Kovesi – Coldea “Corupţia […] Deschide vulnerabilităţi pe care autocraţii, statele petrolifere şi extremiştii violenţi le exploatează, deschizând uşi prin care cumpără politicieni, subminează guvernarea democratică şi statul de drept.” Victoria Nuland

gates_ballmer_arto_hotaran_maior_coldea_ghita_vladescu_kovesi_popIn Romania, avem un parteneriat prin care pregatim procurorii sa identifice, sa investigheze si sa trimita in judecata cazurile de coruptie. ‪‎Coruptia ramane o problema in aceasta regiune. Slabeste democratiile, creste somajul si tulburarile civile. Deschide vulnerabilitati pe care autocratii, statele petrolifere si extremistii violenti le exploateaza, deschizand usi prin care cumpara politicieni, submineaza guvernarea democratica si statul de drept. Pentru a limita actiunea fortelor anti-democratice, SUA parteneriaza cu Europa Centrala si de Est in Emerging Donor Challenge Fund”, se arată în mesaj.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Doamna Victoria Nuland are deplina dreptate, coruptia ramine o problema in aceasta regiune si in multe altele, in care companii extremiste si violente, cum sunt Microsoft (Siemens – EADS si altele) cumpara politicieni si submineaza guvernarea democratica si statul de drept.

Mega Scandalul Microsoft este un studiu de caz in ceea ce priveste capabilitatea unor companii cum este Microsoft de a mitui cu sute de milioane de EUR toate guvernarile din Romania, incepind din anul 2000, pentru a frauda, pirata, monopoliza si controla prin violenta extrema si coruptie programele nationale si cele ale UE de dezvoltare si modernizare IT, si pentru a deturna in interesul propriu resursele financiare si de inovatie ale Romaniei si ale UE.

Microsoft foloseste companii interpuse astfel protejate de politicieni corupti, servicii secrete aservite Microsoft si procurori terorizati si “comandati” de cei mai sus numiti.

Doamna Victoria Nuland a desemnat-o pe Doamna Laura Codruta Kovesi ca fiind cea mai curajoasa femeie din Romania, in conditiile in care aceasta sustine ca Microsoft nu are nici o calitate in Scandalul Microsoft, alta decit aceia de a ajuta DNA in lupta impotriva coruptiei.

Asta DA curaj !

Sunt de notorietate mondiala inca din anul 2008 politicile “strict secret” Evangheliste, penalizate in SUA, si practicile ilegale si extrem de violente folosite pe plan mondial de catre Microsoft, penalizate in SUA si UE, pentru a monopoliza pietele IT si pentru a se imbogati fara just temei din frauda, piraterie, coruptie, crima organizata si terorism.

Companii interpuse ale Microsoft, cum sunt RSC – Medist – Teamnet –Asesoft si altele (Siveco, Netconsulting, Totalsoft, etc.) au produs si continua sa produca prejudicii inestimabile si irecuperabile economiei si societatii in numele sigurantei si interesului national.

Este timpul ca Doamna Victoria Nuland si Doamna Laura Codruta Kovesi – Generalul SRI Florian Coldea sa urmeze exemplul istoric dat de Presedintele SUA Barack Obama in data de 1 August 2014, cu ocazia recunoasterii faptului ca, indiferent de ce justificari legaliciste au fost prezentate, si de ce explicatii au fost oferite, SUA au torturat ilegal oameni in contextul razboiului impotriva terorismului.

Microsoft a folosit justificarea legala oferita de lupta impotriva pirateriei si practicilor ilegale in domeniul IT pentru a frauda, pirata, corupe si teroriza cu extrema violenta orice forma de competitie legala si de critica justificata.

Microsoft si intregul sau “ecosistem” (companii interpuse RSC-Teamnet, etc.) trebuiesc numite drept ceea ce sunt : Organizatie terorista specializata in spionaj economic, piraterie, diversiune, coruptie, crima organizata si terorism.

Ce spuneti Doamna Procuror Sef DNA, aveti acest curaj, dupa ce protejati Microsoft de cind ati venit la Bucuresti in 2006, pina cind au reusit impreuna cu RSC – Teamnet sa excluda Romania din proiectele si finantarile UE in domeniul IT ?