Felicitări DNA ! Sebestian Ghiţă trimis în judecată pentru fraudă, mită, albire de bani, grup infracţional, Gold Partner Microsoft, partener Romanian Software Company şi multe altele care vor veni … dar cu Bill Gates ce urmează să faceţi, că la prejudiciile create statului Român, merită mai mult decît Ghiţă şi Vlădescu la un loc ? … sau nu sunt de acord marele patriot George Maior şi adjunctul Florian Coldea

ghita_maior_coldea_bica_udrea_kovesi„Pentru a nu exista suspiciuni cu privire la modul fraudulos de dobândire, imobilul respectiv a făcut obiectul unei pretinse promisiuni bilaterale de vânzare cumpărare, încheiată în luna august 2013, între două firme controlate de cei doi inculpaţi.”Hotnews

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Asa a facut si Microsoft cu mita la tot cartierul (guvernele din 2000 pina la ultimul)!

Ca sa nu existe suspiciuni, Microsoft a dat mita prin Siemens (Claudiu Florica), declarata de Microsoft (Siviu Hotaran – Ovidiu Artopolescu) singura companie competenta sa revinda licentele Microsoft de doua ori mai scump pentru numere de licente care depasesc imaginatia unei minti normale, de unde si zecile de milioane primite mita de SRI in favoarea lui Ghita si a altora platiti sa ii protejeze si promoveze pe cei care fraudau, plagiau, mituiau si albeau sute de milioane.

Ghita se va duce la pushcarie de mai multe ori in mai multe dosare, in timp ce Microsoft (care nu este Siemens) si pe care procurorii nu il pot deranja, ca doar este protejat de Laura Codruta Kovesi cu un curaj exemplar si cu un patriotism pe care il putem gasi doar la George Maior, Florian Coldea, Dumitru Zamfir, Ovidiu Artopolescu, Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita si restul de infractori foarte bine asociati, pretinde ca nu stie nimic despre Siemens, Ghita (Gold Partener Microsoft), Vladescu (Gold Partener Microsoft) si in general despre nimic si Laura Codruta Kovesi se ante pronunta si ii felicita pentru ajutorul extraordinar pe care il dau DNA ca sa poata finaliza anchete care dureaza de un deceniu.

Sebastian Ghita ameninta oameni cu moartea ca sa poata fura in liniste si pace, la fel cum face si Ovidiu Artopolescu tot pentru aceleasi motive – jaf si tilharie de multe zeci (sute) de milioane de peste tot de unde se poate, bugetul statului, fonduri UE, companii private si cine le mai iese in calea lor de lotri.

Si SRI, MAI, DNA si altii ce pazeau in tot acest timp ? Ii pazeau pe “baietii destepti” din IT in frunte cu Bill Gates pe care il si decorau pentru serviciile de crima organizata internationala aduse patriei.

Bill Gates la fel ca si Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita (Irina Socol si mai toti ITstii si finantistii de frunte) ne dau si lectii in timp ce ne jefuiesc si ne violeaza in grup si in parteneriat public privat cu SRI, MAI si DNA.

 

Parintii violatorilor din Vaslui au luat-o pe saraca fata chiar din sediul scolii si au dus-o singura si tremurind la notar sa isi retraga plingerea, urmind sa-i dea o sacosa cu bani.

Notarita din Negresti a refuzat să se implice în mediere, enervându-i pe părintii violatorilor. Aceasta le-a cerut acordul părinţilor fetei şi a avocatului. Tatăl fetei, Ion Munteanu, a povestit că aveau o pungă cu bani pregătită pentru fată în cazul în care semna, lucru confirmat şi de notar.

Stimata Doamna Procuror Sef Serviciu,

In cazurile pe care le tot anchetati incepind din 2006 pina in prezent, si Adrian Murea imi oferea sa imi dea casa inapoi daca imi retrag plingerea, si Microsoft ma ameninta cu moartea ca sa nu ma mai pling de crimele pe care le comiteau cu patima, in timp ce DNA si alte parchete investigheaza aceste faradelegi de peste un deceniu.

Sa fie notarita din Negresti mai curajoasa decit cea mai curajoasa femeie procuror din Romania care da Rezolutii si se ante pronunta in favoarea Microsoft ?

Sa fie Microsoft – Medist – RSC- Asesoft – Teamnet violatori in grup mai tari si mai destoinici, decit banda de brute scelerate de la Vaslui ?

De cine va este frica ? de rudele, banii, relatiile si violenta infractorilor sau de ceea ce ati facut impotriva firii si a lui Dumnezeu ?

Nu va mai fie frica, ca adevarul tot urmeaza sa fie cunoscut si sacosele cu bani nu cumpara nici liniste nici bogatie si nici omenie. Nu mai ascultati de ordinele lui Florian Coldea si ale protectorilor lui Adrian Murea si respectati legea in spiritul si litera ei si nu manipularile, ticluirile si fabricarile care va sunt servite de catre infractori in asociere criminala cu Laura Codruta Kovesi.