Domnu’ Tăriceanu (Ciorăpeanu) mai uşor cu pianul pe scări că nu mai vine Manuel Barroso să te laude pentru corupţie exemplară, si Bill Gates să-i dai decoraţii contra mită, şi DNA nu mai răspunde la comenzile Microsoft – Siemens – EADS

tariceanu_gates_barroso_scheele_vladescu_butticeDNA este victima unei decizii politice luate la cel mai inalt nivel de Comisia UE astfel condusa de Jose Manuel Barroso si implementata de Jonathan Scheele, Alessandro Buttice si ulterior de Per Hellstrom si altii, in vederea protejarii in cunostinta de cauza a unor acte extrem de grave de frauda, piraterie si coruptie comise de Primul Ministru Calin Popescu Tariceanu si Ministrul de Finante Sebastian Vladescu in anul 2005-2006 si ulterior, in asociere cu Sebastian Ghita (Asesoft si Teamnet) si altii pina in Decembrie 2014, cind UE a suspendat platile pentru axa IT.

RSC (Vladescu), companie interpusa a Medist asociata cu Tariceanu in Leader High Tech, continua inca sa existe doar in urma sustinerii ilegale, totale si determinate oferita, datorita unor interese politice si economice de catre Comisia UE si Microsoft.

Comisia UE a inceput sa aiba “indoieli”, Microsoft continua sa nege ca a auzit de RSC, Valdescu, Tariceanu, Ghita si altii desi probele dovedesc contrariul.

Astfel RSC, sustinuta direct si indirect de complicii acesteia Microsoft, au fost prezentati de catre Comisia UE drept exemple de creatori de software si aprigi aparatori ai adevarului, justitiei si intereselor UE in participatiune cu Tariceanu si Vladescu, in timp ce Omnis si noi personal am fost identificati drept criminali periculosi si denigratori profesionisti. Am fost astfel exterminati reputational, profesional, economic si personal timp de zece ani de catre Comisia UE, Microsoft si complicii lor.

In urma analizarii minutioase a Raportului Final OLAF, in contextul informatiilor si probelor pe care le avem, si pe care le-am pus la dispozitia DNA pe masura ce am inteles mai bine ce se intimpla de fapt, si in primul rind facem referire la comunicarea Omnis-Delegatia UE in Romania in perioada 5 Mai 2005 – 7 Martie 2006, putem astazi proba faptul ca OLAF incearca in continuare sa delege intreaga responsabilitate pentru deciziile politice luate in anii 2005-2006 de catre Comisie si implementate de OLAF, de a proteja fraude extrem de grave astfel incit Comisia sa nu fie nevoita sa amine acceptarea Romaniei in cadrul UE.

Rezultatele acestor politici “invizibile” incepem sa le cunoastem, dupa zece ani, pe masura ce DNA continua sa investigheze activitati criminale deosebit de complexe care nu puteau fi executate fara implicarea la cel mai inalt nivel al mai multor factori politici din mai multe state membre ale UE, si in primul rind Germania si Franta.

Raportul Final, pe care il vom ataca in justitie la Curtea Generala din Luxembourg, este astfel ticluit incit sa prezinte Comisia UE si OLAF drept victime ale unor declaratii false si neadevaruri comise de RSC, si de catre autoritatile din Romania, ceea ce este un neadevar pe care il probam cu actele mai sus mentionate.

In urma deciziei CEDO in cazul “Beraru vs. Romania” OLAF are obligatia sa prezinte judecatorilor din Luxembourg TOATE documentele cuprinse in dosarele pe care le manipuleaza incepind din anul 2005 pina in prezent.

Putem constata ca Jonathan Scheele a luat decizia sa protejeze fraude evidente si exhaustiv probate in dosarul RSC-Fonduri Phare, cu mult inainte ca OLAF sa intervina in cauza, respectiv incepind din 23 Iunie 2005, cind a promis formal Omnis, in numele UE, sa verifice in conformitate cu obligatiile pe care le avea cu Autoritatea Contractanta daca au fost sau nu comise de catre RSC fraude ale fondurilor UE.

Dupa numirea lui Sebastina Vladescu in functia de Ministru de Finante (22 August 2005), Jonathan Scheele a refuzat sa isi indeplineaca indatoririle profesionale, astfel incit verificarea de catre OLAF cu Autoritatea Contractanta a fost facuta dupa mai bine de opt ani in Decembrie 2013.

Reiese faptul ca DNA a fost obligat sa investigheze in conformitate cu deciziile politice luate de Comisie, de a proteja politicieni corupti, si cu deciziile OLAF de a proteja RSC.

Aceste acte nu puteau fi comise pina in prezent fara implicarea directa si indirecta a complicilor RSC, respectiv Microsoft si elemente corupte din cadrul SRI, MAI si altii.

In primul rind responsabilitatea este politica si apartine Comisiei UE, este economic corporatista si apartine Microsoft, este investigativa si apartine OLAF, DNA reprezentind doar o vicitma a unor decizii care il depasesc, astfel luate cu mult inainte ca Siemens sa denunte propriile acte de frauda si coruptie executate in asociere cu Microsoft.

Ilegalitatile secrete si ilegale, au fost operate la cel mai inalt nivel mondial, considerind si implicarea Siemens – EADS. Miza reala de bilioane de EUR si interesele Microsoft – Siemens – EADS si a unor inalti demnitari corupti ai UE este atit de mare, incit DNA nu a putut face nimic, pina cind unul dinte participanti nu si-a recunoscut vina.

Intelegind acum aceste lucruri, putem spune ca suntem mandri si fericiti ca Romania este membru deplin NATO si aproape deplin UE, si suntem cu atit mai hotariti sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a identifica adevaratii initiatori si responsabilitatile reale pe care acestia le au in cazurile care ne privesc direct, in calitatea de platitori de taxe in UE.

Taricene i-a exemplu de la Siemens si spune TOT, inainte sa te duci impreuna cu Valdescu, Artopolescu si multi altii la pushcarie, si nu mai te da manechina la ADESGO ca nu mai impresionezi pe nimeni, ca Manuel Barroso are problemele lui la fel ca si Bill Gates, sa nu mai vorbim de Scheele si Buttice.

Acum ca am inceput sa mai intelegem, ni se pare normal tot ceea ce ni se parea incredibil pina de curind, inclusiv faptul ca o casa ne-a fost furata, frinele si motorul sabotate, amenintari cu moartea si tot ceea ce ni s-a intimplat, in timp ce suntem in continuare acuzati ca denigram si calomniem.

Ce sa calomniezi la unu ca Tariceanu, care este penal de sus pina’n dos la Vladescu si Ghita ?