Ponta Kovesi Coldea Blaga : „…şi nu e corect acest lucru”

multi_corupti„Momentul trist de azi a fost dl Blaga. Am şi eu un labrador acasă care mereu se crede tigru. Cei care m-au scos pe mine din politică probabil vă vor scoate şi pe dumneavoastră şi nu e corect acest lucru”, a declarat Victor Ponta.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Victor Ponta are acasa in “spate” di’ tate: conturi in Dubai, dosare Berevoiesti, ultima Dacia(na)da, si mai multi “tati” si protectori DIE,SIE,SRI,MAI,DNA, care mai de care.

Nu labradorii se cred tigri, el se crede o victima a unor procurori care nu mai inteleg ca ei (procurori si procuroare) sunt (adica exista – cogito ergo sum – in noaptea ratiunii, unde el e doar un monstrulet) ca efect al nevoii “politicienilor” (infractorilor in termeni academici) de a jefui/tilhari “legal”, impreuna cu marile corporatii, care i-au facut politicieni si “mari oameni de stat” multi – milionari, via Microsoft-Siemens-EADS, etc.

Si e corect acest lucru … nu e corect sa ii deranjezi, ca DNA in fapt e doar si el un labrador care se crede tigru, ar fi traducerea mesajului de a pune “umar la umar” sa demonstram ca un stat mafiot ramine prin definitie si vocatie(a) noastra, un stat mafiot unde procurorii sunt niste umili si docili labradori, care se cred dobermani si supermeni/women.

Doar Doamna Procuror Sef Serviciu Mihaela Moraru Iorga stie cine sunt autorii si care dintre ei au drepturi de autor la invectivele “subtile” la adresa fostilor colegii corupti (Irinel Paun, Jonathan Scheele, etc.) ai actualului Prim Ministru.

Se bat labradorii cu tigrii si cu ce a mai ramas din DNA fost PNA via Radu Timofte, Catalin Chelu, Sorin Ovidiu Vintu, Ovidiu Soare, Medist, Midocar, Adrian Murea, Cico Dumitrescu, Doru Tulus si multi altii.

Vom reveni …