Kovesi Coldea Maior: Tot pe cîmp şi tot pe loc, să răsară busuioc!
Viol Microsoft în grup organizat “neprotejat” de DNA, dar promovat de OLAF !
Tăriceanu (Dan Amadeo Lăzărescu) vede un “pericol major” DNA pentru România, la democraţia lor, şi Severin (Ana Pauker) ne vede deja din cauza DNA în Rusia, în timp ce DNA se distrează “ura draguţa mea, Cioban(aş)u e pe cîmp” … cu Microsoft la viol în grup bine organizat (OLAF, ORDA, SRI, MAI, DNA …)

kovesi_coldea_gates_tariceanu_ballmer_vladescu_scheele_nastase_buttice_vintu_severin_putin_vartic_necolaiciuc„Eu văd un pericol major pentru România, şi anume pericolul degradării democraţiei şi a funcţionării instituţiilor democratice”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu, care probabil ca are vreo suta de dosare la DNA, si care nu mai primeste lista de la Ilie Botos cu tot ce misca in Justitie. http://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-avertizeaza-vad-un-pericol-major-pentru-romania_964687.html

Adrian Severin (are la DNA vreo zece dosare) : “Urmează un raţionament explicativ care ajunge tot la durerea lui de (fost) politician cercetat pentru corupţie: „Autoritatea judiciară s-a transformat în regim politic autoritar-justiţiarist (coruptibil şi corupt ca orice putere fără limite), iar statul de drept a devenit stat poliţienesc”, susţine Severin.

Printre multele puncte pe care le conţine scrisoarea consistentă, fostul membru marcant al PSD mai spune că „românii ajung să fie tot mai convinşi că apropierea de Rusia este acum soluţia optimă pentru supravieţuirea lor ca naţiune liberă, adică pentru evitarea statutului de protectorat (american)”. http://www.puterea.ro/politica/adrian-severin-romanii-vor-cu-rusia-fostul-europarlamentar-ataca-justitia-dand-in-cap-americanilor-119536.html

Românii nu au fost liberi decit sub Rusi si vor inapoi la Pantiusa Bodnarenko si la Ana Pauker, sau macar la urmasii lor Adrian Severin, Calin Popescu Tariceanu si multi altii.

“Unul dintre cei şapte violatori de la Vaslui, cel care a şi recunoscut printre primii fapta, a mărturisit poliţiei motivul pentru care fata din Văleni a fost dusă pe câmp şi violată până la leşin. Ionuţ, de 20 de ani, tocmai se întorsese de la muncă din Italia şi prietenii său au decis că e timpul să-i facă un cadou mai special: o relaţie sexuală adevărată pentru că băiatul era virgin. Zis şi făcut. Fata a fost violată de cei şapte vasluieni, pe câmp timp de mai multe ore, leşinând de câteva ori şi implorând printre lacrimi să fie lăsată în pace. Acelaşi Ionuţ a fost cel căruia i s-a făcut milă de fată şi a propus celorlalţi să ducă fata acasă. http://www.puterea.ro/eveniment/cum-au-planuit-violatorii-de-la-vaslui-pas-cu-pas-violul-care-a-fost-motivul-real-119130.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Deci Ionut a ramas tot virgin desi motivul desvirginarii sale, a fost folosit de restul bandei organizate într-un proiect prietenesc (parteneriat strategic), meticulos premeditat.

Ionut a fost folosit drept alibi naiv, pentru o tilharie nemernica comisa la betie (circumstante agravante) de o banda de animale inconstiente. Politia si restul “populatiei” a subscris evenimentului, de altfel glorificat de obstea seculara.

Microsoft s-a gindit sa-i faca un cadou “mai special” lui George Maior, că se întorsese virgin de la munca, din postul de atasat economic din Irlanda, si era Ambasador pe hirtie dar fara o mită decenta … adica virgin.

Microsoft a suit Omnis în masina, pe mîna cu Hotaran si Artopolescu, care au sunat la RSC, Medist, Asesoft, Teamnet, Siveco, Netconsulting, Softwin, si au pus-o de un viol in grup pina la lesin timp de vreo 15 ani … timp in care DNA, SRI, MAI si multi altii stateau de “şase” si se hlizeau la spectacolul lumii (SRI si MAI chiar au participat direct).

Acum la DNA, OLAF, DoJ – FCPA e mai rau ca la Vaslui – unii zic ca Omnis e victima, altii zic ca era curva – la fel si de Microsoft, toti zic ca e violator pedofil si el zice ca e victima – noroc ca DNA inca il crede !

Asta mai nou, se numeste complicitate negativa, urmeaza tacita si in sfirsit directa !

Adica Kovesi, Coldea, Maior, Gates, Ballmer, Scheele, Buttice, Vladescu, Tariceanu si multi altii sunt “violatori in grup” vesel, premeditat si organizat pentru viol cu contact direct sau/si indirect – efectele sunt aceleasi – că TOTI (mai putin Gates si Ballmer) traiesc din plata dată de plătitorii de taxe UE, ca să apere minori si minore persoane naturale sau/si legale, de viol si abuzuri, in timp ce violeaza si abuzeaza atit persoane legale (cu pixul din doatare) cit si persoane naturale (tortura psihica indelungata si alte combinatii si jocuri informativ operative, provocari, manipulari, ticluiri, tergiversari, si alte multiple si agravante măgării, de altfel foarte periculoase).

Noi nu vrem in Rusia si nu vrem democratia lui Tariceanu si Severin, si nici viol in grup de la Microsoft si UE, noi vrem nedreptate crasă făcută de FBI si DoJ – FCPA, si vrem la Luxembourg si la Washington, nu la Baku si la Moskva .. să se duca Severin cu Tariceanu si restul de lepre, dacă tot se simt ameninţaţi si vor la Rusi, că la DNA nu le place – nouă ne place : VREM LA DNA !. … si ecoul rămîne mut …

Vom reveni