Violatorii din Vaslui & violatorii din Seattle – în libertate “procurorii nu au nici o vină”

bulgaru_paun-irinel_tulus_pop_kovesi_varticO judecatoare proasta (punctaj 0 la penal) si corupta, decide sa lase in libertate un grup de 7 (sapte) violatori.

Un grup de animale salbatice (turbate), si pradatoare (predators) care in grupul de tari euroatlantice, din care cu mindrie Romania face parte, si nu numai, ar fi primit inchisoare pe viata sau ar fi fost condamnati la moarte.

Trei dintre ei isi recunosc faptele si implicit pe cele comise de partenerii lor.

Procurorii, in numele statului si al protectiei cetateanului de rind, decid sa nu conteste aberanta decizie a judecatoarei, si ii lasa astfel in libertate pe violatori.

„M-au trântit în genunchi, m-au obligat să fac sex oral şi anal până mi-am pierdut cunoştinţa” Raluca

Procurorii considera ca nu au nici o vina.

Violatorii considera ca nu au violat, ci ca au oferit victimei o partida de “sex-surpriza” si ca nu merita cinci ani de puscarie de persoana pentru cinci minute de tortura, atit timp cit ei considera ca victima a fost incintata si doar s-a prefacut ca lesina de mai multe ori, urmind sa dea cu masina peste victima daca mai indrazneste sa iasa pe strada. “Trecem noi si peste asta” considera unul dintre ei ca lucreaza la “freaca menta” si studiaza “barbut”.

Victima nu mai indrazneste sa iasa pe strada.

Caz inchis ! Petitiile nu folosesc la nimic si restul este doar mult zgomot pentru nimic.

Procurorii nu au niciodata nici o vina ca Romania a ajuns un paradis al violatorilor, tilharilor, jefuitorilor, si in general al tuturor criminalilor care doresc sa isi satisfaca poftele animalice.

Sebastian Ghita ameninta oameni cu moartea, din pozitia de mare milionar si politician, cu aceeasi normalitate cu care Directorii Microsoft isi ameninta partenerii cu moartea daca acestia indraznesc sa reclame tilhariile facute de Microsoft in asociere cu Siemens si alte autoritati nationale si internationale.

Acestia, si multi altii, sunt in libertate si procurorii nu au nici o vina !

Fete tinere sunt violate cu salbaticie, bugetul tarii este violat cu salbaticie, noi toti cei care nu ne numaram printre violatori suntem violati si torturati psihic cu salbaticie, si suntem inchisi in temnita terorii zilnice, in timp ce violatorii sunt liberi si continua sa ameninte si sa abuzeze de noi toti.

Sa nu indrazniti sa spuneti ceva ca sunt „necajiti rau de tot” (citat Ovidiu Artopolescu – Director Microsoft si violator si stalker principal)

Procurorii nu au nici o vina !

Vinovati suntem noi ca ne-am nascut victimele unor animale pradatoare care se numesc printre multi altii : Burada Silviu (21 ani), Avadanei Silviu (22 ani), Bolboceanu Petrică (23 ani), Burlacu Paul Andrei (28 ani), Surleac Ioan (20 ani), Rotaru Alin Dumitru (18 ani) Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani), Bill Gates (59 ani), Steve Ballmer (58 ani), Silviu Hotaran (57 ani), Ovidiu Artopolescu (56 ani), Ionut Lopatan (52 ani), Sebastian Vladescu (57 ani), Sebastian Ghita (38 ani), Sorin Ovidiu Vintu (59 ani) …

Procurorii nu au nici o vina ! … doar,

Ne-au trântit în genunchi, ne-au obligat să facem sex oral şi anal până ne-am pierdut cunoştinţa … la figurat vorbind, ca la propriu s-au ocupat profesionistii adevarati veniti tocmai de la Seattle sa se bucure si ei de bogatiile si frumusetile patriei noastre.