Kovesi – Coldea ATENŢIE ! “Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti” au început să vă dea lecţii! din Ploieşti, inima crimei organizate din România.

kovesi_coldea_maior-p_gates_arto_ballmer_hotaran_bulgaru_dumitrescu-claudiu_kessler_vintu_buttice_vartic_scheele„Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au dispus, luni, trimiterea în judecată a SC Petrotel Lukoil Ploieşti şi a SC Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, pentru spălare de bani, folosirea cu rea-credinţă a creditului societăţii şi complicitate la spălare de bani. De asemenea, au fost deferite justiţiei mai multe persoane din conducerea Petrotel Lukoil Ploieşti, între care se află şi cetăţeni ruşi.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Acestia (procurorii din Ploiesti) au deferit justitiei si cetateni rusi pe linga Lukoil, in timp ce desi agentul secret „Ivanescu” (alias Irinel Columbeanu) nu mai alearga pe plaja (desi e vara) agenti secreti CIA, voi nu reusitit sa deferiti justitiei infractori mult mai periculosi, desi sunteti cei mai curajosi, doar pentru ca se numesc Bill Gates, Steve Ballmer si marionetele lor George Maior, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si multi altii la care vom reveni si care nu lucreaza pentru Lukoil ci pentru Microsoft … prejudiciile generate de Microsoft sunt mult mai grave decit cele facute de Lukoil.

Este oare vorba de misiunea sacra pe care o aveti de a ne extermina in numele justitiei, la fel cum faceau si rusii in numele fratiei intre popoare, un alt fel de „Parteneriat Strategic”pe mina cu Gissela Vass, Amedeo Lasarescu, Calin Popescu Tariceanu, Alessandro Buttice, Irinel Paun, Sorin Ovidiu Vintu si multa Mafie Siciliana – ca doar Putin il vrea pe Silvio Berlusconi in guvernul de la Kremlin si Gerhard Schroder ii cinta psalmi lu Putin si Gazprom (un fel de Lukoil si Microsoft dar mult mai mare).

Traiasca CORUPTIA selectiva in favoarea Microsoft (nici o legatura cu Scandalul Microsoft) astfel arbitrata de DNA si tradata de niste „nemernici” Procurori din Ploiesti !