VIOL IN GRUP ! Microsoft, Siemens, EADS, Dan Nica, Ovidiu Artopolescu, Toma Zaharia, Radu Timofte, Ionut Lopatan, Irinel Paun, Sebastian Vladescu, Bill Gates, Calin Popescu Tariceanu, Steve Ballmer, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice si multi altii!
Romania este cel mai mare bordel din Europa !

basescu_zamfir-sri_coldea_ghita_ponta_bulgaru_vartic

Politia insista ca nu are nici o dovada ca violurile au loc, desi un raid facut in centru a scos la iveala faptul ca politistii pusi sa asigure securitatea taberei se ocupau cu traficul de droguri si de arme si inchideau ochii la actele de prostitutie.

Femeile si fetele tinere adapostite intr-o tabara de refugiati din Bayernkaserne, o baza militara din Munchen, sunt violate si obligate sa se prostitueze zilnic, anunta organizatiile pentru drepturile femeilor. Desi centrul dispune de camere separate pentru femei, usile nu pot fi blocate si barbatii pot patrunde oricand in incaperi si in toalete.
Aproximativ 80% dintre refugiati sunt barbati, anunta Bayerischer Rundfunk, care scrie ca refugiatii care obliga femei sa se prostitueze le vand pentru 10 euro. „Suntem cel mai mare bordel din Munchen”, a spus un asistent social descriind astfel tabara de refugiati de la Bayernkaserne.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Am ajuns refugiati in propria noastra tara, transformata in bordel (intelectual, moral, economic, politic) in urma aplicarii politicilor (Evangheliste), metodelor si intereselor ilegale si ilegitime ale marilor corporatii pradatoare (ex. Microsoft-Siemens-EADS-Ericsson, etc.), asociate cu politicieni si inalti functionari locali si Europeni corupti si cu organizatii criminale locale si internationale deosebit de periculoase, astfel protejate de politisti, procurori si judecatori pusi sa asigure securitatea statului, dar care in fapt se ocupa cu trafic de influenta, mita, inscenari judiciare si inchid ochii la actele de frauda, coruptie, piaterie, tilharie, jaf, viol si tortura (psihica, intelectuala, economica si politica) in grup, albire de bani, trafic de influenta si crima organizata.

Microsoft – Cursuri Avansate de Strategii Evanghelism, obligatorii pentru toti angajatii care promoveaza produsele Microsoft: pentru a ne extermina competitia si pentru a monopoliza pietele, noi folosim metode “psihologice, economice si politice, avem resurse nelimitate si relatii politice la cel mai inalt nivel.”

Romania a fost transformata de Microsoft si asociatii acesteia in cel mai mare bordel INTELECTUAL, MORAL, ECONOMIC, JUDICIAR/JURIDIC si POLITIC din Europa !

vom reveni