Kovesi – Coldea : „DNA a luat la ‘curaţat’ imperiul NIRO. Ce foşti şi actuali demnitari tremură” … nici unul, poate doar procurorii DNA ! … ca se obraznicesc, si nu da bine la CV-ul lui Doru Tulus …

niro_gates_andronic_vladescu_maior_bulgaru_pop_kovesi_tulus_paun_vartic_ballmerBa bre „Mani Pulite” ati innebunit in grup organizat, va bagati peste cele sacre, unde toti mahari’ este in cuibusor ? … facut din traseul Constanta Terminal – via Dragonul Ros’ … da Nasu’ Oprea ce zice, ca Omar ii zicea lu Munaf sa il sune daca ceva nu merge … ce nu merge … ca merge brici … si alte rime !

Dan Andronic a luat 400.000 EUR de la Sebastian Vladescu in „numerar” pentru un apartament in Central Residential Park, cind asta era Ministru de Finante pentru prima oara, ca dupa aia a mai tot fost Ministru de Finante de mita de la Microsoft, la „bara – bara” cu Ioan Rus, Vasile Blaga, Radu Timofte, Florian Coldea, George Maior ….

pe bani panamezi (ciprioti, elvetieni, vanuatuuenieni… etc) din fonduri publice din Romanika si UE fraudate, din piraterie software, din crima organizata in asociere cu Microsoft – Siemens – EADS si Irinel Paun, Doru Tulus si multi altii ca nu au mai ajuns sa locuiasca la locatie…. sau poate da, ca nu avem lista locatarilor …. doar unu si unu … parca si Calin Popescu Tariceanu …. ca Victor Ponta are si birou de numesc porcusoare sefe la DNA si porcusori la PICCJ dupa cum vrea muschii lor de locatari ….

Bre iar va bateti joc de noi tontzi ! Bagati Mare ca nu se pune, e fara numar …

P.S.

Am crescut de cind eram foarte mic (6 anisori) in Aleea Circului, mergeam vara in spate la Fabrica de Paine mai multi copii si ceream paine (pe gratis fara TVA si bon fiscal).

Erau niste femei (un fel de mame extraordinare) care faceau paine, multa paine, care era dusa asa buna si proaspata cu camioanele acolo unde se vindea paine proaspata … sa fi fost anii 1968. Nu trebuia sa vii poimaine sa iei painea de alataieri.

Tineau vara o fereastra mica deschisa unde era cuptorul, ca mureau de cald, si noi ne duceam sa cershim paine calda si buna, si ne dadeau cite doua, trei paini, care erau extraordinar de bune …

acum DNA investigheaza un miliardar, mai multi miliardari, oriciti miliardari ca nu mai fac paine si ca vind paine din Panama in forma de apartamente … cumparate de Vladescu care dadea griu bun drept griu prost, il scotea pe apa pe Marea Neagra (mai la tzarm) si il aducea la loc drept griu bun si isi lua Masserati la condus, fina de cununie la pat, si apartament la Niro pe shpaga Microsoft, unde mancam noi paine buna fara dantelarii de Shmekeri de doi bani jumate’ … scuze de sute de milioane de EUR… in apartamente, Monaco, BMWul lui Tulus (via Ioan Rus) si multe alte mari hotii, jafuri si tilharii.