SLAVĂ VOUĂ MICROSOFT VOLKSWAGEN SRI-DNA !
DEZASTRUL VOLKSWAGEN, MICROSOFT, SIEMENS, EADS, etc.

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_varticKovesi Coldea : Dumnezeii şi icoanele la care vă închinaţi şi pe care le proslăviţi şi protejaţi, Microsoft, Volkswagen, Bosch, Siemens, Ericsson şi multe alte corporaţii multinaţionale sunt doar un alt grup de crimă organizată internaţională, experte în fraudă, corupţie, piraterie, inducere deliberată în eroare a consumatorilor şi autorităţilor, şantaj, ameninţări şi asasinate.


Intregul mapamond lupta impotriva incalzirii globale si impotriva poluarii, se cheltuiesc mii de miliarde de euro pentru implementarea acestor nobile idealuri si obiective vitale evolutiei omenirii, in timp ce Volkswagen si Bosch investesc in inovarea si producerea unor “Defeat Device” – componente inteligente hard + soft – care pot induce deliberat in eroare controalele pe care autoritatile le fac pentru protejarea mediului, competitiei legale, conducatorilor auto, consumatorilor, platitorilor de taxe si oamenilor in general.

Nivelul emisiilor de substante extrem de toxice sunt in fapt de peste 40 de ori mai mari decit cele legal stabilite, in primul rind la solicitarea Germaniei, tara de origine.

Intregul mapamod lupta impotriva coruptiei, tilhariei, jafului, fraudelor, pirateriei, crimei cibernetice, crimei organizate si terorismului, in timp ce Microsoft investeste in inovarea si promovarea unor politici (Evanghelism) si software (.NET) care pot induce deliberat in eroare controalele pe care autoritatile le fac pentru protejarea creatorilor de software, competitiei legale, consumatorilor, platiotrilor de taxe si oamenilor in general.

Nivelul fraudelor, pirateriei, coruptiei si crimei organizate practicate de catre Microsoft depaseste toate limitele impuse pietelor in primul rind de catre SUA, tara de origine.

Volkswagen a vindut si inca vinde masini deliberat “trucate” catre milioane (peste 11 milioane) de utilizatori pretinzind ca apara mediul si ca aceste masini sunt superioare competitiei. Volkswagen urmeaza sa plateasca si/sau sa dea faliment dupa ce a fost anchetat si gasit vinovat de comiterea mai multor ilegalitati in SUA.

Microsoft a vindut si inca vinde platforme software deliberat “trucate si piratate” catre milioane de utilizatori pretinzind ca apara pietele impotriva pirateriei si ca aceste platforme software si tehnologii ilegal obtinute si comercializate sunt superioare competitiei (Omnis Group ISIS.NET, etc.).

Microsoft initiaza, finanteaza, protejeaza si promoveaza coruptie, tilharie, jaf, frauda, piraterie, crima cibernetica, crima organizata si terorism.

Microsoft nu urmeaza sa plateasca si/sau sa dea faliment dupa ce a fost anchetata si gasita nevinovata de comiterea mai multor ilegalitati extrem de grave comise in Romania, de catre DNA-SRI-MAI si in UE de catre OLAF.

Poate doar ancheta pe care DoJ-FCPA si alte institutii SUA o fac la nivel mondial sa expuna ilegalitatile Microsoft, astfel bine cunoscute (in urma sesizarilor facute de catre Omnis si autorul acestui site) si protejate de catre autoritatile romane si ale UE, incepind din anul 2005 pina in prezentul mereu continuu.

SLAVĂ VOUĂ MICROSOFT VOLKSWAGEN SRI-DNA !

Vom reveni …