Tăricene decît cu nişte proşti ca Oprescu (Vlădescu, Artopolescu, Scheele, Buttice) la cîştig mai bine cu Pandrea şi Mâzgă la pushcărie că măcar aştia nu iau mită direct, şi oricum DNA nu mai răspunde la comenzile tale şi ale altora (vom reveni)

tariceanu_oprescu_botos-ilie_paun_tulus_bulgaru_vartic_pop_kovesi-m_dumitrescu-claudiu„Aș putea să mă transform în detectiv amator și să găsesc tot felul nepotriviri în derularea acțiunilor DNA care au dus la arestarea preventivă a primarului Oprescu: flagrantul nu a fost flagrant, aparatul de bruiere a telefoanelor nu a fost găsit, dacă DNA a întocmit de 2 ani dosare penale pe numele lui Oprescu, pentru ce a așteptat atât, dacă Oprescu a luat mită 1 milion de euro în mai multe tranșe, așa cum declară un denunțător aflat în cercetare penală. Din nou, de ce a așteptat DNA atâta vreme? Cum de fostul președinte și camarila sa nu prea sunt deranjați de DNA și își fac planuri să revină la putere? Dar nu acesta e rolul meu și, după cum se știe, m-am pronunţat în nenumărate rânduri împotriva telejustiției, împotriva presiunilor mediatice care anulează practic prezumția de nevinovăție. Ce să mai facă un judecător, când suspectul e deja condamnat de presă și mai ales de opinia publică profesionist manipulată spre o anumită concluzie?”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

Concret, deţinutul s-a recomandat ca fiind procuror cu funcţie de conducere în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi, pretinzând că are influenţă asupra procurorilor din subordine, a cerut 50.000 de euro de la persoana pe care a contactat-o şi care are calitatea de denunţător în acest dosar. Anchetatorii au stabilit că, la indicaţiile lui Ioan Mâzgă, cei 50.000 de euro trebuia să ajungă la Mihai Alexandru Pandrea, într-un loc stabilit în judeţul Braşov. Pentru că se temea că ar fi putut fi prins primind banii, Pandrea a cooptat, la rândul său, alte două persoane care să primească suma.

În 6 septembrie, denunţătorul a înmânat 14.000 de lei celor doi intermediari, urmând ca aceştia să dea suma respectivă, mai departe, lui Mihai Alexandru Pandrea, moment în care au intervenit organele de urmărire penală şi s-a procedat astfel la constatarea infracţiunii flagrante. Procurorii DNA au stabilit că deţinutul Ioan Mâzgă a dezvoltat un mecanism infracţional în cadrul căruia, susţinând că este procuror şef adjunct al DNA, a identificat persoane care au avut sau au afaceri judiciare pe rolul instanţelor şi a pretins de la acestea sume de bani în vederea exonerării de răspundere penală.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

A dat strechea in clasa politica, de cind nu mai sunt informati in “avans” de servicii si slugile lor din sistem, si nu mai dau ordine lui Botos, Tulus si altora, si mai au si minte ingusta sa ia bani cu mana lor.

Ilie Sirbu prejudiciu de sute de milioane, Tariceanu prejudiciu de sute de milioane, Blaga prejudiciu de sute de milioane, Oprescu prejudiciu de sute de milioane, Vladescu prejudiciu de sute de milioane …

nici prejudiciile nu mai sunt ce erau odata … miliarde peste miliarde, Adrian Nastase, Dinu Patriciu, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Siemens, EADS, Microsoft … ce vremuri, ce bani ce putere, ce porcusori de procurori …

Ce faci amu bre Taricene, cintzi in cor cu Adrian Severin, Sorin Oprescu si restul de infarctori amatori, de vin usor, usor sa-ti populeze celuala de opt + opt + opt + fara numar la par cu infractiunile si crimele de le tot faceti de cind va stiti ?

Cinta linistit pe limba ta, ca pe ea o pieri ! … ca Blaga cinta pe limba de lebede … in care nu crede … cum nici Moscova nu crede in lacrimi … doar voi mai credeti ca va mai crede cineva … poate doar Tulus si Vartic.

Vom reveni …