este mirat si acum ca Bill Gates a furat din Romania – tara lui si a famigliei lui – mai mult decit el si Ponta la un loc, fara sa il intrebe nimeni nimic.

Chiar asa, Doamna Procuror Sef DNA Laura Codruta Kovesi si Domnul General Florian Coldea, de ce discriminati impotriva unor patrioti care nu au facut decit sa urmeze exemplul de jaf, tilharie si terorism dat de Microsoft si de fosta (devenita foarte actuala) Securitate de trista amintire si de vesela perspectiva ?

Ce putea si ei saraci’ sa faca sa maninca si gura lor (impreuna cu minoritari’ din Sintesti) daca asa a stabilitara bashtani’ (Nastase, Maior, Nica, Ballmer, Gates, etc.) in 2000 ?

Ce sa faca ca cind a venitara la „butoane” Tariceanu, Balga, Vladescu, Maior, etc. i-au tot decorat si admirat … ce sa faca daca DNA i-a tot incurajat si protejat ?

Sa se opuna vointei de fier a crimei organizate si terorismului pe care le reprezinta dupa modelul extrem de profitabil al Microsoft ?

IMPOSIBIL !