De la Securitate la Terorism via Microsoft-Siemens-EADS, de la Tăriceanu la Volkswagen via Midocar-Vlădescu-Ghiţă …

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_varticDer Spiegel raporteaza in cazul Microsoft-Siemens-EADS –

Tariceanu nu stie nimic, Blaga este inca mirat, Moisescu nu isi mai aduce aminte, Harnagea nu vorbeste, Marian  nu comenteaza si Vladescu  vrea sa fie investigat, dar DNA e prea ocupat sa  tot numere la conturi in Vanuatuu … si da de Victor Bout, Tartussi, Munaf, Yassin si Omar Hayssam.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Intelegem ca Tariceanu, un liberal elegant, papionat si foarte iubitor de democratie, este asa de speriat ca se duce la bulau impreuna cu asociatii sai, incit nu stie cum sa desfiinteze DNA, cel mai mare pericol la adresa sa si implicit a acestei natii, pe care au tilharit-o si jefuit-o impreuna cu Microsoft-Siemens-EADS si multi altii.

Tariceanu, Moisescu, Vladescu, Artopolescu, Florica si multi alti acoperiti si foarte descoperiti din tagma Timofte, Paltinea, Soare, Zamfir, Rus, Maior, Nica, Hotaran, Gates, Scheele, Buttice, Ballmer, Paun si multi altii doresc disparitia de urgenta a DNA.

Pina de curind Tariceanu lauda DNA si Vladescu se ruga sa fie anchetat (de Irinel Paun), in timp ce Kovesi ii servea cu Rezolutii de protectie a Microsoft si a companiilor lor RSC, Medist, si a asociatilor lor (Sebastian Ghita) Asesoft, Teamnet intru’ jaf si tilharie nationala si internationala.

Acum cind Kovesi nu mai protejeaza decit Microsoftul cu un curaj nebun, Tariceanu nu mai lauda DNAul si Vladescu nu mai vrea sa fie anchetat, si nu sunt.

Ii ancheteaza procuratura din Munchen si Departamentul de Justitie din SUA, ca in Romania nu are cine sa ii ancheteze dupa ce i-au protejat un sfert de secol.

Daca nu se razvratea Siemensul concordia dintre anchetatori, servicii si jaful de sute de milioane facut de cei mentionati continua sub privirea paterna (si materna) a DNA pina la sfirsitul lumii.

Pentru Tariceanu sfirsitul lumii sale este iminent, si foarte amuzant – cine putea sa creada ca Volskwagen este o organizatie mafiota, cine putea sa creada ca Microsoft este un grup infractional, si cine putea crede ca Siemens o sa se auto-denunte cu patos si metoda ?

In nici un caz Tariceanu si grupul sau de crima organizata, care se mira si acum cit de timpiti pot fi nemtii astia, care tilharesc si mituiesc cu precizie germana dupa care se denunta cu rigurozitatea care ii caracterizeaza.

Nu tu un blat, o negociere pe la spate, un pic de mila, mita si intelegere asa ca la DNA, o inscenare doua, si niste tzapi ispasitori ca doar nu o sa raspunda Microsoft, Tariceanu si Vladescu pentru propriile ticalosenii, ca doar au oameni bagati la inaintare.

Vom reveni ….