Kovesi – Coldea : SRI şi SIE să desecretizeze TOATE informaţiile referitor la jaful făcut de Microsoft în România începînd din 2000 ! Să fie puse toate documentele pe masă cu efect imediat.

gates_maior_ballmer_blaga_hotaran_bulgaru_arto_paun_kovesi_vartic_dumitrescu-claudiu_tulus„Traian Băsescu a fost audiat joi la Curtea Supremă, în dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak. Fostul preşedinte afirmă că acest dosar nu se poate judeca decât declasificat.

„Eu aş vrea să fie redeschis şi puse toate documentele pe masă, veţi vedea o operaţiune strălucită a unui stat care şi-a apărat cetăţenii. Porcăria cu banii insuşiţi e o mizerie ordinară”, a declarat Băsescu la B1 TV.

Întrebat dacă Iohannis poate dispune desecretizarea dosarului, Băsescu a răspuns: „Iohannis nu poate să facă declasificarea. Poate să o facă SRI şi SIE.”

Fostul şef de stat a mai afirmat că „aducerea lui Omar Hayssam în ţară este un lucru care a deranjat foarte mulţi oameni. Probabil că este poliţa care mi se plăteşte că mi-am făcut onest datoria de şef de stat.” „Nu mi-e teamă de niciun dosar”, a mai adăugat Băsescu.

Corneliu Vadim Tudor i-a acuzat pe Traian Băsescu şi pe Vasile Blaga, preşedinte al PDL, la acea vreme, că şi-au însuşit o parte din răscumpărarea plătită de statul român pentru eliberarea celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak, în anul 2005. Vadim Tudor a afirmat că îşi bazează sesizarea pe afirmaţiile făcute de fostul procuror Ciprian Nastasiu în cartea sa. Suma despre care se vorbeşte este de aproape 4 milioane de dolari.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Nici rapirile nu mai sunt ce erau.

Se rapeste in stil neaos si se tortureaza artizanal in Irak pe citeva milioane nenorocite.

Nu tu water-boarding, nu tu podele miscatoare cu giroscoape si mita la guvernanti sa inchida ochii la tortura profesionala facuta degeaba pa bani de la bugetul SUA.

Noroc cu Microsoft-Siemens-EADS ca stiu ei sa aduca bani cu caru’, e drept furati tot de la noi, dar cu justificarea ca asa e elegant si euroatlantic dupa cum ne invata George Maior dat in(pe) git de „Micul Guccifer”, care se plinge din pirnaie ca Maior e prost.

O fi Maior prost da’ Bill Gates si Steve Ballmer nu sunt mai prosti, ca sunt protejati de DNA, SRI, SIE, MAI, OLAF si mai toata lumea, mai putin DoJ-FCPA.

Haideti bre oameni buni desecretizati informatiile despre jaful si tilhariile facute de Microsoft in Romania, sa vedem si noi cit de stralucita a fost participatiunea lui George Maior, Dan Nica, Florian Coldea, Ovidiu Artopolescu, Irinel Paun si a multor alti demni patrioti aparatori ai patriei.

Kovesi tu nu ai nevoie de desecretizare ca ai toate documentele semnate de tine intru gloria Microsoft si a jafului si tilhariilor facute sub protectia ta.

vom reveni …