„Cine nu se împacă, afară!’ Călin Popescu Tăriceanu
„Cine nu e cu noi e împotriva noastră” Iosif Vissarionovici Stalin.
Conducerea lărgită a ALDE s-a reunit recent la Bran.
Magistraţii-securişti, formaţi la şcoala de la Bran

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_vartic

http://www.stiripesurse.ro/stelian-tanase-dezvaluie-discutii-cu-sefii-sri-unul-din-pu-ine-mele-regrete-legate-de-tvr_968278.html

http://www.stiripesurse.ro/surse-tariceanu-joaca-dur-in-alde_968280.html

“Inainte de 1989, nici un procuror nu ajungea sef daca nu era instruit special la scoala Securitatii de la Bran, dezvaluie ex-procurorul Alexandru Pantea intr-un amplu interviu pe care il publicam incepand de astazi in „Romania libera”. La scoala Securitatii de la Bran, tinerii procurori erau invatati sa fabrice probe, sa santajeze, sa aresteze, sa ancheteze, sa admita torturarea si exterminarea oponentilor regimului comunist. Metodele preferate de Securitate si predate la scoala de la Bran erau „Radu” (iradierea), „Pasarici” (internarea la spitalul de nebuni si folosirea drogurilor) si „Stanica” – model de tortura practicat de tortionarul cu acelasi nume. Lectiile erau predate de generali de Securitate si Militie, precum si de procurori de la Procuratura Generala a Romaniei. Procurorii instruiti la Bran primeau ordinele Securitatii prin ofiterii de legatura care le erau repartizati imediat dupa absolvirea scolii. Arestau la ordin, eliberau la ordin, in functie de interesele Securitatii. Pantea sustine ca, dupa 1989, in functiile de conducere ale procuraturilor au ajuns tot absolventi ai scolii de la Bran. El da si exemple in acest sens. Pentru a se realiza cu adevarat reformarea Justitiei, ar trebui publicate numele tuturor absolventilor scolii de la Bran, sustine Pantea. Acum, aceasta scoala, cu tot cu arhivele ei, este a Serviciului Roman de Informatii.”

„În ciuda corespondenței purtată cu George Maior (care intr-un interviu recunoscuse existența lor) și Edvard Hellvig, nu am avansat un pas spre curățirea TVR de agenții acoperiți ai diverselor Servicii secrete. Am simțit cît costă la final de mandat la TVR. Mi-am adus aminte zilele astea de ei, pentru că am constatat că s-au activat brusc. Sunt de pe la toate serviciile prin preajmă. Amintesc că nu au relații prea bune între ele. Se calcă pe picioare cind sunt interesate de o persoană, de o situație. E un nou val după cel precedent cind mai mulți jurnaliști fie s-au denunțat singuri, fie au fost reperați ca agenți de colegii lor și demascați. Din păcate prea puțini dovediți. Impricinații au rămas pe loc și lucrează nestigheriți. Și nu mă refer aici decît la cei care se vintură prin mass-media”, scrie Stelian Tănase pe blog.

Ideea este simplă. Să nu fie lăsată societatea singură, spontană, fără îndrumare, fără ghid. Societatea este încadrată, dar nu tot timpul – ca în vechiul regim – ci numai in momente critice, cînd agenții acoperiți și rețelele anexe se activează. Le observi ușor prezența. Zilele astea ele au fost cît se poate de active. Mai răsfirați băieți, mai răsfirați!…Ce v-ați înghesuit așa!?…”, mai scrie Stelian Tănase pe blog.

Conducerea largita a ALDE s-a reunit recent la Bran.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

La Bran (sursa permanenta de inspiratie pentru proaspat decedatul CTVadim) se instruiau TOTI – Securisti, Procurori, Ziaristi, Arhitecti, Ingineri = TOTI ! … cei care doreau sa parvina in sistemul ilegitim si criminal.

Astazi arhivele si executarea practicilor consacrate este in continuitate in proprietatea SRI (temeinic reformat de George Maior … la televizor si in presa).

Ce nu intelege Stelian Tanase, daca ideea este atit de simpla ? … ca sistemul este incadrat in permanenta la fel ca in vechiul regim ilegitim si criminal ?

E oare atit de dificil si greu de crezut, cind Microsoft, Siemens, EADS, Volkswagen, Bosch si alte mari corporatii multinationale se dovedesc a fi organizatii criminale, cind OLAF este populat de mafioti, si inaltii demnitari UE sunt doar niste amariti cersetori veniti la „tain” cu mana intinsa la Vintu & Comp. ?

Bre Nea Tanase esti cam lipsit de imaginatie … sau ne manipulezi si tu pentru o aripa de Volkswagen si niste soft piratat de Microsoft, asa cum fac SRI, MAI si restu’ de ii combati cu determinare revolutionara ? … post factum


Copreședintele ALDE Calin Popescu Tariceanu se comporta în ALDE ca și cum partidul ar avea mărimea PNL, au declarat surse parlamentare pentru STIRIPESURSE.RO.

„Tariceanu ne priveste ca si cum am fi PNL, un partid de 30%, nu ca unul de 3%. Strategia lui e foarte buna, dar nu pentru ALDE. Ne vorbeste ca si cum suntem un partid mare: ‘Cine nu e cu noi pleaca, cine nu se intelege cu colegul lui sa plece, nu stam sa va impacam pe voi’. Stati asa, ca suntem o mana de oamnei, nu avem ca la PNL un bagaj de resurse umane. Spune ‘Cine nu se impaca, afara!’, adica niste chestii categorice in loc sa-i pui la masa, le tragi doua capace si ii impaci, dar nu-i ameninti cu excluderi„, au declarat sursele citate.