Kovesi – Coldea – Niţu – Cazanciuc : Procurorul General al Germaniei a acuzat marţi guvernul de la Berlin că ar fi intervenit într-o anchetă penală.

nitu-tiberiu_kovesi-m_maior_costiniu_gates_tariceanu_vladescu_ghita„Procurorul general al Germaniei Harald Range a acuzat marţi guvernul de la Berlin că ar fi intervenit într-o anchetă care vizează un site de ştiri suspectat de trădare pentru publicarea unor documente aparţinând serviciilor de informaţii interne, relatează Reuters şi AFP. Procurorul federal Harald Range a suspendat vineri o anchetă privind netzpolitik.org în timp ce aştepta opinia unui expert independent pentru a stabili dacă articolele pe care site-ul le-a publicat despre planuri privind consolidarea monitorizării de către stat a comunicaţiilor on-line ar fi dezvăluit secrete de stat. Harald Range a declarat că Ministerul Justiţiei i-a cerut să anuleze această evaluare după ce a aflat că o evaluare juridică independentă preliminară a constatat că un document publicat pe 15 aprilie de netzpolitik.org ar reprezenta un secret de stat.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Nemtii astia nu stiu pe ce lume traiesc, adica magistratii nu au semnat angajamente secrete si nu isi iau notite de la Coldea si Dumbrava in timp ce ii injura Kovesi ?

Adica cum procurorii acuza Guvernul si serviciile si o mai fac si public, prin ce canale? adica presa nu este controlata si manipulata de servicii si procurori ?

Adica ce fel de curaj este asta sa acuzi Guvernul in loc sa ii protejezi pe Microsoft si „ecosystemul” de crima organizata ?

Nu mai intelegem nimic – Kovesi Coldea Nitu Cazanciuc, zi bre sa nu murim prosti, ce fel de indivizi si individe sunt nemtii astia, si ce fel sunt rusii aia de la Lukoil, si cel fel sunt Microsoftul vostru sfant, adorat si adulat de toate Guvernele care nu pot fi acuzate, criticate si anchetate … uite ca la nemti se poate