Kovesi – Coldea : Gelu Vişan „arestarea lui Tăriceanu va fi efectuată pentru ca Victor Ponta să fie înlăturat din fruntea Guvernului”. Gelule eşti un mare dobitoc violator de minore pe care le băteai cu coada de mătură ! … (graţiat de Preşedinte pentru o condamnare de 3 ani cu executare), ăştia se duc la arest pe meritele proprii şi foarte personale/pecuniare de tîlhari, nu pentru că fac politică, de jaf şi nesimţire ca voi (mai) toţi politicienii… violatori în grup ai unui popor ascultător (foarte domestic(it))

tariceanu_gates_scheele_barroso_buttice_vladescu_paun-irinel_bulgaru_visanCălin Popescu Tăriceanu trebuia sa fie de foarte mult timp la pushcarie, datorita meritelor proprii, nu sa faca politica pina la senectute si la a en’shpea nevasta si socru.

DNA il va aresta pe Razgindeanu, pentru merite personale nu pentru jocuri si mizerii politice … jocuri politice s-au facut ca sa ramina Ciorapeanu in libertate si politichie, nu invers.

DNA sa isi faca treaba ! si daca lu’ Gelu nu ii place sa il ia DNA si pe Gelu ca stie el de ce ….

Conform spuselor lui Vişan, arestarea lui Tăriceanu va fi efectuată pentru ca Victor Ponta să fie înlăturat din fruntea Guvernului. ”Călin Popescu Tăriceanu va fi arestat. DNA pregăteşte arestarea lui Tăriceanu. Asta se va întâmpla peste maximum 3 săptămâni. Se pregăteşte o lovitură extrem de dură la adresa democraţiei. I se face un dosar pentru a-l scoate de la guvernare.”, a spus Vişan la România TV.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Se pregateste o lovitura extrem de dura in favoarea democratiei si pentru statul de drept … nu de drepti in fata lui Ciorapeanu si a complicilor sai Gelu Visan – salvatorul din umbra televiziunilor controlate de Ghita si Ponta intru democratia pe care o deplinge un violator de minore gratiat si promovat de ticalosi mai mari ca el ! …

DNA luati-i pe toti ca merita, nu ca fac politica, ci doar pentru ca fac jaf, viol de minore la betie cu bataie si tilharie ziua in amiaza mare, ca in codru (pe care l-au cam taiat si exportat … ca d’aia violurile s-au inmultit si se fac pe cimp si in masina politiei, nu in codru ca odinioara sau la domiciliul lui Visan „pedagogul”) ! … si poate il luati un pic si pe Visan ca si dosarul sau este betoane/butoane/babane… Berceanu, Blaga, interlopi „Fata Luncii”, etc…uri.


Le batea cu coada de la matura

In 1993, Gelu Visan a fost acuzat de catre eleva Daniela B, din clasa a X-a  H, ca a batut-o cu coada de la o matura si a violat-o. Parintii minorei au sustinut ca pedagogul ar fi avut o relatie mai lunga cu fata, pe care ar fi sedus-o si abuzat-o de mai multe ori, la domiciliul lui Visan. Drept dovada, la punctul 2 de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Administratie din 4 mai 1993, directorul de atunci al liceului, Constantin Gheorghe, si-a informat colegii despre plangerea fetei si despre alte depozitii privind chefurile monstruoase pe care pedagogul le facea pana in zori si la care participau si minore. Incidentul este confirmat, dupa ani, si de actualul director de la „Aurel Vlaicu”,  Gheorghe Popa. Iar in procesul verbal al respectivei sedinte, toti cei sapte profesori prezenti l-au considerat vinovat pe Visan. Care, ulterior, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru viol.

Scapat de puscarie

Pe 19 mai 2000, presedintele Romaniei Emil Constantinescu, dupa studierea a mii de cereri de gratiere aviza favorabil doar 19 dintre acestea. Printre care si pe cea a violatorului Gelu Visan. Iar membrii filialei Dolj a PDL isi amintesc ca Visan il asigura pe Berceanu, pe atunci ministrul Industriei si Comertului, de loialitatea sa, pentru ca l-a scapat de puscarie. Iar o vreme, dupa cum sustin aceleasi surse, acesta s-a si tinut de cuvant, asigurandu-i ”spatele” in teritoriu liderului PDL, cu ajutorul relatiilor sale cu lideri ai lumii interlope din cartierul Fata Luncii. Pana sa fie scos de pe liste si sa se transforme peste noapte intr-un justitiar, membrii filialei Dolj a PDL s-au plans de nenumarate ori conducerii centrale impotriva deputatului Gelu Visan. Insa el a scapat intotdeauna de sanctiuni, fiind facut basma curata de Vasile Blaga. Cel pe care acum il deconspira drept adevarata „ regina” a coruptiei din vami.

http://www.enational.ro/news/gelu-visan-violatorul-din-camin-206797.html/#ixzz3iFxTen4D