Dan Nica, Codruţa Kovesi, Florian Coldea, Aurul (Microsoft) şi Ardelenii

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_vartichttp://www.comisarul.ro/actualitate/dan-nica-audiat-la-dna_568761.html

http://www.romaniatv.net/dosarul-microsoft-fostul-ministru-dan-nica-audiat-de-procurorii-dna_245756.html

Luni, Dan Nica a devenit brusc responsabil si extrem de interesat de soarta dosarelor in care este „banuit” (si deosebit de dovedit), ca impreuna cu Microsoft, Siemens, Siveco si multi altii a constituit un grup infractional care a tilharit si jefuit banii tarii si ai UE, pe care ulterior i-au albit prin companii interpuse (RSC, Medist, Netconsulting, Asesoft, Teamnet, Totalsoft etc.) pentru obtinerea de venituri nemeritate si pentru mituirea altor infractori.

O parte din banii incasati ilegal de Microsoft via Siemens, si ulterior distribuiti, au ajuns sa finanteze trafic de droguri, arme si terorism, pe linga emisiuni de televiziune si sondaje de opinie (via Dorin / Alin Cocos si altii).

http://www.cotidianul.ro/gata-domnule-ponta-s-a-dat-ordin-268384/

Simbata, Ambasada SUA da un Comunicat si partea noului Ambasador Hans G. Klemm : „Aşa cum am precizat în trecut, instituţiile judiciare şi cele ale statului de drept trebuie să îşi poată ‎desfăşura activitatea complet independent”!

Asa spuneam si noi, dar „aista” nu se poate pina cind DoJ-FCPA, FBI si CIA nu isi finalizeaza propriile investigatii, si pe cele pe care le fac impreuna cu DNA, incepind din anul 2011 pina in prezent.

Succes DNA, DoJ, FBI si CIA … vom reveni