Sebastian Ghiţă : „situaţia este criminală Nu cred că asupra mea trebuie să se facă abuzuri. Menţionez că doresc să prezint informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă care se petrece astăzi în România” Curat criminală coane Ghiţă !

ghita_ponta_vladescu_tariceanu_maior_coldea_zamfir-sri_timofte_paun_bulgaru_pop_kovesi_gates_arto

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Situatia este intr’adevar criminala, atit timp cit un criminal cum este Ghita si asociatii lui sunt inca in libertate.

Ghita este invatat „ca persoana importanta” ce a devenit odata cu primele infractiuni extrem de grave, comise de foarte tinar, in complicitate cu ofiteri (fosti de Securitate) corupti din cadrul „serviciilor” sa ameninte cu moartea femei fara aparare (cazul Carmen Rosu) si colegi de partid (Robert Negoita) si multi altii, nu sa fie intrebat despre tilhariile comise impreuna cu ciracii lui.

Ghita, daca tot te ceri la Procurorul General spune-i si cum ai reusit impreuna cu Vladescu sa amenintati si corupeti toata piata de IT, pina au fost suspendate platile pe care UE urma sa le faca.

Ati distrus cu perseverenta criminala cea mai importanta industrie a tarii, distrugeti vieti si cariere, mituiti, shantajati si amenintati pe toata lumea inclusiv procurori si judecatori.

Sunteti doar niste tilhari prosti si violenti, acum suparati nevoie mare ca in sfirsit vi se spune pe nume, vorba lui Artopolescu „suparati tare” ca desi ati venit la conducere lumea civilizata nu va mai doreste la „butoane” si procurorii nu mai pot fi controlati ca pina de curind dupa cum vreti hotariti voi. O banda de criminali periculosi asta sunteti.

Pe vremea cind Romania nu era condusa de nemernici, tradatori si criminali ca tine (voi), suspendarea platii unor miliarde ce ni se cuvin de drept, si de care tara are atita nevoie pentru a se dezvolta si moderniza, insemna tradare de tara si luai(ti) un glonte bine meritat. Acum guitzati in cor pe la portitze ca nu mai puteti prosti pe nimeni si ca urmeaza sa va duceti unde va este de mult timp locul.

Si nu uita sa-i spui Procurorului General ca voi astia din Ploiesti stiti sa piratati si sa furati munca altora si sa o vindeti cu milioane de EUR de cite ori vreti voi pe bani publici si fonduri UE, in complicitate eterna cu Prim Ministri si Ministri de Finante astfel protejati de procurori tot din Ploiesti si de infractori din „servicii” si ei tot din Ploiesti.

Doamna Kovesi vedeti cum ati pierdut increderea pe care infractori importanti ca Ghita, Vladescu, Saracu, Artopolescu si multi altii v-o acordau neconditionat, cind tot revindeau pentru multe milioane EUR, programele dovedit a fi furate de la Omnis, beneficiind de faptul ca tot dadeati NUPuri lui Microsoft, asa zisul presupus autor, pina cind ati reusit in complicitate cu aceasta banda de asasini si infractori sa determinati UE sa sisteze plati de sute de milioane ?

Mai ramine sa ne zica Ghita si Vladescu cum au reusit sa o mituiasca pe Monica Pop sa le dea lor si Microsoft atitea NUP uri intr-o singura zi, in baza Rezolutiilor semnate de Dumneavostra. Credeti ca sunteti shantajabila de Ghita si Vladescu ?

Nu va fie frica daca va shantajeaza, adevarul este deja cunoscut si dreptate pina la urma se va face, asa ca sunteti libera de angajamentele pe care vi le-ati luat fata de Maior, Coldea, Tariceanu, Vintu si cine or mai fi cei interesati de distrugerea sistemica a societatii si tarii noastre. Nu mai are rost sa mintiti ca tot nu va mai crede nimeni, nici macar Ghita, care este gata sa se spovedeasca lu’ Nitu.

Ghitu’ se plinge lu’ Nitu’, dar Nitu’ nu crede in lacrimi, Nitu vede clar in perspectiva cum or sa vina teroristii si incepe sa traga fara somatie cu mult timp inainte … noi credem ca Nitu’ stie deja de ce plinge Ghitu’ si de ce nu mai dati NUP uri de voie cum faceati odinioara …

vom reveni …


„Cazul Sebastian Ghiţă a EXPLODAT: Ponta, Oprea, Dragnea şi Băsescu, chemaţi ca MARTORI”

Autor: Cristi Şelaru, Redactor Publicat: 29/06/2015

Deputatul Sebastian Ghiţă a înaintat, luni, o petiţie la procurorul-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în care solicită facilitarea unei audienţe la procurorul general al României, Tiberiu Niţu. Ghiţă, aflat sub control judiciar şi având interdicţie de a părăsi municipiul Ploieşti, are de prezentat procurorului general „informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă”.

Sebastian Ghiţă arată în petiţia remisă procurorului-şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti că are convingerea că poate dezvălui aspectele menţionate doar procurorului general Tiberiu Niţu şi afirmă că îi va cita ca martori pe premierul Victor Ponta, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, pe Liviu Dragnea, în prezent coordonator politic al PSD, dar şi pe vicepremierul Gabriel Oprea.

”Nu am depus o plângere privind abuzuri. Am făcut o petiţie. Am cerut să fiu primit de procurorul general al Românie pentru că este singurul om căruia pot să-i prezint informaţiile pe care le am, ce se întâmpla azi in România, ce i se întâmplă primului-ministru şi ce mi se întâmplă mie.

Si pentru ca persoanele sunt aşa de importante, nu puteam să mă duc la DNA sau în altă parte, ci la procurorul general pentru că situaţia este criminală. Am date şi probe. Nu vreau să denunţ abuzurile dlui Onea şi ceea ce se întâmplă la DNA Prahova.

Nu cred că asupra mea trebuie să se facă abuzuri. In cazul unui parlamentar nu cred că trebuie oprit să participe la lucrările parlamentului. Nu cred că Victor Ponta, care este pus unor presiuni incredibile, are o problemă.

Cred că noi toţi avem o problemă. Cred că este prea mult, cred că să trăim cu pumnul în gură nu se poate. M-am uitat cu atenţie în dosarul de la Prahova. Am stat câteva zile şi nu am mai spus nimic.”, a spus Ghiţă la România TV.

Redăm integral petiţia înaintată de Sebastian Ghiţă în vederea unei audienţe la procurorul general Sebastian Ghiţă:

„Domnule Procuror Şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti

Subsemnatul Sebastian Aurelian Ghiţă, deputat în Parlamentul României, să-mi facilitaţi o audienţă la domnul Procuror General al României, domnul Tiberiu Niţu.

Menţionez că doresc să prezint informaţii şi probe care vizează o situaţie extrem de gravă care se petrece astăzi în România.

Am convingerea fermă că nu pot dezvălui aceste aspecte unei alte persoane deoarece mă tem pentru mine şi pentru familia mea şi pentru cunoscuţii mei, având în vedere gravitatea lucrurilor.

Din cauza interdicţiei de a părăsi Ploieştiul mă văd nevoit să apelez la dumneavoastră pentru a obţine această audienţă. Menţionez că printre persoanele pe care le voi enumera ca martori sunt: Victor Ponta, Traian Băsescu, Liviu Dragnea, Gabriel Oprea şi încă un număr de persoane care au participat împreună cu mine la evenimentele pe care vreau să le descriu.

Consider că la momentul citării voi obţine permisiunea de a părăsi Ploieştiul.

Vă rog să trimiteţi această cerere Procurorului general al României.

Vă mulţumesc”