Bica în “cîmpul tactic”, “nu era de găsit” au stabilit inspectorii judiciari. Securitatea a înlocuit bîta cu pixul ! Bătaia cruntă pînă la recunoaşterea oricărei crime a fost înlocuită cu investigaţii şi procese secrete cu acelaşi efect – cine nu fură pentru noi şi cu noi este duşmanul securităţii naţionale ! Trăiască Microsoft binefăcătorul nostru !

kovesi_bica_coldea_udrea_costiniu_tulus_gates_maior_ghita_vladescu“Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica a creat o atmosferă de nesiguranţă şi neîncredere în cadrul colectivului de procurori, din cauza adoptării unui stil managerial autoritar şi lipsit de comunicare, se arată într-un raport al Inspecţiei Judiciare (IJ). Bica este cercetată în prezent pentru fapte de corupţie.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dumitru Dumbrava ne spune ca SRI nu iese din “cimpul tactic” pina cind procurorii si judecatorii, in respect (frica) fata de angajamentele secrete semnate cu SRI in interesul “securitatii nationale”, nu implementeaza directiile impuse de Florian Coldea pe pagini A4 unora ca Bica, care are obligatia sa ii apere pe unii ca Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si Dorin Cocos astfel incit mecanismele criminale de mita, frauda, piraterie si terorism, initiate de Microsoft sa functioneze pina cind UE suspenda platile pentru sectorul IT, si nu numai, in interesul securitatii si prosperitatii nationale si in primul rind foarte particulare a lui Bill Gates, George Maior (Micul Guccifer) si multi altii.

Ce rost mai are „sa fii de gasit” daca stii dinainte cum se vor termina investigatiile si procesele conduse in secret de SRI in intereseul celor care administreaza mita din fondurile fraudate, incasarile din jaf, tilharie si terorism ?

Ce rost mai are sa te prefaci ca iti pasa de lege, cind stii ca vei fi obligat sa fii prima(primul) care o incalci la ordinul celor care o “aplica” in complicitate cu Microsoft, Siemens, EADS, Sebastian Ghita, Dorin Cocos, Sebastian Vladescu, George Maior si multi altii.

Este interesant de constatat ca desi mecanismele de crima organizata sunt astazi pe deplin deconspirate, inspectorii judiciari nu sunt interesati numele celor care au semnat angajamente ilegale si au investigat si judecat mai rau decit pe vremea regimului ilegitim si criminal.

Bravo Bica, ca macar nu te prefaceai ca o faceai pe procurorul – ordinul se executa nu se discuta ! Ia exemplu de la Kovesi, care nici ea nu se preface ca procura altceva decit ordine de la Coldea pina la victoria finala asupra intregii societati astfel pacalite ca o schimbare a avut loc.

Singura schimbare este intre bita lui Pantiusa si pumnul lui Plesita, si pixul cu care distrugeti “la secret” vieti, familii, companii si intrega societate de dragul mitei Microsoft (si altii) !

Dupa cum putem constata DNA se reorganizeaza la “sugestia” SRI astfel incit, in curind militarii nu vor mai fi anchetati pentru fapte de coruptiei nici macar in secret http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20288377-reorganizare-interna-dna-fost-eliberat-din-functie-procurorul-sectiei-combatere-infractiunilor-comise-militari-ion-alexandru.htm

Pentru buna desfasurare a activitatii Directiei Nationale Anticoruptie, s-a apreciat oportuna reorganizarea Sectiei de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari, prin transformarea acesteia intr-un serviciu independent fata de celelalte sectii, cu denumirea <<Serviciul pentru efectuarea urmaririi penale in cauze privind infractiunile de coruptie savarsite de militari>>. Transformarea sectiei in serviciu s-a fundamentat pe analiza activitatii respectivei sectii care a relevat o reducere a numarului de dosare in ultimii 3 ani si, implicit, a activitatii acesteia, in contextul in care volumul de activitate al celorlalte sectii a crescut in mod continuu.

Aceasta reorganizare a sectiei, prin transformarea acesteia in serviciu, a presupus transformarea postului de procuror militar sef sectiei si a unui post de procuror militar sef serviciu in posturi de executie si redistribuirea acestora, precum si a inca 2 posturi de procuror, in cadrul celorlalte sectii/servicii ale directiei. Totodata, un numar de 4 posturi de ofiteri de politie judiciara, 5 posturi de grefieri (1 post de grefier sef sectie si 1 post de grefier sef serviciu transformate in functii de executie, impreuna cu alte 3 posturi de grefier) si 1 post de sofer au fost redistribuite, de asemenea, in cadrul celorlalte compartimente de activitate.

Aceasta decizie a fost luata de Colegiul de conducere al Directiei Nationale Anticoruptie dupa o prealabila consultare a sectiilor si serviciilor teritoriale, care si-au exprimat opinia categorica in sensul desfiintarii acestei structuri.”

Felicitari Kovesi – Coldea ati reusit impreuna cu Microsoft, Ghita, Vladescu, Artopolescu si alti infractori sa determinati UE sa ne trateze pe toti drept criminali, si sa suspende platile pentru IT. Acum din ce veti mai fura „in secret” si in interesul securitatii nationale … a lu’ Bill Gates ?


IJ: Alina Bica a creat o atmosferă de nesiguranţă şi neîncredere la DIICOT

Inspecţia Judiciară a analizat modul în care Alina Bica a gestionat structura centrală a DIICOT, în perioada 16 mai 2013 – 21 noiembrie 2014. Inspectorii judiciari au discutat cu toţi procurorii din cadrul tuturor serviciilor şi birourilor în legătură cu modul şi calitatea comunicării cu conducerea direcţiei.

„Spre deosebire de domnul procuror şef Codruţ Olaru, care a condus DIICOT până la numirea doamnei procuror şef Alina Bica şi care a practicat un stil managerial participativ şi la care toţi procurorii aveau acces în orice moment în care aveau nevoie de îndrumare şi coordonare, în cazul doamnei procuror şef Alina Bica lucrurile au fost complet diferite; în acest sens, procurorii s-au confruntat cu situaţii în care deşi aveau de rezolvat probleme care reclamau prezenţa şefului direcţiei, acesta nu era de găsit”, au stabilit inspectorii judiciari.

Sursa citată a mai menţionat că din cauza tonului ridicat folosit, precum şi a modului imperativ în care Alinca Bica tranşa problemele invocate de subalterni, s-a preferat o comunicare indirectă, prin şefii de servicii.

„Aceştia (şefii de servicii – n.red.) au arătat că s-au confruntat cu o comunicare dificilă şi că doamna procuror şef Alina Bica le inspira un sentiment de nesiguranţă şi neîncredere; de asemenea, au fost nemulţumiţi de faptul că nu era convocat Colegiul de conducere pentru a decide în chestiuni mai importante, doamna procuror şef Alina Bica preferând să fie singurul decident, însă şi în acest caz dădea dovadă de instabilitate şi inconsecvenţă”, conform raportului Inspecţiei Judiciare.

Inspectorii mai susţin că Alina Bica nu a convocat Colegiul de Conducere pentru a se decide cu privire la problemele importante ale DIICOT – Structura Centrală.

Raportul privind „eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente de către conducerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală şi a Serviciului Teritorial Suceava, inclusiv Biroul Teritorial Botoşani, având ca obiect activitatea desfăşurată în perioada 2013-2014” a fost prezentat miercuri secţiei de procurori a CSM.