Kovesi – Coldea : Violatorii (trei) au recunoscut faptele comise la Vaslui si toti 7 (sapte) sunt liberi. Violatorii in cazul Microsoft – Siemens (Claudiu Florica) a recunoscut si faptele Microsoft (Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, altii) si toti sunt liberi !
Felicitari procurorilor din Vaslui si de la DNA-Bucuresti, incredibil de curajosi !

kovesi_coldea_paun-irinel_bulgaru_tulus_vartic“Sursele judiciare au declarat pentru REALITATEA.NET că prim-procurorul Sorin Armeanu ar fi fost cel care a intervenit pe lângă doi magistraţi de la tribunal, convingându-i pe aceştia să îi pună în libertate pe violatori. Aşa se face că, cu ajutorul familiilor înstărite ale violatorilor, unor judecători corupţi şi unui procuror şef rău intenţionat, cei şapte tineri din Văleni acuzaţi că ar fi violat o fată până la leşin se plimbă liberi, sfidând evidenţele. –http://www.realitatea.net/exclusiv-filmul-blatului-total-dintre-procurori-si-judecatori-in-cazul-violului-de-la-vaslui_1751839.html

„Judecătoarea Georgina Moldovan a fost primul magistrat care a stabilit că trei din banda celor Şapte violatori merită să se bucure de libertate. A explicat şi de ce, în motivarea deciziei: Şi-au recunoscut fapta.” http://www.stiripesurse.ro/judecatori-care-fac-rau-justi-iei-cine-sunt-cei-doi-magistra-i-care-au-pus-in-libertate-7-violatori_962015.html

„În anul 2004 – când s-au semnat contracte de 54,5 mil. $ şi de 19,3 mil. $ cu statul – Claudiu Florică era şef al Fujitsu România, partenerul Microsoft implicat în contract. În anul 2009, când s-au semnat contracte de 90,1 mil. euro şi de 13,9 mil. euro cu Microsoft, numele lui Florică apare în legătură cu partenerii care au semnat hârtiile, potrivit ZF.

Informaţiile furnizate ZF de Ministerul Comunicaţiilor privind contractele semnate de-a lungul timpului cu compania Microsoft şi partenerii săi, precum şi informaţiile de pe piaţă şi datele disponibile în documente publicate de companii în Monitorul Oficial, arată că în toate contractele gigant semnate de Guvern pentru produsele software ale firmei americane (Microsoft n.a.) este implicat într-un fel sau altul şi românul Claudiu Florică, care a ocupat de-a lungul anilor mai multe funcţii de manager în cadrul unor companii de IT. http://www.gandul.info/stiri/claudiu-florica-personajul-cheie-dosarul-fraudelor-it-printre-cei-identificati-dna-reteaua-bittner-niro-plus-vedeti-articol-fotografie-arhiva-florica-guvern-13357669

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

In Romania, astazi poti omori si schilodi oameni (Carmen Vladescu http://www.libertatea.ro/detalii/articol/soferul-decedat-si-nebunul-vinovati-fosta-sotie-a-lui-vladescu-nevinovata-294072.html) poti fura case (Adrian Murea http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/avertisment-pentru-udrea-la-ginecolog-sa-se-fereasca-de-codru-a-kove-i-i-adrian-murea-zis-doctor-moarte-170835), poti plagia, pirata si frauda (Sebastian Vladescu – http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/in-ciuda-olaf-codruta-kovesi-il-protejeaza-pe-sebastian-vladescu-in-afacerea-microsoft-170814), poti ameninta cu moartea (Sebastian Ghita, Ovidiu Artopolescu) si poti comanda procurorii (Florian Coldea, George Maior – Alina Bica, Elena Udrea – http://sov.ro/2015/07/20/capitolul-20-batrahomiomahia/) sa duca la indeplinire in „cimpul tactic” cele mai aberante decizii si sa protejeze cele mai odioase crime.

Pare intr-adevar INCREDIBIL, dar din pacate este foarte adevarat : nu conteaza cit de abominabila este crima comisa, conteaza cit de incredibil de curajos este procurorul care da Rezolutiile.

Doamna Laura Codruta Kovesi, de Rezolutiile incredibil de ilegale date in dosarul 654/P/2011 va mai aduceti aminte, dar Catalin Dumitrescu de Rezolutiile incredibil de aberante date in dosarul 216/P/2006, dar Doru Tulus de Rezolutiile incredibil de criminale date in dosarul 66/P/2006, dar ….

Cine a intervenit in „cimpul tactic” pentru favorizarea Microsoft, Medist, RSC, Asesoft, Teamnet si avertizarea Micului Guccifer, si pentru incriminarea, anihilarea si exterminarea celor care va avertizeaza referitor la crimele pe care le comiteti in complicitate cu cei mentionati ?