Kovesi i-a declarat lui Moyor (Maior) : „”Îi urez succes în noua misiune. Să rămână la fel de serios, de patriot, de dedicat intereselor ţării şi să colaborăm la fel de bine când va fi cazul” şi Coldea ce zice, tot patrioţi sunteţi cu toţii (Bulgaru, Păun, Ţuluş, Bica, Popa, Vartic, Dumitrescu)?

maior_kovesi_timofte_coldea_gates_ballmer_udrea_bica_vartic_bulgaru_paun-irinel_tulus_arto_horaran_pop_costiniu„Laura Codruţa Kovesi, mesaj pentru fostul şef SRI

„Ambasadorul României în SUA, George Maior, a primit marţi titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei Tehnice Militare. Titlul i-a conferit fostului şef al SRI de preşedintele Senatului Universitar al Academiei Tehnice Militare, Laurenţiu Mărgărit, în prezenţa mai multor invitaţi – ambasadori, personalităţi politice, persoane importante din conducerea instituţiilor din sistemul naţional de apărare.

Vezi şi: George Maior, detalii despre demisia din fruntea SRI şi conflictul cu CCR

Printre cei prezenţi s-a aflat şi procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. La plecare, aceasta i-a transmis un mesaj fostului director al SRI. „Îi urez succes în noua misiune. Să rămână la fel de serios, de patriot, de dedicat intereselor ţării şi să colaborăm la fel de bine când va fi cazul„, a declarat Kovesi.

George Maior a fost director al Serviciului Român de Informaţii în perioada octombrie 2006 – ianuarie 2015. Anterior, a fost senator PSD de Alba. După demisia de la SRI, unde a fost înlocuit de Eduard Hellvig, George Maior a fost desemnat ambasador al României în SUA.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Maior îşi scrie cărţi singur din „copy paste”, la par cu finu’ Ponta şi naşii săi din diferitele căsătorii, semnează TOT : fregate, avioane Hercules, software Microsoft, EADS şi ce îi mai vine la mână, în timp ce Coldea, Zamfir, Soare stau de 6 (şase) împreună cu Cocoş, Udrea, Ghiţă şi mulţi alţii care vin la SRI ca la Mormântul Sfânt (un fel stipendie pe viaţă şi după …) şi Kovesi, stipendată la DNA tot pe viaţă şi după, cîntă imnul patriotului maghiar Moyor zis Maior un mare patriot, la fel ca şi „cea mai cura joasă femeie din România” care merg din succesuri în succesuri televizate, publicate şi asumate, în numele jafului şi tîlhăriilor naţionale comise de Microsoft şi asociaţii acestora.

Jucăm în internaţionala NKVD, propagandată în Financial Times, New York Times şi Street Journal, pe banii Mafiei Ghiţă – Ponta – Coldea – Maior etc., la zi cu Kovesi, care îşi urează succesuri reciproce cu Moyor şi Coldea şi Bill Gates.

Bravos NAŢIUNE ! … ne-aţi pus-o cu Ghiţă, Vlădescu, Vîntu şi Voicu în faţă şi pe unde vă mai place să vă lăudaţi şi opiniaţi şi propagandaţi, pe banii Microsoft care nu are nici treabă cu Scandalul Microsoft …

da în vacanţă nu vă duceţi să mai scăpăm de voi măcar periodic ?